Hoe kan ik een professionele voicemail laten inspreken?

Hoe kan ik een professionele voicemail laten inspreken?
  Inhoud

  Uw voicemail laten inspreken door een professionele stem?

  Kunt u zich niet goed voorstellen wat we bedoelen met een professionele voicemail? U heeft onze telefoonstemmen of voicemailberichten sowieso al eens gehoord. Wij krijgen dan ook dagelijks de vraag van bedrijven of we hun telefoonboodschap kunnen inspreken. Deze bedrijven weten al dat een goede eerste indruk hét verschil kan maken!

  De 6 voordelen van een professionele voicemail.

  1. De klant ervaart een vriendelijke spreekstem aan de telefoon als geruststellend.
  2. Uw beller voelt zich gewaardeerd. Hij voelt dat hij te maken heeft met een bedrijf dat zichzelf serieus neemt.
  3. Bovendien is niet alleen de voice-over keuze, maar ook de tekst die u laat inspreken belangrijk. De vuistregel daarbij is ‘KISS’ of ‘Keep it Short and Simple’.
  4. U neemt frustratie weg, doordat u werkt met een duidelijk keuzemenu.
  5. Zowel u als uw klant verliezen minder tijd hierdoor.
  6. Blije klanten zijn een win-win. Ze spenderen meer, komen vaker terug en maken reclame voor uw bedrijf.

  Waarom is het belangrijk om uw voicemail professioneel te laten inspreken?

  U voorkomt een slechte eerste indruk dankzij een goede telefoonboodschap.

  Wat is de eerste indruk als u belt naar uw eigen telefooncentrale? Twijfelt u of het “goed genoeg” klinkt? De oplossing: uw voicemail laten inspreken. Dankzij duidelijke stemmen, goede teksten en niet verwarrende keuzemenu’s, bezorgt u uw klant een klantvriendelijke ervaring…

  U voorkomt ergernis met klantvriendelijke stemmen aan de telefoon.

  Eigenlijk is het zo: als de voicemail goed is, denkt u er bijna niet over na. U verwacht een goede spreekstem aan de telefoon met een leuke wachtmuziek. Het is pas als het slecht uitgevoerd is (dit wil zeggen: onverstaanbare boodschappen, vervelende herhalingen, een te langdradig of verwarrend keuzemenu of een amateuristische robotstem) – dat u zich gaat ergeren.

  U voorkomt dat u klanten verliest door een amateuristische voicemail.

  Voor een bedrijf loert hier het gevaar om de hoek. Het is namelijk véél moeilijker om een gefrustreerde klant terug blij te maken. De kans bestaat dat deze klant minder, of minder snel zal kopen. Waarom? Omdat hij zich niet gewaardeerd en geholpen voelt. Deze klant zal zijn ongezouten mening verkondigen bij vrienden en op uw sociale media. De kans bestaat zelfs dat hij zijn dienst of product bij de concurrent gaat zoeken – die wél inzet op een professioneel onthaal. Met andere woorden: laat uw teksten inspreken en controleren door een professionele mannen- of vrouwenstem. Uw telefoonbandje gaat er beter van klinken – en uw klanten zullen u dankbaar zijn!

  Onze top 5 Vlaamse telefoonstemmen.

  Johfrah
  Vlaams
  Engels, Frans
  Tempur, Tesla, Trivago
  Christina
  Vlaams
  Duits, Engels, Frans, Spaans
  Canvas, Hema, Radio 1
  Kristien
  Vlaams
  Duits, Engels, Frans, Spaans
  Eén, Ketnet, Radio 1
  Kirsten
  Vlaams
  Engels, Frans, Spaans
  MIVB, Studio Brussel
  Michèle
  Vlaams
  Duits, Engels, Frans, Spaans
  StuBru

  Uw voicemail laten inspreken: hoe moet het dan wel?

  We gaan even een paar  geluidsfragmenten laten horen. Hieronder vind je enkele bedrijven voor wie we de telefooncentrale professioneel hebben ingesproken. Je ziet er ook bij welke stem ze kozen. Wil je één van deze stemmen op jouw telefooncentrale? Klik dan op de stemacteur, of klik hier om een voicemail stem te kiezen.

  Een vriendelijke voicemail stem bezorgt je beller het juiste gevoel.

  De eerste reden waarom je je voicemail zou laten inspreken: je bezorgt je beller de perfecte eerste indruk. Het eerste gevoel is zo belangrijk. Zeker bij mogelijke nieuwe klanten. Wetenschappers zijn het erover eens dat het grootste deel van de mensen niet kopen op basis van rationele beslissingen. Maar men koopt op basis van een emotionele reden. Een gevoel dat juist zit. Zelden krijg je een warm gevoel van een robotstem. Of je krijgt een gevoel van wantrouwen bij een bedrijf dat niet professioneel oogt.

  Mensen willen zakendoen met mensen.

