Wij leveren spraakberichten voor uw zakelijke telefoon.

Welkomstbegroeting

De begroeting is het eerste wat je bellers horen.

Wij zetten de juiste toon!

On-hold bericht

Creëer betrokkenheid met je bellers in de wachtrij.

Wij zorgen dat ze niet afhaken.

Doorschakel menu

Schakel je bellers efficiënt door met de juiste dienst.

Wij spreken helder.

Wij spreken je berichten in.

Binnen de 3 werkdagen (of binnen de 1 werkdag kan ook!) ontvang je de audiofiles. Je opname is van hoge kwaliteit en gebeurt in een professioneel ingerichte studio.

Kies de stem

Kies uit onze database de stem voor jouw telefoonberichten. Je kan kiezen tussen een stem die verschillende talen spreekt (meer consistentie) of kiezen voor een native spreker. 

Choose-Your-Voice

Geef je bedrijf de professionele indruk die het verdient.

Stel je begroetingen via je configuratiepaneel in als on-hold bericht, doorschakel keuzemenu’s of antwoordapparaat en geniet van een heldere callflow.

In een uitzonderlijk geval zou dit kunnen gebeuren. Je had iets anders in gedachten. Wij willen dat iedereen tevreden is. Dus eventueel kan een andere stem je berichten inspreken. Toch niet tevreden? Dan hebben we een Niet tevreden? Geld terug! policy. Geen probleem.

Uiteraard. Wij zijn pas tevreden als je zelf tevreden bent. Een retake voor uitspraak (tone-of-voice, tempo, intonatie…) is standaard inbegrepen in je prijs. Mocht je natuurlijk je hele tekst willen veranderen, dan rekenen we wel een nieuw bericht aan. Dat is begrijpelijk.

nl_BE
en_GB fr_FR de_DE nl_NL_formal nl_BE
Scroll naar boven