Logo

Winkelmand

Nederlands
Engels
Bart is een Nederlandse voice-over stem uit Nederland. Hij is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Bart klinkt vriendelijk, helder en warm.
Klaar in 24H
Wat fijn dat je mijn stem overweegt! Jij steekt je ziel en zaligheid in je bedrijf of product. Voor mij is er niets mooiers dan daar een stem aan te geven. Ik verdiep me goed in de materie om een script tot leven te brengen. Sinds een aantal jaar spreek ik commercials, bedrijfsvideo’s, uitlegvideo’s en voicemailsystemen in. Mijn stem heb je!
Waarom een professionele stem op je voicemail? Eerste indrukken van jouw bedrijf: je klanten zien je strakke website, ruiken de verse bloemen in de lobby en horen je voor het eerst... als ze je bellen! Een professionele stem heet jouw klanten welkom, zodat ze zich dat ook voelen: Welkom!

Bart K is helaas even niet beschikbaar

.
Terug beschikbaar:

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.