Hulp nodig? Elke werkdag bereikbaar van 09u30 tot 18u00.

7 redenen waarom jouw bedrijf een professionele voicemail nodig heeft

7 redenen waarom jouw bedrijf een professionele voicemail nodig heeft

Zo kan uw voicemail klinken:

Het spijt ons: dit artikel is enkel in het Nederlands beschikbaar.

Heb je al een professionele voicemail?

Bij Voices.be zijn we ervan overtuigd dat een professionele voicemail een must is in ieder bedrijf. Je kan klanten toch onmogelijk met een vervelende (en onpersoonlijke) stem of pieptoon verwelkomen zonder voicemail bericht? Bij Voices.be kies je in slechts een paar klikken hoe jouw persoonlijke begroeting of professionele voicemail moet klinken en krijg je binnen de werkdag al jouw nieuwe professionele voicemail. Waarom dat precies nodig is, lees je in dit artikel aan de hand van 7 redenen!

1. Een professionele voicemail zorgt voor een goede eerste indruk

Het eerste wat (potentiële) klanten horen als ze naar jouw bedrijf bellen, is de stem van de telefooncentrale. Als deze stem aan bellers een warm welkom geeft, gaan klanten veel sneller en frequenter willen terugbellen dan wanneer dit systeem niet in jouw bedrijf zou aanwezig zijn. Maak gebruik van deze voicemail stem door bellers een goed gevoel te geven bij de eerste oproep, en je zal vanzelf merken dat dit positief wordt onthaald. Een goede eerste indruk bepaalt alles, ook bij je voicemail is dat zo!

2. Jij kiest hoe de berichten van je professionele voicemail klinken

Als je een aangepaste telefooncentrale en professionele voicemail in je bedrijf wil, kan je dit volledig aanpassen naar jouw wensen. Bij Voices.be kan je kiezen tussen verschillende professioneel klinkende stemmen met bakken ervaring in stemmenwerk en voice-over. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over uitspraak, intonatie of tone of voice. Heb je bijvoorbeeld een advocatenkantoor en wil je dat jouw gekozen voicemail stem zakelijk klinkt? Of is jouw bedrijf een jongerenorganisatie en wil je dat jouw voicemail stem even opgewekt klinkt? Onze stemmen zijn flexibel en passen zich aan. Jij bent de baas van het eindresultaat en jouw nieuwe professionele voicemail!

3. Een professionele voicemail geeft je bedrijf meer persoonlijkheid

Een professionele voicemail geeft meteen de indruk aan bellers dat een werknemer van het bedrijf op het moment van de oproep de telefoon beantwoordt. Heb je graag een vriendelijke vrouwenstem die bellers verwelkomt in jouw bedrijf? Of wil je liever een zakelijke mannenstem om klanten en zakenpartners te woord te staan en te gidsen door jouw bedrijf? Neem dit mee in de keuze van je voicemail bericht om jouw bedrijfsimago hoorbaar te maken. Alles kan bij Voices.be, want jij bepaalt hoe jouw bedrijf klinkt via de telefoon door middel van onze professionele voicemail berichten!

4. Met een professionele voicemail bespaar je tijd én geld!

Je leest het goed! Door te investeren in een gepersonaliseerde en professionele telefooncentrale bespaar je gegarandeerd op verschillende aspecten. Ten eerste bespaar je op tijd, want bellers moeten niet door verschillende medewerkers doorgestuurd worden naar alle diensten binnen jouw bedrijf. Daarnaast bespaar je ook op geld, want time is money! Als klanten minutenlang moeten wachten vóór ze iemand aan de lijn krijgen, haken ze vanzelf af. Door te investeren in een professionele voicemail, kunnen klanten zelf kiezen bij welke dienst ze willen terechtkomen, omdat je op voorhand duidelijke opties meegeeft. Ten slotte bespaar je ook op personeel, want een telefooncentrale stuurt volledig automatisch bellers door naar de juiste dienst. Een win-winsituatie dus! Je betaalt ten slotte slechts één keer voor je nieuwe professionele voicemail, dus die eenmalige kost is de moeite zeker waard!

