Pers

Ons bedrijf brengt de mooiste telefoonstemmen van België, Nederland, Frankrijk en Duitsland samen. Sinds de oprichting in 2020 werd ons bedrijf enkele keren voorgesteld in de pers.
Nog de hele week verlenen tien stemacteurs die aan de slag zijn voor het Brusselse voices.be hun diensten aan alle bedrijven die het nodig hebben. De acteurs bieden gratis hun stem aan voor corona-gerelateerde boodschappen. Stel nu je kandidatuur!
Een onderneming starten in 2020 lijkt geen evidente stap. Johfrah Lefebvre en Elke Gansbeke deden het niet ondanks, maar net vanwege de crisis. Zonder spijt en met hard werken bouwden ze ieder in rap tempo een zaak op. Het was onzeker en spannend, maar beiden zijn trots op het resultaat. Johfrah wilde zijn stem delen en Elke wil iedereen in beweging krijgen.
Juli en augustus zijn de maanden bij uitstek waarin bedrijven hun ‘out of office’ bordje ophangen. En dat betekent vaak ook de telefoon niet opnemen. Dankzij de Brusselse start-up voices.be kunnen ze hun klanten deze zomer toch professioneel antwoorden met behulp van de mooiste stemmen van ons land.

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.