Uw voicemail laten inspreken?

De perfecte eerste indruk voor uw telefooncentrale.
5,0 sterren | 350+ beoordelingen

Gebruiksklare audio voor uw voicemail

Wij werken razendsnel en leveren topkwaliteit. Wij bezorgen u binnen 3 werkdagen gebruiksklare audiobestanden voor uw voicemail. U krijgt toegang tot ons portaal waar u de audio en factuur kan downloaden.

Wij bewaren alle originele audiofiles. Bij eventuele wijzigingen (bijvoorbeeld nieuwe openingstijden) kunnen wij de audiobestanden daarom snel en makkelijk aanpassen.

Wanneer is mijn bestelling klaar?

Supersnel

Reken op maximaal 3 werkdagen voordat uw audio ingesproken en afgewerkt is op maat. Maar vaak gaat het veel sneller.

Standaard ontvangt u 3 audioformaten:

  1. .wav 48kHz 24bit.
  2. .wav 16kHz 16bit
  3. .wav 8kHz 16bit

Maar elk formaat is mogelijk. Ook 8kHz 8bit a-law. Of MP3. En alles daartussenin. Werkt het niet de eerste keer? Geen nood: we zoeken samen mee naar het juiste formaat voor uw telefooncentrale. Ook onze service na verkoop is erg prettig.

Wij zijn uw professionele partner

De opnames gebeuren door professionele stemmen in een geluidsdichte studio. Alle audiofiles worden door ons afgewerkt naar wens.

 

Hulp van A tot Z.

Wil je hulp bij het opmaken van je teksten? Of dat we de teksten nog eens nalezen? Spreek ons gerust aan op de chat. We helpen je met plezier verder.

 

Een retake voor tone-of-voice is inbegrepen.

Wij zijn pas tevreden als je zelf tevreden bent. Een retake voor uitspraak (tone-of-voice, tempo, intonatie…) is standaard inbegrepen in je prijs.

 

Toch nog niet tevreden?

Dan hebben we een Niet tevreden? Geld terug! garantie. Geen probleem.

pexels-yan-krukov-4458403

Wat doen we?

Wij maken professionele audiobestanden voor uw telefooncentrale. Dit verbetert uw uitstraling én klanttevredenheid. Want dat verdient u. En uw klanten ook.

Maak het verschil met een glimlach.  Bezorg uw bellers een warm en vriendelijk telefonisch onthaal, op elk moment, in élke taal.

Een transparante service.

Onze service is erg gebruiksvriendelijk. U kiest de stem die uw voicemail mag inspreken, voert de teksten in en kiest wachtmuziek. Het inspreektarief is transparant. Daardoor kan u meteen online afrekenen. Daarna gaan wij zo snel mogelijk voor u aan het werk.

Het resultaat: dankzij onze voicemail stemmen klinkt uw voicemail op en top professioneel. Want dat verdient u. En uw klanten ook.

Zijn er verborgen kosten?

Geen verrassingen

Neen, er zijn geen verborgen kosten of abonnementsformules. U betaalt éénmalig voor uw audiobestanden. Deze geluidsfiles mag u daarna – op uw eigen telefooncentrale – onbeperkt in de tijd blijven gebruiken.

Bij meerdere boodschappen daalt de prijs.

Staffelkorting:

De prijs per boodschap daalt, naarmate u meer boodschappen of langere teksten invoert. Dat komt omdat wij werken met een éénmalige startkost en daarna een prijs berekenen op basis van de tekstlengte.

Extra volumekorting:

Wij bieden u een extra voordelige volumekorting aan vanaf 750 woorden. Deze wordt ook automatisch berekend bij het invoeren van de teksten.

Partnercode:

Indien u trouwens beschikt over een partner-couponcode, kan u deze invoeren tijdens de checkout. Deze korting wordt dan automatisch toegevoegd voor u afrekent.

Het start vanaf slechts €89

De prijs van uw telefoonboodschappen is afhankelijk van de lengte van uw in te spreken teksten. Onze stemacteurs starten al vanaf €89 per telefooncentrale. Als u het inspreektarief prijs wilt uitrekenen, kan u uw tekst invoeren via deze link.

Muziek kost €59

Het toevoegen van wacht- of achtergrondmuziek kost éénmalig €59. 

In gesprek met onze klanten.

In deze korte videotestimonials ontdekt u waarom onze klanten voor onze voicemail stemmen gekozen hebben.

Belangrijk

Wij willen onze bellers het gevoel geven dat we hun vraag belangrijk vinden.

Valerie, Fostplus

Professioneel

Wij werken B2B dus wij vinden een professioneel imago erg belangrijk.

Jan, SLV Belgium

Aangenaam

Wij willen onze honderdduizend bellers op een aangename manier ontvangen.

Tom, ACLVB

Bedankt voor uw vertrouwen.

We zijn trots op onze honderden vijf-sterren-beoordelingen.