  Kreeg jij al eens een ‘vreemd buikgevoel’ bij een bepaalde webshop, waardoor je toch maar wat research bent gaan doen? De kans is groot dat je op zoek gaat naar meningen of ervaringen van échte mensen. Of dat je het bedrijf in kwestie even opbelt. Met een sales-vraag. Als ondernemer weet je: als een nieuwe klant belt, dan willen ze gerustgesteld worden. Want ze hebben nog dat extra duwtje nodig in de rug alvorens te bestellen. Of willen een persoonlijk antwoord op hun vraag. Maar je hebt het razend druk. En je kan niet meteen zelf aan de lijn komen? Vermijdt dan absoluut dat jouw beller een koud en kil gevoel krijgt aan de lijn. Of dat hij verward achterblijft. Een onpersoonlijke en amateuristische robotstem die jouw telefoonnummer hakkelig afdreunt en daarna koudweg afrondt met een computerpieptoon? Fout – deze klant krijgt een slecht gevoel. Zorg voor een warmmenselijke stem dat zo professioneel klinkt als jouw bedrijf wil uitstralen. Een vriendelijke, warme telefoonstem die je beleefd vraagt om héél even aan de lijn te blijven, zorgt voor herkenning en geruststelling. Wanneer je beller daarna aan de beurt is, kan hij het misschien niet benoemen: maar hij voelt zich geholpen, gewaardeerd en welkom.

  Een professionele voicemail is efficiënt!

  Als zaakvoerder win je enorm aan efficiëntie. Want als je je beller zichzelf kan laten doorschakelen naar de juiste dienst. Dan betekent dat dat je receptionist al heel wat telefoontjes minder moet aannemen om door te schakelen. En je kan ook informatie meegeven. Als je gesloten bent, dan kun je de openingsuren meegeven. Of je kan bijvoorbeeld verwijzen naar een online boekingsformulier. Probeer er echt voor te zorgen dat je beller in minder dan 2 minuten de juiste persoon aan de lijn krijgt! 

  Vandaag de juiste teksten laten inspreken? Dat is toekomstgericht denken.

  Internationale klanten?

  Denk ook aan de toekomst. Als je bijvoorbeeld van plan bent om online zaken te gaan doen, dan heb je ook mogelijks klanten uit Frankrijk, Nederland, Duitsland. Kies ervoor om jouw telefoonbandjes in verschillende talen te laten inspreken. En maak gebruik van een keuzemenu om ze naar de juiste dienst door te verwijzen. Veel van onze stemmen zijn meertalig. Dat maakt het in de toekomst eenvoudig om extra teksten te laten inspreken. Maar we hebben uiteraard ook heel wat native speaking telefoonstemmen. Dat wil zeggen dat de stemmen in hun moedertaal spreken. Wij mixen de verschillende stemopnames tot één mooi geheel voor jouw internationale uitstraling.

  Een telefoonboodschap is slechts een kleine investering.

  Het is ook absoluut geen grote investering. Het is geen abonnementsformule. Dus je betaalt éénmalig voor professioneel op maat gemaakte telefoonbegroetingen en je kan die jarenlang gebruiken. Voor minder dan €100 heb je al enkele kant-en-klare telefoonberichten die voldoen aan de industrie-standaard. Voor die prijs en de kwaliteit die je in de plaats krijgt, kan je het echt niet laten. Doe het vandaag nog ! Wij helpen je bij het opmaken van je teksten.

  Hoeveel kost een professionele voicemail?

  Een van de meest gestelde vragen zal waarschijnlijk zijn: ‘Hoeveel kost het nu om je telefooncentrale professioneel te laten inspreken?’ Wel, bij voices.be is het heel helder en transparant. Je kan eigenlijk zelf je prijs uitrekenen als je je scripts al hebt geschreven. Door de tekst gewoon te plakken in het tekstvak van je stem naar keuze. Maar op onze tariefpagina kan je ook eenvoudig een inschatting krijgen van hoeveel jouw project ongeveer zou kosten. Kort samengevat is onze pricing erg transparant. We werken met het laagste tarief van Europa: namelijk €89 voor het eerste bericht van 25 woorden. Daarna komt er een prijs van €1 per woord bij en een afwerkingskost voor het opknippen en afmixen van de geluidsfragmenten.  En dat is een éénmalige prijs. De audiobestanden kan je jarenlang gebruiken. 

  Dit krijg je voor de prijs van een professionele voicemail: 

  1. Een studiosessie met één professionele voice-over stem, door jou gekozen. 
  2. Afwerking tot kant-en-klare audiofiles, die meteen bruikbaar zijn in jouw telefooncentrale. Eventueel afgemixt met muziek. 
  3. Technische support is bij ons inbegrepen. Als je bijvoorbeeld merkt in jouw telefooncentrale dat je een ander audioformaat moet uploaden, dan krijg je van ons nieuwe exports. 
  4. Wat er ook inbegrepen is, is een retake voor tone-of-voice. Als je een briefing had gegeven aan de stem en het klinkt niet helemaal zoals je gedacht of gehoopt had… Dan doen we het gewoon nog een keertje opnieuw, tot dat je tevreden bent.

  Onze top 5 Nederlandse telefoonstemmen.

  Gwenny
  Nederlands
  Pullman, Storytel
  Machteld
  Nederlands
  Duits, Engels, Frans
  Blue Band, KPN
  Ruben
  Nederlands
  Engels
  Google, MTV, Netflix
  Youri
  Nederlands
  Engels
  Campina, Politieacademie
  Mark L
  Nederlands
  KPN, Radio 538, Sky Radio

  Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

  Kies je telefoonstem.

