Zo gebruik je een voice-over stem in how-to video’s

Instructie video’s: hoe pak je dat aan?

Verkoop je een product of dienst? Auto-onderdelen? Vaatwassers? Wijn? Verf? Dat is fijn. Maar voorzie je ook extra informatie voor je klanten? Je doet er goed aan om een reeks instructievideo’s of how-to filmpjes op te nemen in je marketingcampagne. Want jij hebt de expertise in huis. Dus deel dat. Je komt over als expert. En je doet aan klantenbinding. Win win. En een duidelijke en frisse voice-over stem doet de rest.

Ik toon je twee voorbeeldjes van video’s die ik voorzag van een instructie voice-over.

1. Verftips en extra producten aanprijzen

In een reeks van meer dan 10 video’s wordt getoond hoe de gebruiker van de verf het best kan schilderen. Er worden naast verschillende technieken ook andere producten van het merk aangeprezen. Nodig om de taak tot een goed einde te brengen.

2. Energie tips

Via deze reeks video’s leer je gaandeweg hoe je elektriciteit kan besparen. Er worden echt bruikbare praktische tips verteld door een informatieve voice-over stem. Bekijk ze zelf ook eens! Wie weet steek je er nog iets van op?

Voor je animatiefilm of explainervideo? Kans is groot dat mijn stem al opgenomen is in de stemmenbank van je videoproductiehuis, maar vraag gerust een gratis stemsample aan!

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

In ‘Veelgestelde vragen aan voices.be’ beantwoorden we elke week een andere vraag! Deze week: Wat is VOIP?
Er zijn veel namen voor de stem die je wel hoort, maar niet ziet. Dat is wat onze stemmen bij voices.be doen. Maar hoeveel kost zo’n voice-over? En wat doet zo’n stem precies?
En zo krijg je een professionele wachtrij, keuzemenu en voicemail. Wij bij voices leggen je uit hoe dat werkt.
Je hoort tegenwoordig overal stemopnames van professionele stemmen. Maar welke stem kies je nu het best, een mannen- of vrouwenstem?
Kan je een voicemailbericht kopen om te gebruiken op je gsm? Ja, via deze omweg.

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.