5,0

(317 beoordelingen)

5 sterren
4 sterren
snel
0
aanrader
0
professioneel
0
mooie stem
0
Chris Geysen
Chris Geysen
1721211589
Snelle levering van mijn clipje. Goede uitleg hoe ik deze kon plaatsen als voicemail voor mijn mobiel. Nu heb ik een aangename voicemail om te beluisteren. Reacties van mijn klanten zijn goed
Anastasia Van der Maas
Anastasia Van der Maas
1721112806
Voices.be is een echte aanrader voor voice-overs in verschillende talen. Een professioneel bedrijf, met een prettige communicatie, snelle actie/reactie en algehele top service. Zoek niet verder.
Daphne Koperberg
Daphne Koperberg
1720513828
Hele prettige ervaring met Voices. De bestanden stonden er na 1 dag al op om gebruikt te kunnen worden. Bij het aangeven dat de naam anders uitgesproken moest worden werd het meteen opnieuw ingesproken. Veel contactmomenten om je ervaring te kunnen delen. Een aanrader!
Sébastien Cosse
Sébastien Cosse
1720426594
- levering mogelijk binnen strakke deadline- kwalitatieve opname- was van de eerste keer goed- we moesten uiteindelijk onze factuur op een andere naam hebben, dit werd heel snel gedaan
Robbie Jennen
Robbie Jennen
1718865848
Duidelijke website & communicatie. Zeer snelle service voor het aanleveren van de verschillende documenten! Zeker een aanrader!
Arthur
Arthur
1718179231
Snel, goed en denken mee. Ik had een fout gemaakt in mijn verzoek en toen ik erachteraan mailde kreeg ik direct een reactie en werd het voor me opgelost. Ik had dezelfde dag mijn bestanden nog binnen!
Stéphanie Poppe
Stéphanie Poppe
1717400463
Snelle service, duidelijke website en prijs kwaliteit perfect! Communicatie gaat ook zeer vlot, ze werken zelf ook pro actief, wat toch een echt pluspunt is!
Admin Martinushoeve
Admin Martinushoeve
1717152521
Super! Zeer handig, in enkele stappen heb je een nieuwe voicemail!Ik geef toe: ik heb de laatste dagen al een tiental keren naar onze eigen voicemail gebeld, zooooo een sexy stem dat je nu te woord staat!!! Ik krijg er geen genoeg van, love it!!!
steven hooyberghs
steven hooyberghs
1716296985
Dank u wel Voices.be voor de zeer professionele en snelle aanpak. Ik kan deze firma iedereen aanraden voor wie nood heeft aan een professionele ingesproken voicemail. Top bedrijf!
Ari
Ari
1715670951
Supersnelle en professionele service van offer tot delivery van de voice prompts. Dank je Johfrah!
Jelle Kerfs
Jelle Kerfs
1714123238
Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier, dan is Voices.Be zeker een aanrader! Onze ervaring was top - snelle levering, uitstekende kwaliteit en het geeft ons bedrijf een professionele uitstraling.
Frank De Windt
Frank De Windt
1713939946
The entire procedure of ordering through the website went smoothly. The files were delivered within the agreed deadline. The quality of work (both quality of audio files and content) is extremely high.Our experience with voices.be is very positive.
Leo de Vos
Leo de Vos
1710424794
We zijn zeer content over jullie site en fijn contact. Vooral jullie flexibiliteit met achteraf een aanpassing in een handomdraai geregeld.In een woord klasseHartelijke groet,De Zitmeesters uit Holland
Adapteo Benelux
Adapteo Benelux
1709891976
Goede ervaring mee. Erg snel (vaak volgende dag al binnen) en goed/makkelijk contact!
Vos Capelle
Vos Capelle
1709796729
We zijn zeer tevreden over de samenwerking en hebben de audiobestanden snel ontvangen. Ook een kleine aanpassing achteraf werd zonder probleem opgepakt.
Next Reviewsjs_loader

Wij werken razendsnel.

Onze klanten houden van onze efficiënte aanpak.

Client

Razendsnel

In enkele klikken kon ik een professionele stem vinden om een welkomstbericht en enkele andere boodschappen in te laten spreken.

Wouter, Human Districts

Client

Betaalbaar

Voor die prijs kon ik geen twee uur sukkelen. Ik ontving de juiste bestandstypes in no-time zodat ik verder kon werken in mijn partycenter.

Dimitri, EuroCity

Client

Laagdrempelig

Ik vind het positief dat ik de stemmen herken van bij Telenet. Maar bovenal dat het aanvragen en bestellen volledig digitaal kan!

Frederick, BEEGO

Hoe werkt het?

In slechts 3 stappen kunt u uw telefoonbegroetingen op maat bestellen.
1

Kies de geschikte voicemailstem.

U herkent onze telefoonstemmen van op de radio.

2

Schrijf uw telefoonteksten.

Lees onze voorbeeldteksten ter inspiratie.

3

Voeg eventueel wachtmuziek toe.

Wachtmuziek geeft uw voicemail een persoonlijke touch.