Portugese voicemail stemmen

Hier vindt u de mooiste Portugese voicemail stemmen voor uw telefooncentrale. Onze prachtige Portugese voice-overs kunt u herkennen van bij BMW, Playstation, Porsche.
 • 315
  BMW, Playstation, Porsche
  Silvia kan haar stem makkelijk aanpassen aan de stijl van uw bedrijf.
  Portugees

  Even niet beschikbaar

  Nu beschikbaar

  Silvia kan haar stem makkelijk aanpassen aan de stijl van uw bedrijf.

  315

  Portugees
  Silvia
  BMW, Playstation

Zo werkt het

In slechts 3 stappen kunt u uw telefoonbegroetingen op maat bestellen.
Number

Kies uw voicemailstem.

Icon

U herkent onze telefoonstemmen van op de radio.

Number

Schrijf uw telefoonteksten.

Icon

Lees onze voorbeeldteksten ter inspiratie.

Voeg eventueel wachtmuziek toe.

Icon

Wachtmuziek geeft uw voicemail een persoonlijke touch.

Veelgestelde vragen

Over onze voicemail stemmen

Over uw bestelling

De mooiste Portugese voicemail stemmen binnen handbereik.

Dankzij onze handige webshop kunt u snel en eenvoudig een Portugese voicemail stem inboeken. Wij verzamelden de mooiste Portugese telefoonstemmen, bekend van radio en televisie. Ze zijn afkomstig uit Portugal. U vindt gegarandeerd een Portugese voicemail stem die bij uw bedrijf past. Kies de voice-over en voeg daarna uw tekst in. Kies eventueel ook passende wachtmuziek. Vervolgens gaan wij aan de slag. De door u gekozen telefoonstem uit Portugal ontvangt uw welkomstteksten. Is alles duidelijk? Dan wordt het script professioneel in de studio ingesproken en afgewerkt. Heeft u hulp nodig bij het kiezen of maken van uw telefoonbegroetingen? Dan kan u ons gerust aanspreken op onze Livechat. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte Portugese voicemail stem voor uw bedrijf.

Hoeveel kost een Portugese voicemail stem?

Wij houden van transparantie, eenvoud en toegankelijkheid. Een Portugese voice-over rekent een opstartkost van €89. Daarin zijn de eerste 25 woorden inbegrepen. Dus voor dat bedrag heeft u al een Portugese voice-over opname. Wat kost het om meerdere Portugese voice-over audiobestanden te ontvangen? Wel, boven 25 woorden wordt de prijs berekend op basis van de totale tekstlengte. Ook indien het over meerdere meertalige berichten gaat die u door eenzelfde Portugese telefoonstem laat inspreken.

Wij hebben een 100% tevredenheids-garantie voor onze Portugese voicemail stemmen

Wij geloven zo sterk in ons aanbod dat wij garant staan voor elke afgeleverde opname. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

We doen er alles aan om het in één keer goed te hebben. Daarom vragen we u bij twijfel, om na het bestellen een audio-briefing te maken. We bieden ook een gratis retake aan, voor mocht u toch nog een opmerking hebben qua uitspraak of tone-of-voice.

 Op Google worden we door onze klanten als uitstekend beoordeeld. Leest u gerust enkele van onze honderden vijf-sterrenreviews.