  We beginnen met een voicemail stem te kiezen. Je kan op ons stemmenplatform eenvoudig jouw voice-over kiezen op basis van de taal en het geslacht. Stel dat jij voor jouw bedrijf een Nederlandse vrouwenstem nodig hebt. Per taal hebben we verschillende professionele stemacteurs verzameld, waar we vaak en graag mee samenwerken. Wij staan ook garant voor deze stemmen. We hanteren een ‘Niet tevreden? Geld terug’ garantie via onze website. Dit doen wij omdat wij intussen zeker weten dat onze klanten in 99,9% van de gevallen tevreden mzijn met de top kwaliteit die onze professionals leveren. Is het uitzonderlijk toch niet helemaal naar behoren? Dan doen we het gewoon opnieuw, tot jij helemaal blij bent met het ingesproken resultaat van jouw telefooncentrale.

  Wij helpen je bij het schrijven van goede teksten.

  Heb je je telefoonteksten al? De meest gehoorde tip is: hou het kort en eenvoudig. Wij bieden inspiratie via onze voorbeeldteksten. Je kan deze terugvinden op onze website. Of download onze e-books: 25 tips voor een betere klantenservice en 33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale. Uit onze jarenlange ervaring verzamelden we deze reeks praktische tips die jij meteen kan omzetten tot gebruiksklare teksten voor jouw telefooncentrale. Klaar? Plak dan al jouw telefoonboodschappen onder elkaar en zet tussen haakjes de opmerkingen voor de stemacteur. Je klikt daarna op toevoegen aan winkelmandje. Nu is het de beurt aan de muziek.

  Voeg wachtmuziek toe uit onze bibliotheek.

  Klaar met je telefoonteksten? Dan kan je de muziek kiezen. Beluister onze voorbeelden en voeg het toe aan je bestelling. Je kiest of je het onder de stem wil laten mixen. Of het als aparte audiofile wilt ontvangen, en het zelf upload in jouw centrale. Weet je het op dit moment nog niet zeker? Achteraf kunnen we ook nog steeds een nieuwe montage aanleveren. Nee, wij doen niet moeilijk! Wij helpen waar we kunnen.

  Eenvoudig en veilig afrekenen via de webshop.

  Ziezo, je hebt nu een telefoonstem gekozen en teksten toegevoegd. Eventueel heb je wachtmuziek bij je bestelling geplaatst. Dan rest er nu enkele nog af te rekenen. Dat gebeurt veilig via onze webshop. Wanneer is het klaar? Standaard rekenen we drie werkdagen, maar vaak gaat het veel sneller. In 90% van de gevallen is jouw audio de volgende werkdag reeds klaar. Maar als je het absoluut zéker de volgende werkdag wilt, laat het ons dan even weten! Dan behandelen we jouw bestelling met spoed. Zodat de IT-installateur zeker op tijd kan beginnen.

  Wat gebeurt er nadat ik een bestelling heb geplaatst?

  Wij ontvangen jouw bestelling in ons systeem en gaan deze voor jou controleren. Jij krijgt automatisch een mailtje met de vraag om een audiobriefing te maken op ons platform. Samen met de tekst ontvangt de stemateur jouw briefing. Als er geen vragen of onduidelijkheden meer zijn, wordt alles in de studio ingesproken. En daarna  wordt het afgewerkt naar wens. Jij ontvangt binnen maximaal drie werkdagen jouw audiofiles per mail, samen met de factuur. Het mag duidelijk zijn: bij ons ben je in goeie handen.

  Van plan om je voicemail toch zelf in te spreken?

  Natuurlijk mag je dat doen. Maar klanten ervaren een niet getrainde stem vaak als onprofessioneel. Hoor je wel eens dat je een goede telefoonstem hebt? Dan houdt niets jou tegen, natuurlijk. Of misschien deze drie argumenten wel.

  Je spreekt niet dialect en accentloos.

  Hoewel veel mensen denken dat ze accentloos spreken, is bij velen toch te horen van welke regio ze afkomstig zijn. Dit horen bellers uit een andere regio direct en zo kan de telefooncentrale onprofessioneel overkomen.

  Je hebt geen goede microfoon.

  Hoewel de microfoon van jouw smartphone waarschijnlijk niet slecht is, is de kans dat er plof-, blaas- en kraakgeluiden worden opgenomen op je antwoordapparaat zeer realistisch. Dit moet je echt vermijden. Een professionele studiomicrofoon heeft hier geen problemen mee. Dit komt de opnames van de wachtboodschappen alleen maar ten goede.

  Je hebt geen goede akoestische ruimte.

  Kans bestaat dat je nu op kantoor bent. Heb je al eens goed geluisterd hoe galmend deze ruimtes klinken? Dit is zeer onprettig voor de luisteraar. Bovendien is elk extern geluid storend. Indien je niet beschikt over een stille, niet-galmende, maar akoestisch goedbehandelde ruimte zullen de wachtberichten die je inspreekt minder professioneel overkomen.

  Onze top 5 Franse telefoonstemmen.

  Julie J
  Frans
  BIC, Spotify, Virgin Radio
  Estelle
  Frans
  Google, Paris Airport
  Thomas
  Frans
  Decathlon, Fnac, LEGO
  Luc
  Frans
  Engels
  EA Games, Netflix, Ubisoft
  Patrick C
  Frans
  Nostalgie, NRJ

  5 trucjes om te scoren met het antwoordapparaat.

  Meer verkopen door je telefoon keuzemenu, kan dat? Natuurlijk kan dat. Voor veel bedrijven, grote en kleine, spreek ik de teksten van de telefooncentrale in. Bel je als klant na de kantooruren, of moet je even aan de lijn worden gehouden, dan bestaat de kans dat je mijn stem op de voicemail hoort.

  1. Gebruik interactive voice response

  Een telefoon menu met meerdere keuze’s is niet altijd nodig. Bij kleine bedrijven volstaat het om een korte wachtboodschap te laten horen, tot de telefoon door de receptionist(e), of de juiste dienst wordt beantwoord. Kan de telefoon niet opgenomen worden? Dan is een goed ingesproken voicemail belangrijk. Een warme, vriendelijke stem is hier onontbeerlijk. De stem die je potentiële klanten horen, is de eerste indruk. Het is een soort auditief visitekaartje. Dat komt professioneel over, en straalt kwaliteit uit. Dat geeft een goed gevoel.

  2. Je voicemail laten inspreken? Hou de tekst kort en duidelijk.

  De vuistregel: hoe efficiënter je je klant kunt doorverwijzen naar de juiste contactpersoon, hoe beter. Zelf wil je ook niet te lang ‘aan het lijntje’ gehouden worden, toch? Wees bij het schrijven van je voice prompts persoonlijk, maar wijk niet teveel af van de ongeschreven regeltjes. De kans bestaat dat de persoon maar met een half oor aan het luisteren is, en dan zijn de standaardzinnetjes makkelijk te begrijpen.

  3. Vertel over je promoties

  In die wachttijd kun je van een voice-over gebruik maken om meer te halen uit het telefoongesprek.Geef de klant promotionele informatie. Of Een voorbeeldje: “Bedankt voor uw geduld. Wist u dat bij de aankoop van uw matras, u er nu tijdelijk gratis de hoofdkussens bovenop krijgt? Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze en andere promoties.”

  4. Verwijs naar de website

  Uiteraard heb je een website waar je klant snel alle informatie vindt die hij zoekt. Geef dit, met eventueel een praktisch voorbeeld, even mee. De kans dat het probleem hier al mee verholpen is, is groter dan je denkt.

  5. Eerst de afdeling, dan de actie

  Maak je gebruik van een keuzemenu? Dan gaat mijn persoonlijke voorkeur uit aan deze volgorde. Voor de afdeling Facturatie, druk 1. Voor de afdeling Dienst na verkoop, druk 2. Er komt mogelijks veel informatie op je klant af, en dan is het handig als hij eerst de afdeling herkent waar hij naar op zoek is, en dan pas hoort welke toets hij moet indrukken.

  Wacht niet te lang met het doorverbinden van een collega. Vaak bellen mensen, net omdat ze specifieke vragen hebben. Een reeks van standaard-antwoorden, hebben ze misschien al op je site gevonden, maar waren niet voldoende. Laat de optie ‘Voor andere vragen, druk X’ daarom niet te lang op zich wachten. Je kunt ook woorden als ‘toets’ of ‘kies’ gebruiken in je telefoonmenu. Die keuze is aan jou.

  Onze top 5 Engelse telefoonstemmen.

  Emma
  Engels
  Amazon, KLM, TFL
  Sean
  Engels
  Jumbo, Nokia, Philips
  Catherine
  Engels
  Spaans
  Subaru, UnitedHealth
  Katie
  Engels
  BBC, Pfizer, UNESCO
  Mike
  Engels
  AirFrance, Amazon, BBC

  Elke goede telefooncentrale bevat deze vier elementen!

  1. Goeie geluidskwaliteit

  Niets is vervelender dan slecht verstaanbare voice-prompts. Onduidelijkheid is bij communicatie altijd een slecht teken. Zorg voor heldere, vriendelijk ingesproken en ondubbelzinnige telefoonberichten.

  2. Duidelijk schakelmenu

  Het helpt als je een duidelijke structuur uitdenkt om je klanten door te schakelen. Bel ook eens zelf met je eigen bedrijf met een specifieke vraag in gedachten. Duurt het lang voordat je doorverbonden wordt? Heb je het gevoel dat je (letterlijk) aan het lijntje wordt gehouden? Of doe je enkele stappen teveel? Of is je vraag te specifiek en wil je gewoon meteen iemand spreken, maar kan dat niet? Proefondervindelijk kun je schaven aan je keuzemenu-teksten. Zorg in elk geval dat je bellers zich niet beginnen ergeren aan je keuzemenu. Dat moet je ten allen tijde voorkomen.

  3. Herhaling wanneer nodig

  Denk er ook aan dat niet iedereen meteen zijn klantnummer bij de hand heeft. Of soms in een luidruchtige situatie is en uw boodschap niet gehoord heeft. Een herhaalfunctie neemt hier veel stress weg.

  4. Aangename wachtmuziek

  Bovendien zorgt wachtmuziek ervoor dat de beller het wachten wat dragelijker vindt. Beluister onze selectie van moderne, rechtenvrije wachtmuziek voor uw telefooncentrale.

  Onze top 5 wachtmuziek.

  Sky
  Cinematic Electronic

   59,00

  Free
  Cinematic Electronic

   59,00

  Mountain
  Cinematic Electronic

   59,00

  Glider
  Cinematic Electronic

   59,00

  Bigger
  Cinematic Electronic

   59,00

  Conclusie

  Uw voicemail laten inspreken door een professionele stem? Doen!

  U heeft vast zelf al eens een bedrijf met een écht goede klantenservice gebeld? U merkt het verschil meteen, toch? Uw eigen klanten verdienen dit ook. Wij helpen u hier graag bij van tekst tot opname.

  5,0

  5 sterren
  4 sterren
  3 sterren
  2 sterren
  1 ster
  0
  snel
  0
  aanrader
  0
  professioneel
  0
  mooie stem
  Voices.eu
  5.0
  Based on 306 reviews
  Tim Van Hool
  09:32 17 Mar 23
  Snelle en correcte service. Gebruiksvriendelijke website.
  Kim De Vrieze
  10:59 06 Mar 23
  Heel tevreden over de service en over de audio, alles is precies verlopen zoals we gehoopt hadden.
  Alex Dini
  10:06 03 Mar 23
  Super service et résultat optimum. De plus les fichiers sont réalisés en seulement quelques jours.
  Anke Strubbe
  09:39 02 Mar 23
  Zéér snel geholpen op een professionele & duidelijke manier. Niks op aan te merken :-). We gaan zeker nog opnieuw samenwerken.
  Sociare vzw
  11:16 16 Feb 23
  De samenwerking verliep prima. Vlot, snel en duidelijk. Met een prima resultaat. We zijn heel tevreden met onze nieuwe voice-prompts!
  Foot Care Solutions FCS
  20:46 15 Feb 23
  Goed vindbaar op het www en ook snel een reactie met een zeer snelle service.Wij hebben nu een professionele voicemail met een hele mooie stem !
  Ruben Maas
  20:19 14 Feb 23
  Wij waren al een tijdje op zoek naar een professionele stem voor onze telefooncentrale en zo zijn we bij Voices terecht gekomen. We zijn super tevreden van de aangeleverde spraakberichten. Grote keuze, zeer gebruiksvriendelijk portaal en snelle en correcte afhandeling. Zeker een aanrader!
  joerivanalsenoy
  13:28 14 Feb 23
  Perfecte service & topkwaliteit !
  Tine Moonens
  15:50 02 Feb 23
  Uitermate tevreden met het resultaat. Er moest na de eerste versie nog iets kleins worden aangepast naar uitspraak toe, dit werd meteen aangepast. Goede kwaliteit en klantenservice. Snelle oplevering
  Johannes Jodocy
  08:30 29 Dec 22
  zeer goede service en professionele afwerking!
  Hong Thi Ha
  08:12 20 Dec 22
  Veel keuze tussen verschillende stemmen. Perfecte opnames. Snelle service. goede prijs.
  Daniël Steffens
  16:52 17 Dec 22
  Vlotte service, transparante prijzen, professioneel resultaat. Alleen maar lof voor dit bedrijf.
  Robby Van Sande
  16:02 14 Dec 22
  Zeer intuïtief systeem van bestellen, snelle aanlevering van de ingesproken tekst en vlotte afhandeling nadien.De teksten zijn zo goed ingesproken dat er nu klanten zijn die boos worden als we de telefoon op tijd oppakken, omdat ze dan de ingesproken stem niet horen.
  Jo Guido
  13:57 14 Dec 22
  Super service, heel snel!
  Laetitia Herckenrath
  13:12 14 Dec 22
  Na 2 jaar heb ik opnieuw gebruik gemaakt van de dienstverlening van Voices voor aanvullende opnames. Nog steeds 200% topservice. Snelle communicatie!
  Bizbike bvba
  11:58 14 Dec 22
  Super goede, snelle, professionele en correcte dienstverlening. De website is echt gebruiksvriendelijk. En via de live chat wordt ik steeds snel geholpen, zelfs bij last minute issues.Niet echt goedkoop, maar zijn centen dubbel en dik waard. Kortom : een echte aanrader!
  Gino Schaekers
  08:28 13 Dec 22
  Zeer professioneel, correct en makkelijk werken!
  Sasha Mure
  18:23 09 Dec 22
  Zeer tevreden over de kwaliteit en zeer duidelijke en vakkundige stem van Johfrah! Een echte aanrader!
  Floris V
  15:28 03 Dec 22
  Heel erg tevreden over de open en vlotte communicatie. In no-time heb je als bedrijf een voice-over om heel erg trots over te zijn.
  Emanuel Hoornaert
  12:54 30 Nov 22
  B-Close B-Close
  12:56 29 Nov 22
  Top service! Snel, gemakkelijk en Kwalitatief aan een mooie prijs.
  Johan Delauw
  09:02 29 Nov 22
  Super ervaring en resultaat, makkelijke en duidelijke website om te bestellen en stip geleverd. Zeer betaalbare en toegankelijk professionaliteit.
  Vivendi Vastgoed Turnhout
  08:38 29 Nov 22
  Top service, zeer professioneel, overzichtelijk en accuraat!
  Mike De Witte
  10:55 20 Nov 22
  Snel en Professioneel
  Dimitri Bryssinck
  11:24 07 Nov 22
  Ik heb voor mijn bedrijf beroep gedaan op deze firma voor onze wachtmuziek, en stemmen voor het keuzemenu.Zeer snelle en correcte afhandeling.Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.Ik zal zeker en vast opnieuw beroep doen op deze firma voor nieuwe stemmen.
  Ju liiee
  08:49 02 Nov 22
  Je travaille pour le compte d'une société française dans le domaine du médical et nous avons fait appel aux services de voice.be pour notre message du répondeur de l'entreprise. Nous sommes ravis du produit, le fichier est de très haute qualité, le service et la communication également. Je recommande vivement ce professionnel et il est certain que nous ferons à nouveau appel à eux pour d'autres besoins.