5. Een professionele voicemail zorgt voor een betere service

Als je investeert in een professionele voicemail van Voices.be, bied je een betere service aan bellers. Je communiceert duidelijk en transparant met ze. Is jouw bedrijf gedurende een vakantieperiode niet of moeilijk bereikbaar? Stel dan een automatisch bericht in om bellers daarvan op een professionele manier op de hoogte te brengen. Wil je aan klanten laten weten wanneer het bedrijf open of bereikbaar is? Laat dat dan op een eenvoudige manier weten aan de hand van een voicemail bericht. Klant is koning!

6. Muziek bij je professionele voicemail

Heb je graag muziek bij je bericht? Dat kan! Bij Voices.be kan je kiezen uit tal van professioneel klinkende nummers  die wij zonder moeite bij jouw bericht plaatsen. Heb je liever een rustgevend deuntje voor jouw wellness of wil je het zakelijk houden voor jouw boekhoudkantoor met een dynamisch deuntje? En heb je het nummer liever apart of alleen onder enkele berichten? Aan jou de keuze! Maak de wachttijd voor klanten bij jouw bedrijf zo aangenaam mogelijk. Wachtmuziek en achtergrondmuziek brengen jouw professionele voicemail naar een hoger niveau!

7. Een professionele voicemail in meerdere talen

Wil je klanten in meerdere talen aanspreken met je professionele voicemail? Bij Voices.be is dat heel eenvoudig, want onze voice-over stemmen spreken meerdere talen! Je kan kiezen uit verschillende moedertalen of meertalige voice-over stemmen. Jouw bericht wordt dan ingesproken in de gekozen taal (of talen) en kan apart of in één geheel worden aangeleverd. Welkom, bienvenue, willkommen, welcome!

Kortom, een gepersonaliseerde en professionele voicemail is goud waard. Zeker als je je bedrijf een goede boost wil geven, tijd wil winnen en een goede service wil aanbieden aan klanten. Heb je ook interesse in een professionele voicemail? Neem dan meteen een kijkje in ons aanbod van voice-over stemmen en binnen een handomdraai heb jij een nieuwe professionele voicemail in je mailbox!

De 10 mooiste telefoonstemmen van België en Nederland.

Voice-over Johfrah
Logo
Tempur, Tesla, Trivago
Johfrah klinkt erg warm. Een stem vol vertrouwen en geloofwaardigheid.
Vlaams
& Engels, Frans
Voice-over Christina
Logo
Canvas, Hema, Radio 1
Wat een prachtig stemgeluid heeft Christina: warm, helder en inspirerend.
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Voice-over Kristien
Logo
Eén, Ketnet, Radio 1
Zowel qua stem als taalvaardigheid is Kristien een van onze topfavorieten.
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Voice-over Gwenny
Logo
Pullman, Storytel
Gwenny wordt vaak ingezet bij zorggerelateerde bedrijven omdat ze naturel en vertrouwd klinkt.
Nederlands
Voice-over Kirsten
Logo
MIVB, Studio Brussel
Kirsten (StuBru) heeft een zacht en vriendelijk stemgeluid.
Vlaams
& Engels, Frans, Spaans
Voice-over Michèle
Logo
StuBru
Michèle (StuBru) klinkt herkenbaar, jong en toch zakelijk.
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Voice-over Gitta
Logo
Vlaamse Overheid
Gitta klinkt zoals de woman-next-door. Erg toegankelijk. Ze heeft een warme stem en een duidelijke uitspraak.
Vlaams
& Engels, Frans
Voice-over Machteld
Logo
Blue Band, KPN
Machteld is een van onze meest gekozen voice-overs: een viertalige stemactrice met meer dan 15 jaar ervaring.
Nederlands
& Duits, Engels, Frans
Voice-over Eveline
Logo
Goodyear, P&V, Studio100
Eveline heeft een zacht en vriendelijk stemgeluid en is bovendien viertalig.
Vlaams
& Duits, Engels, Frans
Voice-over Mark L
Logo
KPN, Radio 538, Sky Radio
“Met mijn stem een emotie overbrengen vind ik het mooiste dat er is!” Mark is dj bij Radio 538 en station voice van Sky Radio in Nederland.
Nederlands
Voice-over Korneel
Logo
AB, Ketnet, Radio 1
Korneel heeft een bijzonder warme en diepe radiostem. Hij presenteert op Radio 1 en is regelmatig host en interviewer op festivals.
Vlaams
& Engels, Frans
Voice-over Brecht
Logo
Joe, VRT, VTMKZOOM
De klankkleur van JOE-dj Brecht is warm en wekt vertrouwen. Een stem met persoonlijkheid.
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans