Logo

Winkelmand

Nederlands
Engels
Lotte is een Nederlandse voice-over stem uit Nederland. Ze is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Lotte klinkt fris, vrolijk en vriendelijk.
Klaar in 24H
Hoi, ik ben Lotte uit Amsterdam en ik spreek al sinds 2002 met ongelooflijk veel plezier diverse stemklussen in; van telefoonberichten tot radio- & tv commercials en van luisterboeken tot tekenfilms en alles daartussenin. Ik ben echt dol op dit werk! Ik hou van de diversiteit en van het feit dat je alles met alleen maar je stem overbrengt; vriendelijkheid, geruststelling en/of een goede uitleg. Echt iedere keer weer te gek!
Een professionele voicemail/IVR voor je bedrijf is wat mij betreft absoluut een must omdat dat vaak het eerste contact is met je bedrijf en die eerste indruk kun je maar 1 keer maken, dus beter zo professioneel en prettig mogelijk! En ik spreek dat graag voor je in!

Lotte is helaas even niet beschikbaar

.
Terug beschikbaar:

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.