  Olivier Fabre
  15:24 01 Nov 22
  mooi assortiment stemmenzeer snelle service, top kwaliteit en zeer correcte prijs.Geeft onmiddellijk een zeer professionele indruk voor bellers.
  Matthias Laga
  23:37 31 Oct 22
  Simon Setz
  21:33 31 Oct 22
  Voices is snel in het aanleveren van de opname. De klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel. Ik ontvang positie feedback van klanten op de stem en het professionele karakter er van.
  B2B Wopa
  08:50 25 Oct 22
  Super ervaring met dit bedrijf.Ze zijn enorm flexibel en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
  Sven Gerets
  08:31 25 Oct 22
  De garage waar ik werk als marketingverantwoordelijke. investeerde in een nieuwe telefooncentrale en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe voicemail bij. Voices.be was me op LinkedIn al eens opgevallen, dus daar maar eens gaan kijken.Aangezien het over een heel aantal tekstboodschappen ging met doorschakelmenu's heb ik eerst even telefonisch contact opgenomen met Johfrah. Dit contact was heel duidelijk en aangenaam. Binnen no-time wist ik precies hoe ik de boodschappen moest doorgeven.Ook de offerte was zeer interessant in vergelijking met andere bureau's waar we vroeger mee gewerkt hebben.Als kers op de taart wilden we een speciale intro met een autotoeter, hetgeen Johfrah zonder aarzelen heeft geïmplementeerd in onze geluidsfragmenten.Uitlevering van de boodschappen gebeurde binnen de 3 dagen, zoals beloofd. Een kleine misser (van ons zelf) werd ook heel snel rechtgezet door Johfrah.Met andere woorden: Topservice! Zeker een aanrader!
  Xavier Schuermans
  20:23 12 Oct 22
  Binnen de dag alles beschikbaar! Gewoon top!
  Frank Deboutte
  14:10 23 Sep 22
  Perfecte samenwerking, en een professionele voicemail voor een heel aanvaardbare prijs. Heel tevreden!
  jcaest
  12:30 07 Sep 22
  J'ai du trouver très rapidement une voix off dans le cadre de la réalisation d'un court metrage pour la société où je travaille. J'avais déjà fait appel à voices pour renouveller le message d'une messagerie centrale et j'en avais été satisfait.Pour ma voix off, ils ont répondu très rapidement en fournissant une offre adaptée et abordable. La voix était conforme aux attentes et la personne a même proposé plusieurs prononciations ou manière de s'exprimer à certains moments afin de laisser l'embarras du choix.A conseiller donc, sans aucun doute.
  Ramon de Pauw
  08:48 07 Sep 22
  Zeer tevreden over de diensten. Het bestel proces verliep heel soepel en binnen een dag hadden we de audio files al ontvangen. De bandjes zijn professioneel en zijn we dan ook zeer tevreden mee!
  Ans V.
  07:43 07 Sep 22
  Snel geholpen en goede service om professionele voice-mails op te maken voor ons bedrijf. Een aanrader!
  CJT Merelbeke
  07:32 07 Sep 22
  Voices heeft een aangename en vlotte manier van werken. Ze volgen alles goed op en werken zeer snel. Alles ging dus perfect en Michèle verwelkomt nu met de glimlach onze klanten.
  Districos NV Districos SA
  18:55 06 Sep 22
  Doet exact wat beloofd, ga zeker in de toekomst nog gebruik maken van hun diensten.
  Arno Sonderfeld
  13:47 06 Sep 22
  Schneller, kompetenter und super Service. Hat alles wie gewünscht zuverlässig funktioniert. Wird nicht das letzte Mal gewesen sein
  Hinnens Verzekeringen
  12:54 06 Sep 22
  Zeer tevreden van de snelle verwerking & professionele kwaliteit. Bedankt!
  arnoud van mancius
  12:49 06 Sep 22
  HKliving
  12:32 06 Sep 22
  Zeer tevreden over Voices. Snel, goede communicatie en follow up. Uitstekende service en zeer tevreden met het resultaat. Aanbevolen!
  Friso Mosselmans
  12:01 02 Jul 22
  Lightning fast, super friendly, very professional. I highly recommend!
  Crimilex Strafrechtadvocaten
  12:39 01 Jul 22
  Zeer gebruiksvriendelijk platform waar je bestellingen ook bewaard worden zodat ze altijd te vinden zijn. Daarnaast zijn de gevraagde opnames zeer snel beschikbaar (de dag na de bestelling) en is de kwaliteit van de opnames top en tegen een betaalbare prijs. Absolute aanrader !
  Peter Volders
  07:37 30 Jun 22
  Onze boodschappen klinken allemaal heel professioneel, het is het effect dat we zochten en we zijn er heel blij mee !We hebben ook al leuke reacties van de patiënten gekregen.
  NedZink
  07:43 29 Jun 22
  We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices.be en super geholpen door Johfrah.Het doorlopen van het hele proces van bestelling tot aan levering ging eenvoudig, duidelijk en werd compleet naar wens afgeleverd.Voices.be is een aanrader!
