6 voorbeeldberichten voor een professionele voicemail

Voicemailberichten voor elke situatie

U staat er misschien niet altijd bij stil. Maar zakelijke voicemailberichten kunnen de band met je klant versterken. Laat dus zeker een positieve indrku achter, ook wanneer u niet bereikbaar bent. Met deze 6 voicemail voorbeeldberichten zorgt u dat u professioneel én persoonlijk overkomt bij uw contacten. U kan deze teksten eenvoudig door onze voicemail stemmen laten inspreken.

Persoonlijke Voicemail

Een persoonlijke voicemail is kort en krachtig. Vermeld uw naam en wanneer u terug beschikbaar bent. U kan de beller vragen om een bericht in te spreken na de toon. Benadruk dan zeker de informatie die u van de beller nodig heeft. Bijvoorbeeld naam en telefoonnummer.

Voorbeeldbericht voor uw persoonlijke voicemail

Hallo, dit is de voicemail van Thomas. Ik ben op dit moment niet bereikbaar. Als je je naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug. Bedankt!

Voicemail voor het hele bedrijf

Wanneer je een bericht inspreekt voor je hele bedrijf, zul je iets formeler over willen komen. Noem je bedrijfsnaam, je openingstijden, de manier waarop je contact met de beller op zult nemen en de plaats waar hij of zij meer informatie over het bedrijf kan vinden.

Voorbeeldbericht voor uw zakelijke voicemail

Bedankt dat u contact opneemt met VOICES. Helaas is er op dit moment niemand beschikbaar om u te woord te staan. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u30. Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Voor meer informatie kunt u terecht op www.voices.be. 

Voicemail voor uw afdeling

Het voicemailbericht voor de afdeling bevat de naam en de openingstijden. U kunt ook vermelden hoe u terug contact zal opnemen en welke afdeling wél bereikbaar is op dit moment.

Voorbeeldbericht voor uw afdelingsvoicemail

U bent verbonden met de afdeling Facturatie van VOICES. Wij kunnen u helaas op dit moment niet te woord staan. Spreek uw naam en telefoonnummer in na de biep, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. U kunt ons ook een e-mail sturen via support@voices.be.

Professioneel voicemail bericht in laten spreken?

Wil u uw voicemail bericht in laten spreken door een professionele stem? Dat is precies wat wij doen. Klik hier om onze stemmen te beluisteren. 

Voicemail vakantiebericht

Sluit uw bedrijf tijdens de vakantie? Dan stelt u best een aangepast voicemailbericht in. Vermeld dat uw bedrijf gesloten is door een vakantie en geef aan wanneer u terug openen. Maak het ook persoonlijk: wens uw bellers een fijne vakantie toe! Wil u de voicemail-berichten per mail ontvangen? Bij de meeste voip-operaturen kunt u dit instellen.

Voorbeeldbericht voor uw vakantie voicemail bericht

Bedankt voor het bellen met VOICES. Tijdens de eindejaarsperiode zijn wij tussen 24 december en 2 januari gesloten. Daarna zijn wij terug op werkdagen bereikbaar van 8u tot 17u30. U kan een bericht inspreken na de bieptoon. Wij wensen u fijne kerstdagen en een prettig eindejaar toe. Tot volgend jaar.

Voicemail bij ziekte

Voorbeeldbericht voor uw ziekte voicemail bericht

Bedankt voor het bellen met VOICES. Door ziekte zijn wij momenteel niet bereikbaar. Heeft u een dringende vraag? Spreek dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in na de biep. Dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Wil u meer informatie? Bezoek dan onze website www.voices.be. Alvast bedankt voor uw begrip.

Voicemail voor uitzonderlijke situaties

U bereidt zich best voor op uitzonderlijke situaties. Een systeemfout, een sneeuwstorm, een ongeval of een bedrijfsvergadering. U hoeft niet per sé in uw bericht te verklaren wat de reden is, maar u kunt wel vermelden dat u door uitzonderlijke situaties niet bereikbaar bent.

Voorbeeldbericht voor uitzonderlijk gesloten

Bedankt voor het bellen met VOICES. Op dit moment zijn wij uitzonderlijk niet bereikbaar. Spreek uw naam en telefoonnummer in na de biep, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Bezoek onze website www.voices.be voor de meest actuele informatie. 

Een professioneel bericht laten opnemen?

Wij adviseren u van het schrijven van uw voicemail bericht tot het professioneel laten inspreken door een voicemail stem. Stuur ons gerust een mailtje indien u vragen heeft. Wij helpen u graag!

De 10 mooiste telefoonstemmen van België en Nederland.

U kunt vandaag nog uw teksten laten inspreken door één van onze prachtige stemmen.

Johfrah
Vlaams
& Engels, Frans
Tempur, Tesla, Trivago
Christina
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Canvas, Hema, Radio 1
Kristien
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Eén, Ketnet, Radio 1
Kirsten
Vlaams
& Engels, Frans, Spaans
MIVB, Studio Brussel
Gwenny
Nederlands
Pullman, Storytel
Machteld
Nederlands
& Duits, Engels, Frans
Blue Band, KPN
Michèle
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
StuBru
Mark L
Nederlands
KPN, Radio 538, Sky Radio
Carolina
Nederlands
& Engels
Miele, NN, Vodafone
Serge
Vlaams
& Duits, Engels, Frans
Axe, Domino's, Q-Music
6 voorbeeldberichten voor een professionele voicemail