Voorbeeld van een afwezigheidsbericht.

Momenteel zijn wij niet bereikbaar. Laat alstublieft uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. Nous ne sommes pas joignable actuellement, merci de nous laisser votre nom et n° de téléphone et nous vous rappellerons dès que possible. 
Op dit moment is de Servicedesk gesloten. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen acht en half vijf. De verbinding wordt nu verbroken. 
Welkom bij MijnBedrijf. Wij zijn momenteel niet bereikbaar. Spreek na de toon je naam en telefoonnummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.
Welkom bij MijnBedrijf, wij zijn momenteel gesloten. De personen met een geschikt abonnement kunnen ons bereiken op het gekend noodnummer. Dit is terug te vinden op uw factuur. Een prettige dag verder. 
Bedankt dat u contact hebt opgenomen met MijnBedrijf. Helaas is er op dit moment niemand beschikbaar om u te woord te staan. Gelieve geen voicemail bericht achter te laten maar contacteer ons via info@mijnbedrijf.be . Voor meer informatie kunt u altijd op onze website terecht www.mijnbedrijf.be.	
Welkom bij MijnBedrijf, Ik kan uw oproep nu niet beantwoorden, maar laat uw naam en nummer na en we bellen u spoedig terug. Bedankt voor uw oproep.
Welkom bij MijnBedrijf. Ons kantoor is momenteel gesloten. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9u tot 17u. Laat gerust uw naam en bericht achter na de toon, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.
Welkom bij MijnBedrijf. Wij verbinden u nu door met één van onze medewerkers.
Welkom bij Garage X. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8u tot 18u30 en zaterdag van 8u tot 17u. Indien u een Assistance certificaat genomen hebt, kan u bij pech of ongeval buiten onze openingsuren terecht op het nummer X. U kan een bericht inspreken na de toon, met vermelding van uw naam, nummerplaat en telefoon, waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen terugbellen. Bedankt en tot ziens. 

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.