  Samuel Algoet
  07:33 29 Jun 22
  Broodbode Nederland
  06:26 29 Jun 22
  Snelle service, genoeg keuze aan stemmen!
  Philippe Trouillard
  12:33 22 Jun 22
  Hannibal Advertising
  10:25 21 Jun 22
  Vlotte service en zeer professionele opnamestudio.Een echte aanrader!Liesbet - Hannibal
  julie dekker
  07:01 17 Jun 22
  We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices. Bestellen ging heel eenvoudig, alles was duidelijk. We hebben een kwalitatief en professioneel product ontvangen. Zeer aangenaam om mee samen te werken! Snel, flexibel en kwaliteit!
  Senne Diels
  22:28 15 Jun 22
  Zeer professioneel en ontzettende snel!
  Koos Huizing
  09:05 14 Jun 22
  Super geregeld en prima service.
  # Urmek
  16:44 13 Jun 22
  Rudy V
  10:56 13 Jun 22
  Goede en duidelijke website. Wij hadden onze ingesproken bestanden al in een paar uur ontvangen! Super service!
  Kevin delache
  10:26 13 Jun 22
  Pro, rapide et flexible, merci !
  Brigitta De Raes
  06:45 13 Jun 22
  We are very satisfied with the work done.You can select a voice quickly and easily. The quote is competitive and the working method is very efficient. Moreover, the company is quick in answering questions.
  Marc Christiaens
  17:39 10 Jun 22
  Prima service !Wij zijn uitermate tevreden over de professionaliteit van Voices.eu en in het bijzonder over de snelheid waarmee wij de ingesproken tekst hebben ontvangen.Wij durven Voices.eu ten zeerste aanraden.
  Nachtrust Beuningen
  13:32 10 Jun 22
  Ons keuzemenu is zeer professioneel en snel ingesproken. Goede service en absoluut een aanrader.
  Steine Eyssen
  08:10 10 Jun 22
  leuke stemmen voor onze IVR centrale, een aanrader
  Olivier Levrouw
  08:08 10 Jun 22
  Professional, fast and friendly service. Very communicative and fast response on e-mail. Audio files are top quality and immediately useable in the telephone exchange. Top service!
  Sofie Timmermans
  08:00 10 Jun 22
  Zeer gebruiksvriendelijk website om teksten op te laden en voldoende keuze in verschillende stemmen. Zeer professionele en snelle service. Zeker een aanrader!
  Dimitri van Schendel
  07:41 10 Jun 22
  Snel en professioneel een stem laten inspreken voor onze telefooncentrale. Makkelijke site en alles keurig geregeld.
  Fine Dining And Living NV
  07:33 10 Jun 22
  Friendly & Fast service!
  Lieve Schellekens
  07:29 10 Jun 22
  Kwalitatieve dienstverlening met een heel fijne en persoonlijke opvolging! Geeft veel vertrouwen en je voelt je als klant geen nummer.
  Steven Roziers
  07:01 10 Jun 22
  De samenwerking met Voices.be was erg aangenaam. Naast de ruime keuze aan stemacteurs konden we rekenen op snelle, vriendelijke en professionele service. Een aanrader.
  Dries Vandenbruwaene
  15:29 09 Jun 22
  Professioneel geholpen door Johfrah. Goede tekst, aangenaam muziekstukje en vooral onze klanten worden meteen verwelkomt door een aangename stem. We zullen in de toekomst zeker en vast terug beroep doen op de diensten van Voices.
  Hugues Périmony
  15:17 09 Jun 22
  Très bon service, réactif, rapide, pro, qualitatif, et de bon conseil, aucunes hésitations à avoir, ce sera définitivement mon opérateur Voices
  Glenn Verdickt
  09:28 25 May 22
  Ongelooflijk kwalitatieve, snelle en betaalbare service. Het is steeds een plezier met hen te werken: ze bieden snel respons en denken ook actief mee aan VO suggesties die zich het beste bij jouw project lenen. Simpelweg nr. 1!
  Steven Vollebergh
  09:26 13 Apr 22
  Hartelijk dank voor de zeer vlotte, snelle en fijne samenwerking! We zijn zeer tevreden met het resultaat, alles staat al in onze telefooncentrale ondertussen!
  daniel VANWETSWINKEL
  06:07 05 Apr 22
  Zeer tevreden over de snelle en accurate service. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Vragen worden super snel beantwoord.Kan niet meer zeggen dan dikke proficiat.
  Nicolas Vandenbussche
  17:36 21 Mar 22
  Zeer vlotte communicatie, service top!
  Patrick De Latter
  13:07 21 Mar 22
  supersnel, zeer professioneel en vooral meedenkend.
  Dirk Stevens
  10:51 14 Mar 22
  Een aangename/professionele stem op uw telefooncentrale? Eén adres = Voices.be Zeer interactieve website met veel keuze en een snelle oplevering (1 werkdag). Top service ...Afval Alternatief NV
  Mca Vlaanderen
  13:54 03 Mar 22
  Marijke Migom
  15:53 25 Feb 22
