Selecteer de taal

NL BE FR DE EN

Account

Winkelmandje

7 redenen waarom jouw bedrijf een professionele voicemail nodig heeft

Heb je al een professionele voicemail?

Bij Voices.be zijn we ervan overtuigd dat een professionele voicemail een must is in ieder bedrijf. Je kan klanten toch onmogelijk met een vervelende (en onpersoonlijke) stem of pieptoon verwelkomen? Bij Voices.be kies je in slechts een paar klikken hoe jouw persoonlijke begroeting moet klinken. Waarom dat precies nodig is, lees je in dit artikel aan de hand van 7 redenen!

1. Een eerste indruk bepaalt alles

Het eerste wat (potentiële) klanten horen als ze naar jouw bedrijf bellen, is de stem van de telefooncentrale. Als deze stem aan bellers een warm welkom geeft, gaan klanten veel sneller en frequenter willen terugbellen dan wanneer dit systeem niet in jouw bedrijf zou aanwezig zijn. Maak gebruik van deze voicemailstem door bellers een goed gevoel te geven bij de eerste oproep, en je zal vanzelf merken dat dit positief wordt onthaald. Een goede eerste indruk bepaalt alles!

2. Jij kiest hoe het bericht klinkt

Als je een aangepaste telefooncentrale in je bedrijf wil, kan je dit volledig aanpassen naar jouw wensen. Bij Voices.be kan je kiezen tussen verschillende professioneel klinkende stemmen met bakken ervaring in stemmenwerk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over uitspraak, intonatie of tone of voice. Heb je bijvoorbeeld een advocatenkantoor en wil je dat jouw gekozen voicemailstem zakelijk klinkt? Of is jouw bedrijf een jongerenorganisatie en wil je dat jouw voicemailstem even opgewekt klinkt? Onze stemmen zijn flexibel en passen zich aan. Jij bent de baas van het eindresultaat!

3. Je geeft je bedrijf meer persoonlijkheid

Een aangepast voicemailsyteem geeft meteen de indruk aan bellers dat een werknemer van het bedrijf op het moment van de oproep de telefoon beantwoordt. Heb je graag een vriendelijke vrouwenstem die bellers verwelkomt in jouw bedrijf? Of wil je liever een zakelijke mannenstem om klanten en zakenpartners te woord te staan en te gidsen door jouw bedrijf? Neem dit mee in de keuze van je voicemailbericht om jouw bedrijfsimago hoorbaar te maken. Alles kan bij Voices.be, want jij bepaalt hoe jouw bedrijf klinkt via de telefoon!

4. Bespaar tijd én geld!

Je leest het goed! Door te investeren in een gepersonaliseerde telefooncentrale bespaar je gegarandeerd en op verschillende aspecten. Ten eerste bespaar je op tijd, want bellers moeten niet door verschillende medewerkers doorgestuurd worden naar alle diensten binnen jouw bedrijf. Daarnaast bespaar je ook op geld, want time is money! Als klanten minutenlang moeten wachten vóór ze iemand aan de lijn krijgen, haken ze vanzelf af. Door te investeren in een professionele voicemail, kunnen klanten zelf kiezen bij welke dienst ze willen terechtkomen, omdat je op voorhand duidelijke opties meegeeft. Ten slotte bespaar je ook op personeel, want een telefooncentrale stuurt volledig automatisch bellers door naar de juiste dienst. Een win-winsituatie dus!

5. Betere service

Als je investeert in een professionele voicemail van Voices.be, bied je een betere service aan bellers. Je communiceert duidelijk en transparant met ze. Is jouw bedrijf gedurende een vakantieperiode niet of moeilijk bereikbaar? Stel dan een automatisch bericht in om bellers daarvan op een professionele manier op de hoogte te brengen. Wil je aan klanten laten weten wanneer het bedrijf open of bereikbaar is? Laat dat dan op een eenvoudige manier weten aan de hand van een voicemailbericht. Klant is koning!

6. Music, maestro!

Heb je graag muziek bij je bericht? Dat kan! Bij Voices.be kan je kiezen uit tal van professioneel klinkende nummers  die wij zonder moeite bij jouw bericht plaatsen. Heb je liever een rustgevend deuntje voor jouw wellness  Of wil je het zakelijk houden voor jouw boekhoudkantoor met een dynamisch deuntje? En heb je het nummer liever apart of alleen onder enkele berichten? Aan jou de keuze! Maak de wachttijd voor klanten bij jouw bedrijf zo aangenaam mogelijk!

Relax

Promotional

7. Parlez-vous français?

Wil je klanten in meerdere talen aanspreken? Bij Voices.be is dat heel eenvoudig, want onze stemmen spreken meerdere talen! Je kan kiezen uit verschillende moedertalen of meertalige stemmen. Jouw bericht wordt dan ingesproken in de gekozen taal (of talen) en kan apart of in één geheel worden aangeleverd. Welkom, bienvenue, willkommen, welcome!

Kortom, een gepersonaliseerd voicemailbericht is goud waard. Zeker als je je bedrijf een goede boost wil geven, tijd wil winnen en een goede service wil aanbieden aan klanten.

Download ons e-book met de 33 meestgebruikte voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale.

Ik respecteer je privacy. Je ontvang van mij maximaal 3 e-mails waarin ik je laat kennismaken met ons aanbod via 2 waardevolle e-books en een downloadlink naar onze volledige stemmencatalogus.