Voice-over Joel
(138)

Joel

Netflix
Spanje
Spaans
Catalaans
Klaar in 1 werkdag
Joel heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hij spreekt zowel standaard Spaans als Catalaans als moedertaal.
Telefonie

Over Joel

Ervaren stemacteur voor uw voicemail – Joel


Joel heeft meer dan 30 jaar ervaring in media en producties en is de stem geweest van verschillende programma’s op Netflix en nationale televisiekanalen in Spanje. Daarnaast heeft hij voice-overwerk gedaan voor privéproducenten en radiostations in Spanje en over de hele wereld. Hij is een moedertaalspreker van het Castiliaans (Spaans uit Spanje) en Catalaans en heeft een achtergrond als journalist.

Met Joel als stem van uw voicemail kunt u profiteren van zijn uitgebreide ervaring en zijn vermogen om uw boodschap op een professionele en betrouwbare manier over te brengen. Of u nu een Spaans- of Catalaanstalige voicemail wilt, Joel kan aan uw wensen voldoen.

Kies voor Joel en geef uw voicemail een ervaren stem die uw bedrijf representeert!

30 years of experience in media and producers being the voice of several programs on Netflix and national TV channels in Spain, in addition to voice over for private producers and radio stations in Spain and all around the world. Castillian (Spanish from Spain) and Catalan speaker Voice Over. Both as a mother tongue. Journalist. (UPF) Great experience in mass media.