Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Perfecte voice-overs voor uw telefooncentrale.

Aangename kennismaking. Ik ben Johfrah. De oprichter van voices.be. Samen met de beste professionele voice-over stemmen uit Europa bundelden wij de krachten in onze toegankelijke webshop.

 

Maar wij zijn niets zonder onze vele tevreden klanten en partners. Zij zijn onze ambassadeurs. En wij zijn trots dat we elke dag op hun voicemail te horen mogen zijn. 

Uw telefooncentrale is in goede handen.

Want Elias is uw project-manager.

Elias is elke werkdag aanwezig op de LiveChat voor ondersteuning. Een vraag? Hij helpt je met veel enthousiasme verder.
Kijktip: Onze stemmen hadden een mooie verrassing om Elias welkom te heten!

Dit is ons verhaal.

Hallo, wij zijn voices.

 

Ik ben Johfrah en ik werk al tien jaar als professionele voice-over stem. Je hoort mijn stem in radio- en tv-spots of in youtube-commercials. Als voice-over werk ik op veel plaatsen: in grote studio’s en bij productiehuizen. Daar zijn vaak veel apparatuur, mensen en structuren nodig om iets heel eenvoudigs te doen: een goede stemopname maken. Het lijkt niet erg toegankelijk.

 

Jouw auditief visitekaartje.

Een professionele stem is nochtans hét visitekaartje voor je bedrijf. Je kan het vergelijken met een afgelikte website, een mooi ingerichte etalage of die fancy visitekaartjes met gouden letters waarin je heb geïnvesteerd.

 

Je eerste indruk kan je maar één keer maken.

De telefooncentrale – en hoe die klinkt – past perféct in dat rijtje. Hoe jouw begroeting klinkt is een zeer belangrijke factor. Doe de oefening eens voor jouw bedrijf. Welke stem past er het best bij? Een stoere, jonge, zachte, zakelijke, professionele of eerder zoetgevooisde stem?

 

De stemopname kan je nu zeer makkelijk online regelen.

Veel KMO’s doen die oefening niet eens, want ze zijn bang dat ze duizenden euro’s zullen spenderen. Dit kan anders. Daarom startten wij voices.be.

 

Onze missie: een professionele telefoonstem voor iedereen toegankelijk maken.

Je kiest de stem. Je past je tekstjes aan naar wens. Je voegt er een muziekje onder. En binnen de 24 uur ontvang je de gebruiksklare audio voor jouw telefooncentrale. O, klinkt dit als muziek in de oren, maar heb je nog geen telefooncentrale? Dan stellen wij dat voor jou in, zonder dat je van nummer hoeft te veranderen. Leuke wachtmuziek inclusief! Waar wacht je nog op

Wij werken samen met de beste telecom-operatoren.

Teamtel

Voor al onze audio en prompt berichten werken we samen met Voices. De uitgebreide keuze aan stemmen en de snelle oplevering zorgt voor een efficiënte en aangename manier van samenwerken. Altijd professionele en vlotte communicatie bij nieuwe opdrachten!
VoiceKing

We bieden onze klanten een professionele telefooncentrale aan, dan is het ook logisch dat we onze klanten graag doorverwijzen naar de professionele stemmen van voices.be om de digitale verwelkoming rond te maken.
Fonzer

Wij kiezen maar voor 1 partnership voor het inspreken van telefoonboodschappen en dat is Voices. Een fijne samenwerking om onze klanten te ontzorgen. Zo voorzien we hen van een kwalitatieve cloud telefooncentrale in combinatie met de meest professionele ingesproken begroetingen, keuzemenu’s of boodschappen.
WimNet

WimNet begeleidt heel wat bedrijven met de overgang naar het telewerken en denkt graag mee over hoe wij hun klanten beleving kunnen optimaliseren. Daarom is voices.be een logische structurele partner.
Hello

Onze klanten verwachten een professionele en klantgerichte call afhandeling. Dus ook een aangename stem in het keuzemenu, in de wachtrij, … dragen bij tot deze totaalervaring. Voices.be ondersteunt onze klanten in het opmaken van de juiste boodschap.