Klanttevredenheid

Wij zetten de klant centraal in alles wat we doen. En we willen je graag inspireren om hetzelfde te doen.
Als je klanten wil verliezen, dan zijn dit de 7 manieren om het te doen. Nee, serieus. Trap je in één van deze valkuilen? Dan kan het zijn dat jouw klanten je helemaal niet gaan vertrouwen.
Een kwalitatieve klantenservice opzetten is geen raketwetenschap. Wij zetten je alvast goed op weg en geven je onmiddellijk toepasbare best practices mee.
Dit bedrijf heeft de oplossing voor de ellenlange en vervelende wachtmuziek en voorkomt boetes!
Coolblue heeft klantenservice duidelijk in de vingers. Wat jij van een gigant als Coolblue kunt leren als het op klantvriendelijkheid aankomt? We zetten even een aantal zaken op een rijtje.
Zo kun je de voicemail instellen van jouw FreePhone Business abonnement bij Telenet.
Wilt u een liedje of een originele begroeting op uw PhoneMail? Kies een wav-audiobestand en stel het online in. U kunt enkel wav-bestanden opladen, dus geen mp3- of wma-bestanden.
Er wordt veel minder gebeld dan vroeger. Misschien ligt het wel aan de onbekende angst voor bellen, genaamd ‘telefobie’?
Een goede voicemail zorgt voor een goede indruk bij klanten en een goede indruk zorgt voor een betere verkoop! Wij geven je vijf tips om beter te verkopen met een professionele voicemail!
Muziek of geen muziek? Dat is dé vraag! Wat doe je ermee aan de telefoon? In dit artikel lees je wat de functie van (wacht)muziek is en geven we je enkele handige tips voor de beste muziekkeuze!
Robotstemmen klinken tegenwoordig al menselijker, maar zijn nog ver van een echte mensenstem! Wij geven enkele redenen waarom een robotstem voor jouw voicemail geen goed idee is.
Is jouw bedrijf gesloten tijdens de verlengde paasvakantie? Stel dan een aangepast voicemailbericht in!
Bij Voices.be vinden we een professionele voicemail een must voor ieder bedrijf! Waarom? Dat lees je in dit artikel aan de hand van 7 handige redenen!
Wij hebben enkele zakelijke voicemails verzameld die je kan gebruiken ter inspiratie.
Als je klant bent bij Voys, dan heb je een professionele telefooncentrale. Het voordeel hiervan is dat je meldingen kan instellen. Deze geluidsmeldingen kan je zelf opnemen en in je belplan plaatsen. Maar bij velen is dit waar het lastig wordt. Begrijpelijk: dit is niet eenvoudig als je dit nog niet gedaan hebt.

Wilt u een gratis professioneel ingesproken voicemail?

Wij willen een professionele telefoonstem beschikbaar maken voor grote en kleine bedrijven. Daarom krijgt u van ons een gratis stemopname op maat van uw bedrijf.