  Deze firma is een absolute aanrader!Geen geknoei met zelf inspreken etc. Ik heb het jaren zelf gedaan voor ons bedrijf met elke keer opnieuw de nodige frustraties...Uiteindelijk hebben wij de beslissing genomen met een professionele stem te gaan werken van Voices.be.De website van Voices.be is rechttoe rechtaan en wijst zichzelf uit. Na de betaling kan je rekenen op een vlotte communicatie van Johfrah van Voices.be, factuur wordt onmiddellijk toegestuurd en nadat door jou gekozen stem alles heeft opgenomen ontvang je netjes de bestanden in je mailbox.Correcte samenwerking van begin tot het eind!
  Geert Briers
  12:01 24 Feb 22
  We waren met Delta Healthcare Consulting op zoek naar leuke stemmen voor onze telefooncentrale. De bestelling ging erg vlot en we kregen zeer snel een offerte. Eén werkdag na de goedkeuring van de offerte waren onze opnames al klaar! Zeer vlotte service en... leuke stemmen voor onze telefooncentrale :-)
  Arnold Pronk
  19:40 23 Feb 22
  Gisteren tekstberichten aangeleverd voor het inspreken van onze telefooncentrale en vandaag al de geluidsbestanden in huis. Echter was de uitspraak van onze bedrijfsnaam niet correct, dit was ik vergeten goed aan te geven. Na melding hiervan kreeg ik binnen een uur de bestanden opnieuw aangeleverd met de juiste uitspraak. Super blij ben ik met deze snelle en professionele service! Voices.be is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel en betaalbaar ingesproken bedrijfscentrale!
  Kristof Vandecasteele
  12:49 14 Feb 22
  Zoek niet verder. Super professionele mensen die meedenken met je bedrijf.Snelle reactie en vlotte en correcte levering van de digitale bestanden.Aanrader!
  Céline NOUZILLE
  10:47 14 Feb 22
  Un service très professionnel : rapide et qualitatif !Merci à l'équipe !
  Martine Verhoeven
  07:55 04 Feb 22
  Snelle service, professioneel resultaat. Tevreden!
  Sèmir Mabrouk
  12:41 03 Feb 22
  We waren voor onze business op zoek naar stemmen voor onze automatische antwoordapparaten. Aangezien dit in alle landstalen moest + nog bijkomende talen, was het niet evident om snel iemand te vinden die dit met het juiste timbre kon inspreken. Via via terecht gekomen bij voices.be, keuze aan stemmen van sympathieke bekende Vlamingen, persoonlijke service, het contact verloopt heel vlot en vriendelijk, kortom, zonder twijfel, een aanrader!
  David Pauwelyn
  15:35 02 Feb 22
  Snel, efficiënt en erg klantvriendelijk! Bedankt Johfrah
  Sebastien Engels
  11:02 27 Jan 22
  Zeer duidelijke en efficiënte service! Een aanrader!
  Antonino Barbetta
  21:44 23 Jan 22
  Very professional studio. Staff really nice and helpful, punctual payments and fast!
  Davy Lannoo
  13:38 17 Jan 22
  In letterlijk 1 uur was mijn bestelling al klaar. Wat een service!10 op 10
  Jarne
  14:57 31 Dec 21
  Top team, zéér snelle reactie.Wij hebben gevraagd om enkel berichten in te spreken voor onze telefooncentrale, de klank is 100% zuiver, en duidelijk verstaanbaar.Ook een zéér snelle & goede service.Zeker aan te raden, prijs kwaliteit TOP!
  #James the BnB Butler
  14:01 22 Dec 21
  professioneel, snelle oplevering, top kwaliteit
  Multiline Services
  13:16 22 Dec 21
  zeer professionele service en klantvriendelijk
  Tony Brugge
  12:29 22 Dec 21
  TOP Service.Dag na bestelling de perfecte files ontvangen.Zeer duidelijke site met groot aanbod van stemmen.Sterk aan te raden.
  Arjan de Jong
  07:41 21 Dec 21
  Uitstekende kwaliteit en service.
  Dave van Wijngaarden
  07:42 15 Dec 21
  Supersnelle service en slim meedenken over de teksten en aantal woorden. Fijn en snel contact per e-mail. Kwaliteit van de opnames is prima en voices is flexibel als er nog iets aangepast moet worden! Top!Trivision Automatisering & ICT Services
  Alex Casteels
  14:24 14 Dec 21
  Leuke service en snelle levering. Professionele voice-over aan een correcte prijs. Bedankt hiervoor!
  André van Offeren
  14:16 14 Dec 21
  Snelle levering. Super kwaliteit! Nette afhandeling. Kortom, ik ben helemaal tevreden en kan Voices zeker aanbevelen!!!
  Xavier Detaille
  13:26 09 Dec 21
  Professioneel, bestand snel ontvangen, zeer goede customer service
  Deutz Benelux
  08:54 02 Dec 21
  Perfecte service en erg Klantvriendelijk!Binnen één dag meer dan 50 audio opnames in drie verschillende talen ontvangen. Petje af!
  Bombaerts Fany
  08:49 01 Dec 21
  Très bonne expérience! Bonne communication, rapide et effice, je recommande les yeux fermés!
  Mourade Djaouti
  11:49 25 Nov 21
  Stijn Derison
  14:45 20 Nov 21
  Vlot proces. Verlopen zoals afgesproken. Goede kwaliteit. Aanrader!
  Jan Joostens
  16:59 19 Nov 21
  Zeer aangename ervaring om met deze professionele firma samen te werken. Snel, kwalitatief werk, correct en betaalbaar. Een aanrader!
  js_loader