Ingesproken Voys meldingen bestellen

De mooiste voicemail-stemmen spreken jouw Voys telefooncentrale in.

Als je klant bent bij Voys, dan heb je een professionele telefooncentrale. Het voordeel hiervan is dat je meldingen kan instellen. Deze geluidsmeldingen kan je zelf opnemen en in je belplan plaatsen. Maar bij velen is dit waar het lastig wordt. Begrijpelijk: dit is niet eenvoudig als je dit nog niet gedaan hebt.

 • Het klinkt niet zo professioneel of komt wat geforceerd over.
 • Je hebt een dialect dat je moeilijk kan verbergen.
 • Je microfoon of ruimte bezorgt je een slechte opnamekwaliteit.
 • Je spreekt geen meerdere talen foutloos.
 • Je weet niet goed wàt je moet zeggen.

Herkenbaar? Via Voices.be kun je kiezen uit meer dan 50 meertalige stemmen (Nederlands, Vlaams, Frans, Engels en Duits) en dankzij onze expertise uit meer dan 100 voorbeeldmeldingen die je kunnen inspireren voor elke situatie.

Professionele meldingen voor Voys laten inspreken

De meldingen die je bij Voices.be bestelt zijn op maat gemaakt voor jouw telefooncentrale bij Voys. De audiofiles hebben dus het goeie formaat en zijn luid en professioneel opgenomen en afgemixt. Zo zijn ze optimaal verstaanbaar voor je klant. En laat je een zeer professionele indruk na.

Hoeveel het om je Voys telefooncentrale meldingen te laten inspreken?

Onze prijzen zijn helder en transparant, voor elke stemacteur. Je betaalt €59 inspreek-fee. Daarin zitten de eerste 30 woorden van je melding voor Voys inbegrepen. Daarna kost het €1 per extra woord. Ook meertalige berichten zijn mogelijk.

Voordelen

 • Levertijd: kan binnen 1 werkdag.
 • Niet tevreden? Geld terug.
 • Veilig online afrekenen.
 • 100+ 5-sterren reviews van vorige klanten

4 voorbeelden van ingesproken geluidsbestanden voor je Voys meldingen

 • Bericht 1: Welkomstmelding. Goeiedag, u bent verbonden met [bedrijf].
 • Bericht 2: Wachtrij. Al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Uw oproep wordt zo snel mogelijk beantwoord. Bedankt voor uw geduld.
 • Bericht 3: Keuzemenu. Voor het plaatsen van uw bestelling, druk 1. Voor technische ondersteuning, druk 2. Om een afspraak te maken, druk 3.
 • Bericht 4: Voicemail. Ons kantoor is momenteel gesloten. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8u tot 17u. Laat gerust uw naam en bericht achter na de toon, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Bedankt voor uw oproep.
 • Je kunt ook wachtmuziek kiezen.

Hoe kan je Voys meldingen installeren?

De geluidsbestanden die je van ons ontvangt zijn gemaakt voor je Voys telefooncentrale. De bestanden hebben het juiste bestandsformaat en zijn perfect afgemixt (eventueel met muziek) om zo verstaanbaar mogelijk te klinken.

Deze meldingen kun je eenvoudig aan je belplan toevoegen. Hoe je dat doet kan je in deze video van Voys zien.

Heb je al eens overwogen om een professionele stem te gebruiken op je voicemail?

Dit is precies wat wij elke dag doen voor grote en kleine bedrijven: van een lokale immo-makelaar tot Samsung en Tesla. Voor één voicemail-boodschap of een hele centrale met keuzemenu. Alles kan. En voor de onze prijs (vanaf €89) hoef je het zeker niet te laten. Onze klanten geven ons unaniem een vijf-sterren beoordeling op Google. Nieuwsgierig naar onze mooie stemmen?

Vlaamse vrouwen
No data was found
Vlaamse mannen
No data was found
Engelse vrouwen
No data was found
Engelse mannen
No data was found
Duitse vrouwen
No data was found
Duitse mannen
No data was found
Franse vrouwen
No data was found
Franse mannen
No data was found
Nederlandse vrouwen
No data was found
Nederlandse mannen
No data was found
Johfrah
Hallo, ik ben Johfrah! 👋 Ik ben de oprichter van voices.be. Ik heb twee passies: mooie stemmen en mooie verhalen. Als ik video's maak vind ik het leuk als ik beide passies kan combineren! Verder hou ik van Ted-talks, de geur van zonnecrème en goeie gesprekken. 🎙 Oja, welkom op voices.be! Spreek me gerust aan op de chat als je vragen hebt.