Voices.be spreekt ‘out of office’ in met de mooiste stemmen

Gebruiksklare audio voor uw voicemail

Heeft uw bedrijf nood aan een professionele uitstraling in verschillende talen? Wij werken met voicemail stemmen in elke taal. Handig als u buitenlandse klanten of leveranciers heeft.
Voices.be spreekt ‘out of office’ in met de mooiste stemmen
  Inhoud

  Brussel, 15 juli 2021 – Juli en augustus zijn de maanden bij uitstek waarin bedrijven hun ‘out of office’ bordje ophangen. En dat betekent vaak ook de telefoon niet opnemen. Dankzij de Brusselse start-up voices.be kunnen ze hun klanten deze zomer toch professioneel antwoorden met behulp van de mooiste stemmen van ons land.

  Aan het lijntje gehouden worden door een kille robotstem is allesbehalve klantvriendelijk. Maar liefst 9 op de 10 Vlamingen ergert zich aan een slecht verstaanbare telefoonbegroeting of inefficiënte en verwarrende doorschakelmenu’s. Zeker tijdens de zomermaanden. De Brusselse start-up voices.be biedt zelfstandigen en bedrijven nu de mogelijkheid hun telefoonbegroetingen te laten inspreken door een bekende radio- of televisiestem.
  Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.
  Johfrah Lefebvre, founder Voices.be

  "Ondernemers beseffen dat de ‘strijd om de consument’ vandaag meer dan ooit draait om klanttevredenheid en een perfecte gebruikerservaring. Ze willen een mooi logo, een piekfijne website en een aantrekkelijke etalage. Maar daar hoort ook een warme, uitnodigende telefoonstem bij", zegt Johfrah Lefebvre, founder van voices.be en zelf een bekende voice-overstem.

  À la carte

   

  Het platform van voices.be is gericht op bedrijven waarvan de zaakvoerders of medewerkers vaak onderweg zijn. Denk aan IT-bedrijven, loodgieters, immo- en verzekeringsmakelaars, aannemers… Een uniek ‘auditief visitekaartje’ bestellen, is heel eenvoudig. Op het platform kan je kiezen uit verschillende stemmen, onder wie enkele presentatoren van Radio 1,  Studio Brussel of Canvas. 

  Stem gezocht om je zakelijke voicemail in te spreken?​​
  Kirsten Lemaire, StuBru presentatrice & stem voor Voices.be

  StuBru presentatrice Kirsten Lemaire vertelt: “Voicemails inspreken voelt alsof je een levend visitekaartje aan het maken bent voor iemand. Niks vervelender dan een bericht te horen dat nauwelijks verstaanbaar, te snel of te verveeld is ingesproken. En waarbij je je als klant niet aangesproken of niet welkom voelt. Ik vind het een fijne gedachte dat mijn stem nu mensen verwelkomt. En verder helpt. Voor een bedrijf is het een snelle, makkelijke en betaalbare oplossing. Alle tools staan trouwens op het overzichtelijke platform. Easy peasy!”

  Je stuurt je tekst door, bestelt en de volgende morgen ontvang je een mailtje met een downloadlink in het juiste formaat voor de telefooncentrale. 

  “We willen het voor drukbezette ondernemers zo toegankelijk mogelijk maken. Je kan ons platform een beetje vergelijken met een heel gebruiksvriendelijke webshop, maar dan gevuld met de beste spreekstemmen”, aldus Johfrah Lefebvre.

  Van Tesla tot de Premier

   

  De Brusselse start-up werd vorig jaar gelanceerd als coronaproject. Maar intussen krijgt het bedrijf intensieve begeleiding van Start it @KBC. Sinds de start deden al meer dan 1.000 telefooncentrales een beroep op de diensten van voices.be. Recent sprak het de voicemail in van de Vlaamse Justitiehuizen en de Kanselarij van de Eerste Minister. Maar ook wie een afspraak wil maken voor een covid-vaccin of naar Tesla of Samsung belt, krijgt een stem van voices.be aan de lijn. 

   

  Ondertussen gaat voices.be ook op zoek naar de mooiste stemmen in de omliggende landen en lopen er gesprekken en samenwerkingen met enkele grote telecomoperatoren. 

  Laura Groeseneken (aka Sennek, nam deel als zangeres aan het Eurovisiesongfestival 2018, spreekt reclamespots in voor Efteling, Flair, Telenet, Proximus tv): “Ik doe mee aan voices.be omdat het een toegankelijke manier is voor kleine KMO's om een professionele voice-over in te huren. Het bedrijf is een goede oplossing omdat het een gat opvult in de markt om de stap naar een professionele voice-over kleiner te maken. De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Je weet ook exact wat je kan krijgen voor elk budget! En het is gewoon fijn om bedrijven die extra professionaliteit te kunnen aanbieden vanuit mijn home studio.”

  Voicemail laten inspreken door een professionele telefoon voice over
  Laura Groeseneken (aka Sennek)
  Stem gezocht om je zakelijke voicemail in te spreken?​​
  Korneel De Clercq (presentator Radio 1)

  “Ik merk dat ik zelf kritischer wordt voor automatische antwoordapparaten, dat ik een duidelijke structuur en een goede stem verwacht. De website van Voices.be is superhandig en alles verloopt altijd vlot.”

  Out of office met een gerust gemoed  

  Voor wie deze zomer enkele dagen of weken de stekker uittrekt, zijn hier zes vuistregels voor een professioneel afwezigheidsbericht. 

  1. Begroet de beller op een vriendelijke manier. Vermeld je bedrijfsnaam. 
  2. Zeg dat je tijdelijk gesloten bent én wanneer het bedrijf terug open is. 
  3. Verwijs eventueel naar de website, waar klanten met algemene vragen terecht kunnen. 
  4. Vraag een boodschap achter te laten. 
  5. Beloof de vragen te beantwoorden van zodra je terug bent. 
  6. Bedank bellers voor hun begrip en interesse in je bedrijf. En geniet van je welverdiende vakantie!
  Een stem gezocht om jouw telefooncentrale in te laten spreken? Onze professionele stemmen bezorgen jouw bedrijf een aangenaam klinkende telefooncentrale.
  Johfrah Lefebvre (30) (oprichter) en Elias Ysebaert (23) (project manager)