Logo

Winkelmand

Hallo, ik ben Jakob

Word ik de stem van uw telefooncentrale?

Beluister mijn demo's

Meer voorbeelden.

Over Jakob

Jakob is al 13 jaar lang professioneel aan het werk als voice over. Hij is opgegroeid in Amsterdam. Zijn specialiteiten zijn commercials, webvideo's en telefonie. Hij houdt van dit werk omdat er veel creativiteit, diversiteit, vrijheid en vooral veel fun is. Daarnaast is Jakob ook een fulltime surfer, zelfs langer dan stemacteur: hij is al 17 jaar lang te vinden op zijn surfplank op de golven!

Waarom ik een professionele voicemail belangrijk vind?

Waarom ik vind dat je een professionele stem op je telefoon moet hebben: Je hebt ook een professioneel kantoor, toch? Waarom zou je telefooncentrale dan niet even professioneel moeten klinken?

Stem:

Over:

Jakob is een Nederlandse voice-over stem uit Nederland. Hij is beschikbaar om jouw telefooncentrale in te spreken. Jakob spreekt jongeren en young-professionals aan. Van zakelijk tot commercieel.

Land:

Nederland

Taal:

Nederlands

Werk:

7UP, Nintendo, Pringles

Info:

Vanaf €89

Klaar in 24H

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.