Hoe stel ik een keuzemenu in?

Hoe stel ik een keuzemenu in?
  Inhoud

  Waarom heeft u een keuzemenu nodig?

  Heeft u een bedrijf met verschillende afdelingen? Veel onderwerpen en vragen die klanten kunnen stellen? Dan is een keuze-menu voor uw telefooncentrale de geschikte oplossing. Is het de meest ideale voor uw klant? Stiekem vinden we het allemaal niet zo leuk om een keuze-menu te doorlopen. Het liefst is er een shortcut om meteen een echte medewerker aan de lijn te krijgen om uw vraag aan toe te vertrouwen.

  Want soms is het als klant moeilijk om uw vraag te formuleren of in te delen in een rubriek. Omdat u niet goed kan inschatten of uw vraag nu geschikter is voor dienst na verkoop of voor de dienst facturatie… Een duidelijk keuzemenu zorgt ervoor dat de medewerker die de oproep beantwoordt de klant sneller kan helpen door dat hij gespecialiseerd is.

  Natuurlijk is dit niet voor elk bedrijf van toepassing. Een klein bedrijf met enkele producten hoeft misschien geen gebruik te maken van een keuzemenu. Een groter bedrijf met veel producten of diensten kan hier zeker wel baat bij hebben. De keuze voor een telefooncentrale met keuzemenu’s kan gemaakt worden om de vragen van klanten te stoomlijnen.

  Is een keuzemenu klantvriendelijk?

  De perceptie leert ons dat hoe sneller we een persoon aan de lijn krijgen die ons kan helpen, hoe fijner we dit ervaren. Hou de wachttijd zo kort mogelijk.

  Denk goed na over alle mogelijke vragen die klanten kunnen stellen. Hoe beter u uw interne structuren op orde hebt, hoe sneller u verschillende vragen kunt beantwoorden. Heeft u bijvoorbeeld een systeem met klantnummers gelinkt aan het telefoonnummer? Dan moet de bestaande klant zich niet in het keuze-menu identificeren. Dat bespaart tijd. En dat maakt het voor de klant aangenamer. Dan wordt de beleving of doorploetering van het keuzemenu korter.

  Denk bij die oefening echt vanuit de klant. En niet vanuit de opbouw van het bedrijf. Als uw klant bijvoorbeeld wil weten of het pakket teruggestuurd mag worden, dan is ‘Voor het terugsturen van een bestelling’ klantvriendelijker en duidelijker dan ‘Voor afdeling service en repair’.

  Stel, zoals gezegd, een lijst op van de meest voorkomende vragen. En deel daarna de meest gestelde vragen op in een beknopte selectie van keuze’s. Ga hier zeker niet in overdrijven. Want ook dat is storend.

  Klantherkenning

  Doordat u het telefoonnummer van de klant gekoppeld heeft aan de dossier van de klant, weet u bijvoorbeeld meteen of het een particuliere klant of een buisiness klant is. Of ziet u meteen het overzicht van de afgenomen diensten. Zo kunt u de klant automatisch naar de juiste dienst doorschakelen.

