Logo

Winkelmand

Hallo, ik ben Christina

Word ik de stem van uw telefooncentrale?

Beluister mijn demo's

Roland DG
Fujifilm Medical Systems
Selligent
Dokterspraktijk Biebuyck
Ghelamco
Clarcredit
JV Security
DSM Keukens
Meer voorbeelden.

Over Christina

Hey, ik ben Christina. Woorden zijn zo’n beetje mijn hele wereld. Ik schrijf ze, ik lees ze, ik luister ze, ik vang ze op en vertel ze door, ik spreek ze. Dat ik betekenis, emotie, draagkracht mag toevoegen aan jouw woorden door ze tot leven te brengen met mijn stem, daar word ik als voice-over blij van, intussen al ruim 20 jaar. E-learnings, bedrijfsvideo’s, commercials en telefoonboodschappen, dat je hoort en voelt dat er een mens schuilt achter de informatie, de opleiding of het product, dat is de kracht van een goeie voice-over. Mijn opnamestudio staat sinds mei 2021 in het kleine Spaanse dorpje Los Romanes, aan het meer van Viñuela, tussen de steden Málaga en Granada. Het is spannend en ook wel een beetje beangstigend, want alles is nieuw en onbekend. In het dorp spreekt niemand een woord Engels, waardoor ik intussen Spaans aan mijn talenpakketje kan toevoegen. Elk nadeel heb zijn voordeel. :-) Maar het zijn goeie kriebels. Het is een avontuur dat zich niet langer liet wegwuiven. De tijd en ik, we waren er rijp voor.

Waarom ik een professionele voicemail belangrijk vind?

Met veel plezier en betrokkenheid leen ik mijn stem aan jouw voicemail of IVR systeem, het auditieve visitekaartje van je dienst, product of bedrijf. Een geschikte en professionele stem die welkom heet, die gidst, informeert en vertrouwen wekt is een ontzettend waardevolle eerste indruk! Zo krijgen je klanten en gasten niet zomaar een stem aan de lijn, maar een mens van vlees en bloed.
De stem van Christina (Canvas) op je telefoon? Via voices.be is dit snel geregeld! Vandaag besteld? Volgende werkdag klaar.

Stem:

Over:

Christina is een Vlaamse voice-over stem uit België. Ze is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Christina klinkt erg warm, helder en inspirerend.

Land:

België

Taal:

Vlaams
Duits, Engels, Frans, Spaans

Werk:

Populair
Canvas, Hema, Radio 1

Info:

Vanaf €89

Klaar in 24H

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.