Selecteer de taal

NL

DE

EN

FR

Professionele telefoonstem

Een top klantenservice dankzij een professionele telefoonstemmen? Download nu onze complete stemmencatalogus & PDF’s.

Jouw keuzemenu laten inspreken door één van onze professionele telefoonstemmen?

Je hebt vast zelf al eens een bedrijf met een écht goede klantenservice gebeld? Je merkt het verschil meteen! Je eigen klanten verdienen dit ook.

Bekend van Radio
Klaar in 24H
Studio Brussel MIVB
Populair
Klaar in 24H
Telenet Trivago
Populair
Klaar in 24H
Canvas Radio 1
Bekend van TV
Klaar in 24H
Eén Ketnet
Bekend van Radio
Klaar in 24H
Studio Brussel
Populair
Klaar in 24H
Storytel Pullman

Download onze gratis stemmencatalogus.

Een compleet kennismakingspakket voor een professioneel klinkend keuzemenu. Nu met 5 gratis telefoonboodschappen.

Journalisten over onze oplossing voor professionele telefoonstemmen.

Voices.be bestaat sinds 2020, maar we hebben al meer dan 1000 tevreden klanten. En elke dag helpen we nieuwe bedrijven. Dat is ook enkele krantenjournalisten niet ontgaan. Heeft jouw keuzemenu ook nood aan een professionele upgrade?

“Het is vandaag nóg belangrijker dan ooit om helder en professioneel te blijven communiceren naar klanten, hoe moeilijk dat ook is. Dat kan per mail en op social media. Maar heel veel klanten grijpen nog sneller naar de telefoon..”

25 oktober, 2020 (artikel lezen)

“Ondernemers beseffen dat de ‘strijd om de consument’ vandaag meer dan ooit draait om klanttevredenheid en een perfecte gebruikerservaring.”

19 juli, 2021 (artikel lezen)

logo

“De Brusselse startup voices.be maakt professioneel telefonische antwoorden, ingesproken door de mooiste bekende stemmen van ons land.”

19 juli, 2021 (artikel lezen)

Onze professionele telefoonstemmen werken op elk systeem.

In slechts enkele klikken heb je jouw professionele telefoonstem besteld en geüpload in jouw telefooncentrale.

 

We bieden ook technische support of werken samen met je IT-afdeling voor de integratie.

pexels-andrea-piacquadio-3767404

Peter gebruikt een telefoonstem van Voices.

“Ik vind het telefonisch onthaal super belangrijk. Het is de eerste kennismaking van de klant.  Wanneer ik een bedrijf bel en ik hoor een onprofessioneel keuzemenu, dan huiver ik.

 

Een aantal collega’s hebben wel een mooie stem, maar als ze iets moeten inspreken komt het onprofessioneel over. De stemmen van voices hebben de juiste toon en draagkracht.

Peter Verbrugghe, IT-beheerder onderwijsinstelling CREO

We krijgen meer dan 200 vijf-sterrenbeoordelingen op Google.

Onze aanpak valt erg in de smaak: we maken het toegankelijk om een bekende radio-of tv-stem op je keuzemenu te hebben.

