Klink warm en toch zakelijk op je voicemail.

Hoe mag het klinken?

Uw zakelijke voicemail mag niet te afstandelijk zijn. Professioneel gezien spreek je met je voicemail waarschijnlijk onbekenden aan. Maar het blijven ook mensen. Zorg ervoor dat je een vriendelijke, warme stem gebruikt die je bedrijf een menselijk karakter geeft.

Dat zorgt voor een positieve eerste indruk. Met iemand waarmee je graag zaken wil doen. Je kunt ervoor kiezen om je voicemail zelf in te spreken. Maar door verschillende omstandigheden (lees), is het vaak beter om dat te laten doen door iemand die met een getrainde stem.

Voorbeeld 1: Persoonlijk

Hoi, dit is de voicemail van Uw Voornaam. Op dit moment kan ik je even niet helpen. Je kunt me terugbellen van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Maar ik bel je met plezier terug als je je naam en nummer inspreekt na de biep. Bedankt.

Voorbeeld 2: Zakelijk

Bedankt voor het bellen met Uw Bedrijf. Op dit moment zijn al onze medewerkers in gesprek. Gelieve even aan de lijn te blijven. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Wist u dat u op onze website een antwoord vindt op de meeste van uw vragen? Wilt u blijven wachten om een medewerker te spreken? Druk op 1. Wilt u later teruggebeld worden? Druk op 2.

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.