Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

Laat je voicemail inspreken in 1-2-3.

Kies jouw stem en verstuur ons jouw teksten. Vandaag besteld? Morgen klaar.

Welke telefoonstem verkies je?

Stuur jouw tekst en kies muziek.

Volgende werkdag klaar.

Delta-Temp
Delta-Temp
⭐⭐⭐⭐⭐
Die spraakberichten die je vaak bij grotere bedrijven hoort komen altijd professioneel en sympathiek over, maar hoe begin je hieraan? Wel, via voices.be ging dit dus echt heel simpel en vlot. De teksten schrijf je volledig zelf, er is een uitgebreide keuze aan professionele stemmen en achtergrondmuziek. Amper 1 dag later stonden de audiofiles al klaar om te downloaden. Kwaliteit is subliem, en is het echt leuk als zo’n professionele stem de naam van je bedrijf uitspreekt. Persoonlijk vond ik dat de prijs heel goed meeviel, ik had dit toch wel duurder verwacht. Heel goede service na verkoop trouwens, er was nog een kleine wijziging aan de audiofile, en dit was geen enkel probleem. Topbedrijf met topservice, zeker aan te raden!
Snel Professioneel Kwaliteit Aanrader Scherpe prijs Makkelijk Topservice Correctie inbegrepen
Beoordeling door Bruno Deneyer op Google

Bereken eenvoudig je prijs.

Prijscalculator

Plak hier jouw script en druk op ‘Bereken mijn prijs’.

Stap 1: Voer je teksten in

Bereken hieronder de prijs voor jouw telefoonboodschappen. Wil je een video of radiospot laten inspreken? Vraag dan een offerte op maat aan.

Bauwens Vastgoed
Bauwens Vastgoed
⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer vlotte communicatie, zeer snelle levering en supersnelle bijsturing. Ik ben bijzonder tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en de snelheid. We LOVE voices.be !
Snel Communicatie Scherpe prijs Correctie inbegrepen
Beoordeling door Kevin Bauwens op Google

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over onze service.
Fonzer
Fonzer
⭐⭐⭐⭐⭐
Enorm tevreden met de opgenomen geluidsfragmenten voor onze Fonzer telefooncentrale. Top service van begin tot eind; een overzichtelijke website met een duidelijke bestelprocedure. De dag na mijn bestelling kon ik alle bestanden netjes downloaden vanop de website. De kwaliteit van de audiobestanden is fantastisch. Ik raad iedereen aan om zijn meldteksten hier te bestellen.
Snel Kwaliteit Tevreden Aanrader Topservice
Beoordeling door Glenn op Google

Hoe wij werken? Volledig digitaal.

Onze klanten houden van onze efficiënte aanpak.

Razendsnel

In enkele klikken kon ik een professionele stem vinden om een welkomstbericht en enkele andere boodschappen in te laten spreken.
Wouter Nuytten, Human Districts

Betaalbaar

Voor die prijs kon ik geen twee uur sukkelen. Ik ontving de juiste bestandstypes in no-time zodat ik verder kon werken in mijn partycenter.
Dimitri, EuroCity

Zeer laagdrempelig

Ik vind het positief dat ik de stemmen herken van bij Telenet. Maar bovenal dat het aanvragen en bestellen volledig digitaal kan!

Frederick Scraeyen, BEEGO
Garage Antoine NV
Garage Antoine NV
⭐⭐⭐⭐⭐
We zochten een duidelijke stem die onze wachtboodschap voor onze telefooncentrale kon leveren, met een achtergrondmuziekje, en dit in beide landstalen. Op de website van Voices.be hebben we via het eenvoudige stappenplan onze stem en achtergrond gekozen. Daarna onze tekst toegevoegd en besteld. Twee dagen later hadden we de audiobestanden. De kwaliteit is uitstekend. Professioneel en vlot, een aanrader!
Snel Professioneel Kwaliteit Aanrader Makkelijk
Beoordeling door Bernard op Google