Bestel jouw voicemailbericht voor Pasen

In het overlegcomité van woensdag 24 maart werd er beslist dat er een extra week ‘paaspauze’ bijkomt dit jaar. Dat kan ook jouw bedrijf beïnvloeden! Misschien moet je de openingsuren aanpassen of moet je verplicht op afspraak werken.

Gesloten tijdens de paasvakantie?

De webshop Wafeltjes.be kwam op het idee om een voicemailboodschap voor de paaspauze te bestellen bij ons en kunnen op die manier klanten bewust maken van de aangepaste openingsuren.

Gesloten door corona-crisis?

Door de coronacrisis moet iedereen in de mate van het mogelijke telewerken. Als je kantoor daardoor gesloten is, kan je dat heel eenvoudig laten weten door middel van een aangepaste voicemailboodschap op je telefooncentrale. 

Dat is exact waarvoor Megamobile bij ons een voicemailbericht heeft laten inspreken. 

Ook voor vaccinatiecentra.

Maar ook vaccinatiecentra willen duidelijke informatie overbrengen naar bellers. Begeleid bellers met duidelijke informatie door middel van een automatisch voicemailbericht.

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Elias
Hey, ik ben Elias van Voices.be! 👋 Ik ben 22 en ik ben opgegroeid in Oudenaarde, in het hart van de Vlaamse Ardennen. Ik ben journalist en podcastmaker, maar bovenal een echte audionerd. Mijn guilty pleasure? Dat is de internethype ‘ASMR’!