Winkelmand

Brecht is helaas even niet beschikbaar

.
Terug beschikbaar:
Brecht
Populair
Vlaams
Duits, Engels, Frans, Spaans
Brecht is een Vlaamse voice-over stem uit België. Hij is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. De klankkleur van Brecht is warm en wekt vertrouwen. Hij klinkt dynamisch en fris. Een stem met persoonlijkheid voor alle types voice over. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, webvideo, reclameboodschap, documentaire, e-learning, (publi-)reportage, event-presentatie of voice-response systeem. Alles zet Brecht naar zijn stem.
Klaar in 24H
Brecht werkte jarenlang bij de VRT radio als nieuwslezer en presentator. Van 2011 tot 2015 was hij de huisstem van VTMKZOOM. Hij was ook spotstem voor onder andere Studio 100. Momenteel presenteert hij bij radiozender JOE en is onder meer jinglestem van MIG. Met die ervaring op zak weet hij als geen ander hoe hij jouw doelpubliek succesvol kan aanspreken. Brecht werkt zowel op verplaatsing als vanuit zijn eigen homestudio. Digitaal aanleveren van professionele audiofiles is dus geen probleem. Brecht behaalde het VRT stemattest als kwaliteitslabel voor perfecte uitspraak en correct taalgebruik en is zelf docent dictie. Hij studeerde af als scenarist aan Sint-Lukas Brussel en is getraind in het overbrengen van een klinkende, kernachtige boodschap in begrijpelijke taal. Brecht is professioneel acteur en heeft een sterke stemtechniek en een rijk palet aan typestemmen voor dubbings en hoorspelen. Zijn warme vertelstem leent zich ook wonderwel voor luisterboeken.
Een professionele voicemail geeft jou en je bedrijf extra klasse. Het is als een visitekaartje, maar dan in audio vorm. Ik kijk ernaar uit om je bedrijf tot een hoger niveau te tillen met mijn stem, waarmee ik je klanten een aangename en stijlvolle eerste kennismaking zal bezorgen. They'll definitely call you back!