Logo

Winkelmand

Heb je een antwoordapparaat en zoek je een stem om het professioneel te laten inspreken? Wij helpen je graag van casting tot installatie.
Nederlands
Ronald is een Nederlandse voice-over stem uit Nederland. Hij is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Ronald klinkt vriendelijk, helder, betrouwbaar en overtuigend. In 2020 was Ronald genomineerd voor Beste Nieuwslezer van Nederland.
Klaar in 24H
Vooral en landelijk bekend als nieuwslezer voor het ANP bij commerciële radiostations als Radio 535, Sky Radio, Q Music, Radio 10 en Radio Veronica. Daarnaast spreek ik bijvoorbeeld instructievideo's in voor onder meer Schiphol, BAM en Danone/Nutricia. In 2020 genomineerd in de categorie Beste Nieuwslezer van Nederland door programmadirecteuren en zendermanagers.

Ronald is helaas even niet beschikbaar

.
Terug beschikbaar:

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.