Hulp nodig? Elke werkdag bereikbaar van 09u30 tot 18u00.

Het ontstaan van voices.be

We houden van persoonlijk zakendoen, daarom stel ik mezelf graag even voor.

Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.
Ik ben Johfrah Lefebvre, uw projectmanager.
 • Aangename kennismaking.

  Ik ben Johfrah Lefebvre, de oprichter van voices.be en ik stel mezelf graag even voor. Ik spreek al zo’n tien jaar teksten in voor webvideo’s en commercials. Ik hou ervan om teksten helder en begrijpbaar over te brengen.

 • Vanwaar kunt u mijn stem herkennen?

  U kunt mijn stem herkennen van tv-spots voor Trivago en Tempur. Maar ook van diverse radiospots, bijvoorbeeld voor Kwantum of Goossens. Belt u naar de hulplijn van Tesla of Samung, dan loods ik u door het keuzemenu. Een rondvaart in de haven van Zeebrugge? Mijn stem gidst u anderhalf uur rond. Waar ik erg trots op ben: ik mocht net zoals David Attenbourough (dat is die beroemde BBC documentaire stem) reeds enkele bijzonder mooie canvas-documentaires voorzien van commentaar.

 • Televisiemaker

  Naast mijn werk als Vlaamse voice-over werk ik ook al tien jaar lang als regisseur, cameraman en formatbedenker voor diverse televisieprogramma’s. Samen met een klein fantastisch team van tv-makers mocht ik zelfs een International Emmy Award in ontvangst nemen voor de regie van het Eén-programma Sorry voor Alles. Het spreekt voor zich dat ik daar enorm trots op ben. Maar werken als regisseur zorgt er ook voor dat je inzicht krijgt in het verhaal, zodat je het totaalplaatje beter begrijpt. Als voice-over ben je namelijk maar een kleine radar in een groter geheel. Maar wel een belangrijke.

 • Voice-coach

  Naast deze activiteiten geef ik ook voice-over workshops aan jonge starters, bijvoorbeeld aan radio-studenten in het RITCS, waar ik sinds kort jaar ook in de jury mag zetelen. Ik heb ook een YouTube-kanaal waar ik beginnende voice-overs tips geef. (Valt het op dat ik erg gepassioneerd ben?)

 • Oprichter voices.be

  Sinds 2020 ben ik oprichter van het online internationale voice-over agency Voices.be, met afdelingen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en Portugal. Wat begon als een ‘corona-project’, groeide intussen uit tot een mooi bedrijf met internationale klanten. Indien u een betrouwbare partner zoekt voor uw telefonie, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Ontdek onze stemmen

Wij spreken met veel plezier uw voicemail in. 

BE Johfrah
De stem van Christina (Canvas) op je telefoon? Via voices.be is dit snel geregeld! Vandaag besteld? Volgende werkdag klaar.
Kristien
Gwenny
Voicemail laten inspreken door een professionele telefoon voice over
Gitta-V
Voicemail laten inspreken
Heb je een antwoordapparaat en zoek je een stem om het professioneel te laten inspreken? Wij helpen je graag van casting tot installatie.
BE - Marilyn
Julie - Une voix pour votre boîte vocale ?
Eveline
Voicemail laten inspreken
Korneel
Carolina
Emma
Brecht
La voix chaleureuse et fiable de Bernard sur votre boîte vocale ? Vous pouvez le faire à partir de 89 € via voices.fr.
Voicemail laten inspreken

Over ons

Wij zijn een team van professionele stemacteurs, gespecialiseerd in het inspreken van voicemails. We worden weleens omschreven als het vriendelijkste stemmenbureau van het land!

Wij werken samen met de beste telecom-operatoren.

Dankzij deze fijne partnerships kunnen we u nog beter helpen.

Teamtel

Waarom werken wij met voices.be?

Voor al onze audio en prompt berichten werken we samen met Voices. De uitgebreide keuze aan stemmen en de snelle oplevering zorgt voor een efficiënte en aangename manier van samenwerken. Altijd professionele en vlotte communicatie bij nieuwe opdrachten!

Voiceking

Waarom werken wij met voices.be?

We bieden onze klanten een professionele telefooncentrale aan, dan is het ook logisch dat we onze klanten graag doorverwijzen naar de professionele stemmen van voices.be om de digitale verwelkoming rond te maken.

Fonzer

Waarom werken wij met voices.be?

Wij kiezen maar voor 1 partnership voor het inspreken van telefoonboodschappen en dat is Voices. Een fijne samenwerking om onze klanten te ontzorgen. Zo voorzien we hen van een kwalitatieve cloud telefooncentrale in combinatie met de meest professionele ingesproken begroetingen, keuzemenu’s of boodschappen.

Wimnet

Waarom werken wij met voices.be?

WimNet begeleidt heel wat bedrijven met de overgang naar het telewerken en denkt graag mee over hoe wij hun klanten beleving kunnen optimaliseren. Daarom is voices.be een logische structurele partner.

Hello

Waarom werken wij met voices.be?

Onze klanten verwachten een professionele en klantgerichte call afhandeling. Dus ook een aangename stem in het keuzemenu, in de wachtrij, … dragen bij tot deze totaalervaring. Voices.be ondersteunt onze klanten in het opmaken van de juiste boodschap.