Logo

Winkelmand

Voicemail laten inspreken
Nederlands
Duits, Engels
Chris is een Nederlandse voice-over stem uit Nederland. Hij is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Chris is een zakelijke voice-overstem voor bedrijven en instellingen met autoriteit.
Klaar in 24H
Ik kom uit het hart van Nederland, namelijk Utrecht, en ik ben zelf iemand met een sociaal hart. Ik doe regelmatig vrijwilligerswerk en doe dat op dit moment voor de radio hier in Utrecht: het programma heet Utrecht sociaal. Erg leuk om te doen! Ruim 11 jaar voice-over, begon ermee omdat ik vaker te horen kreeg dat ik een goede stem heb en dat is dus uitgemond in het voice over werk dat ik vandaag de dag nog steeds met veel plezier doe! Mooi om je elke keer weer in te leven in je klant en te zorgen dat die tevreden is over je werk. Dat is erg fijn on te doen en te horen! Grappig om te bedenken dat ik vroeger doodsbang was om op de lagere school mijn mond open te doen en dat ik nu via het inspreken via radio en tv heel veel mensen bereik:)! Vaak zie je soortgelijke opdrachten op je af komen. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik inmiddels gespecialiseerd ben in opdrachtgevers met een autoriteitspositie. Bijvoorbeeld: bedrijven die succesvol zijn in hun markt, overheidsinstellingen, zorginstellingen, banken, automobielbedrijven, E-learning producenten of bedrijven die hun Voice mail op een krachtige en geloofwaardige manier ingesproken willen hebben.
Waarom ik het belangrijk vind om een professionele stem op je telefoon te hebben: Je wilt toch dat een (potentiële) klanten meteen een professionele indruk krijgt als ze jouw bedrijf bellen? Dat kan heel eenvoudig door via Voices.be een professionele voice over voor jouw Voicemailsysteem te kopen. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten!

Chris S is helaas even niet beschikbaar

.
Terug beschikbaar:

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.