Ontvang een gratis professioneel ingesproken voicemailbericht voor uw bedrijf.

Oprichter en Vlaamse voice-over stem Johfrah spreekt gratis een gepersonaliseerde en professionele voicemail in voor uw bedrijf. 

Personaliseer onderstaande boodschap door uw bedrijfsnaam in te voeren.
Welkom, u bent verbonden met de voicemail van Mijn Bedrijfsnaam. We kunnen uw oproep even niet beantwoorden. Laat gerust uw naam en nummer achter, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.
Beschikt u over een telefooncentrale?
Op basis van uw keuze ontvangt u het correcte audioformaat.

Waarom krijgt u een gratis voicemailboodschap?

Hallo, ik ben Johfrah 👋.

Ik ben de oprichter van Voices.be. De reden waarom ik dit platform – samen met de beste stemacteurs van het land – ben gestart is: wij willen een mooie telefoonstem toegankelijk maken voor àlle bedrijven: groot én klein.

Voor beginnende ondernemers en startups 💪.

Hoewel onze pricing enorm aantrekkelijk is – blijkt het voor sommige beginnende ondernemers of startups soms toch nog een drempel. In plaats van u te proberen overtuigen om een professionele stemopname te kopen – volg ik hierin mijn gutfeeling: ik geloof namelijk in de kracht van geven. Ik ga u niet overstelpen met argumenten. U krijgt gewoon één gratis professionele stemopname cadeau, gebaseerd op bovenstaande voorbeeldtekst. 

Pay it forward ❤️

Hoeft u hier helemaal niets voor te betalen? Neen! En u zult ook geen spam- of pusherige opvolgmails krijgen. Het enige wat ik u wel vraag is: spread the word. Misschien kent u wel een collega-ondernemer met een ‘slechte voicemail’. Stuur ze onze richting uit – wij helpen graag. 

🤖 Samen verslaan we de robotstemmen en verbeteren we de customer experience van onze klanten!

Voicemail laten inspreken door een professionele telefoon voice over

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.