Google-5-Stars
Thijs_Vervloet_restaurant_Colette_1296_x_864-foto-Leo-Brouwers
Snelle service, goede communicatie!
Bistro De Vijvers
⭐⭐⭐⭐
Horeca
pcb
Amai wat een service! Zij hebben niet alleen een prima boodschap: ik had mij bovendien ook nog eens vergist in de inhoud en dat is in no time aangepast én afgeleverd! Kwaliteit én service: geen cliché maar een feit bij voices.be! Bedankt!! Jullie hebben mijn eigen firma hierdoor weer een level hoger getild!
PCB Solutions
⭐⭐⭐⭐⭐
vacatures-cv-ketel-monteur
Onlangs besloten om ons telefoon menu te updaten. Dit gedaan in samenwerking met voices.be wij kregen netjes een bedrag voor de opnames en binnen 3 dagen waren deze klaar. Na het ontvangen hebben wij gemaild omdat er een aanpassing gedaan moest worden. Dit was geen probleem en was binnen een dag geregeld. top service zal hier zeker weer heen gaan.
Ketel Service Noord
⭐⭐⭐⭐⭐
HVAC
Type_Hotel
Staat nog maar 2 dagen op de telefooncentrale en nu reeds positieve reacties, moesten dit al lang laten doen is nu tenminste professioneel. Bedankt voor de snelle service.
VRBedding
⭐⭐⭐⭐⭐
Groothandel & Detailhandel
unnamed
“Snel, duidelijk en heel professionele afhandeling”
Boekhoudkantoor Dewulf
⭐⭐⭐⭐⭐
Finance

Een verbetering voor élk keuzemenu, groot of klein.

Succcesvolle bedrijven doen ‘alles voor een glimlach‘. Denk maar aan Coolblue, Bol.com of HEMA. Overschot van gelijk. Want frustratie bij je klanten kost tijd én geld. Bovendien is de kans groter dat je klant overstapt naar een concurrent. 

De eerste indruk blijft mij altijd bij en is vaak mijn raadgever. Ik word of blijf zelf klant bij een bedrijf als ik 'een klik voel'. En dat heeft alles met de juiste storytelling te maken. Met een warm en professioneel welkom zorg je als bedrijf meteen dat je klanten zich goed onthaald voelen. Je kan het vergelijken met hoe je etalage, kantoor of website eruit ziet. Hoe jouw bedrijf klinkt is minstens even belangrijk. Daarom vind ik het fijn mijn stem te lenen aan bedrijven en zo hun eerste indruk onvergetelijk te maken.
Johfrah
uit België
Ik doe mee aan voices.be omdat het een toegankelijke manier is voor kleine KMO's om een professionele voice-over in te huren. Het bedrijf is een goede oplossing omdat het een gat opvult in de markt om de stap naar een professionele voice-over kleiner te maken. De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Je weet ook exact wat je kan krijgen voor elk budget! En het is gewoon fijn om bedrijven die extra professionaliteit te kunnen aanbieden vanuit mijn home studio 🙂
Laura
uit België
Waarom ik het belangrijk vind om een professionele stem op je telefoon te hebben: Je wilt toch dat een (potentiële) klanten meteen een professionele indruk krijgt als ze jouw bedrijf bellen? Dat kan heel eenvoudig door via Voices.be een professionele voice over voor jouw Voicemailsysteem te kopen. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten!
Chris S
uit Nederland
Why I think you should have a professional voice on your phone: I take pride in being the professional voice of a company, it's after all the first impression you get!
Machteld
uit Nederland
Ik merk dat ik zelf kritischer wordt voor automatische antwoordapparaten, dat ik een duidelijke structuur en een goede stem verwacht. De website van Voices.be is superhandig en alles verloopt altijd vlot.
Korneel
uit België
Waarom ik vind dat je een professionele stem op je telefoon moet hebben: een stem is je uithangbord, dus als dat professioneel is, goed klinkt en past bij wie je bent, dan ziet het er gelijk zoveel leuker uit.
Sophie
uit Nederland

Boost vandaag jouw klantentevredenheid.

We helpen je met ons advies en onze professionele keuzemenu telefoonboodschappen.

Kies uit de mooiste telefoonstemmen.

De stemmen zijn bekend van radio en tv. De beste voice-overs in het vak.

Bestel via onze makkelijke shop.

Bestel in 1-2-3 via ons platform. Het begint vanaf €89.

Ontvang je audio super snel.

Wij werken digitaal. Daardoor kunnen we razendsnel topkwaliteit leveren.

Download onze gratis stemmencatalogus.

Overtuigd? Boost vandaag jouw keuzemenu en maak kennis met onze service via ons gratis kennismakingsaanbod.