  5,0

  5 sterren
  4 sterren
  3 sterren
  2 sterren
  1 ster
  0
  snel
  0
  aanrader
  0
  professioneel
  0
  mooie stem
  Voices.eu
  5.0
  Based on 306 reviews
  Tim Van Hool
  09:32 17 Mar 23
  Snelle en correcte service. Gebruiksvriendelijke website.
  Kim De Vrieze
  10:59 06 Mar 23
  Heel tevreden over de service en over de audio, alles is precies verlopen zoals we gehoopt hadden.
  Alex Dini
  10:06 03 Mar 23
  Super service et résultat optimum. De plus les fichiers sont réalisés en seulement quelques jours.
  Anke Strubbe
  09:39 02 Mar 23
  Zéér snel geholpen op een professionele & duidelijke manier. Niks op aan te merken :-). We gaan zeker nog opnieuw samenwerken.
  Sociare vzw
  11:16 16 Feb 23
  De samenwerking verliep prima. Vlot, snel en duidelijk. Met een prima resultaat. We zijn heel tevreden met onze nieuwe voice-prompts!
  Foot Care Solutions FCS
  20:46 15 Feb 23
  Goed vindbaar op het www en ook snel een reactie met een zeer snelle service.Wij hebben nu een professionele voicemail met een hele mooie stem !
  Ruben Maas
  20:19 14 Feb 23
  Wij waren al een tijdje op zoek naar een professionele stem voor onze telefooncentrale en zo zijn we bij Voices terecht gekomen. We zijn super tevreden van de aangeleverde spraakberichten. Grote keuze, zeer gebruiksvriendelijk portaal en snelle en correcte afhandeling. Zeker een aanrader!
  joerivanalsenoy
  13:28 14 Feb 23
  Perfecte service & topkwaliteit !
  Tine Moonens
  15:50 02 Feb 23
  Uitermate tevreden met het resultaat. Er moest na de eerste versie nog iets kleins worden aangepast naar uitspraak toe, dit werd meteen aangepast. Goede kwaliteit en klantenservice. Snelle oplevering
  Johannes Jodocy
  08:30 29 Dec 22
  zeer goede service en professionele afwerking!
  Hong Thi Ha
  08:12 20 Dec 22
  Veel keuze tussen verschillende stemmen. Perfecte opnames. Snelle service. goede prijs.
  Daniël Steffens
  16:52 17 Dec 22
  Vlotte service, transparante prijzen, professioneel resultaat. Alleen maar lof voor dit bedrijf.
  Robby Van Sande
  16:02 14 Dec 22
  Zeer intuïtief systeem van bestellen, snelle aanlevering van de ingesproken tekst en vlotte afhandeling nadien.De teksten zijn zo goed ingesproken dat er nu klanten zijn die boos worden als we de telefoon op tijd oppakken, omdat ze dan de ingesproken stem niet horen.
  Jo Guido
  13:57 14 Dec 22
  Super service, heel snel!
  Laetitia Herckenrath
  13:12 14 Dec 22
  Na 2 jaar heb ik opnieuw gebruik gemaakt van de dienstverlening van Voices voor aanvullende opnames. Nog steeds 200% topservice. Snelle communicatie!
  Bizbike bvba
  11:58 14 Dec 22
  Super goede, snelle, professionele en correcte dienstverlening. De website is echt gebruiksvriendelijk. En via de live chat wordt ik steeds snel geholpen, zelfs bij last minute issues.Niet echt goedkoop, maar zijn centen dubbel en dik waard. Kortom : een echte aanrader!
  Gino Schaekers
  08:28 13 Dec 22
  Zeer professioneel, correct en makkelijk werken!
  Sasha Mure
  18:23 09 Dec 22
  Zeer tevreden over de kwaliteit en zeer duidelijke en vakkundige stem van Johfrah! Een echte aanrader!
  Floris V
  15:28 03 Dec 22
  Heel erg tevreden over de open en vlotte communicatie. In no-time heb je als bedrijf een voice-over om heel erg trots over te zijn.
  Emanuel Hoornaert
  12:54 30 Nov 22
  B-Close B-Close
  12:56 29 Nov 22
  Top service! Snel, gemakkelijk en Kwalitatief aan een mooie prijs.
  Johan Delauw
  09:02 29 Nov 22
  Super ervaring en resultaat, makkelijke en duidelijke website om te bestellen en stip geleverd. Zeer betaalbare en toegankelijk professionaliteit.
  Vivendi Vastgoed Turnhout
  08:38 29 Nov 22
  Top service, zeer professioneel, overzichtelijk en accuraat!
  Mike De Witte
  10:55 20 Nov 22
  Snel en Professioneel
  Dimitri Bryssinck
  11:24 07 Nov 22
  Ik heb voor mijn bedrijf beroep gedaan op deze firma voor onze wachtmuziek, en stemmen voor het keuzemenu.Zeer snelle en correcte afhandeling.Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.Ik zal zeker en vast opnieuw beroep doen op deze firma voor nieuwe stemmen.
  Ju liiee
  08:49 02 Nov 22
  Je travaille pour le compte d'une société française dans le domaine du médical et nous avons fait appel aux services de voice.be pour notre message du répondeur de l'entreprise. Nous sommes ravis du produit, le fichier est de très haute qualité, le service et la communication également. Je recommande vivement ce professionnel et il est certain que nous ferons à nouveau appel à eux pour d'autres besoins.
  Olivier Fabre
  15:24 01 Nov 22
  mooi assortiment stemmenzeer snelle service, top kwaliteit en zeer correcte prijs.Geeft onmiddellijk een zeer professionele indruk voor bellers.
  Matthias Laga
  23:37 31 Oct 22
  Simon Setz
  21:33 31 Oct 22
  Voices is snel in het aanleveren van de opname. De klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel. Ik ontvang positie feedback van klanten op de stem en het professionele karakter er van.
  B2B Wopa
  08:50 25 Oct 22
  Super ervaring met dit bedrijf.Ze zijn enorm flexibel en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
  Sven Gerets
  08:31 25 Oct 22
  De garage waar ik werk als marketingverantwoordelijke. investeerde in een nieuwe telefooncentrale en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe voicemail bij. Voices.be was me op LinkedIn al eens opgevallen, dus daar maar eens gaan kijken.Aangezien het over een heel aantal tekstboodschappen ging met doorschakelmenu's heb ik eerst even telefonisch contact opgenomen met Johfrah. Dit contact was heel duidelijk en aangenaam. Binnen no-time wist ik precies hoe ik de boodschappen moest doorgeven.Ook de offerte was zeer interessant in vergelijking met andere bureau's waar we vroeger mee gewerkt hebben.Als kers op de taart wilden we een speciale intro met een autotoeter, hetgeen Johfrah zonder aarzelen heeft geïmplementeerd in onze geluidsfragmenten.Uitlevering van de boodschappen gebeurde binnen de 3 dagen, zoals beloofd. Een kleine misser (van ons zelf) werd ook heel snel rechtgezet door Johfrah.Met andere woorden: Topservice! Zeker een aanrader!
  Xavier Schuermans
  20:23 12 Oct 22
  Binnen de dag alles beschikbaar! Gewoon top!
  Frank Deboutte
  14:10 23 Sep 22
  Perfecte samenwerking, en een professionele voicemail voor een heel aanvaardbare prijs. Heel tevreden!
  jcaest
  12:30 07 Sep 22
  J'ai du trouver très rapidement une voix off dans le cadre de la réalisation d'un court metrage pour la société où je travaille. J'avais déjà fait appel à voices pour renouveller le message d'une messagerie centrale et j'en avais été satisfait.Pour ma voix off, ils ont répondu très rapidement en fournissant une offre adaptée et abordable. La voix était conforme aux attentes et la personne a même proposé plusieurs prononciations ou manière de s'exprimer à certains moments afin de laisser l'embarras du choix.A conseiller donc, sans aucun doute.
  Ramon de Pauw
  08:48 07 Sep 22
  Zeer tevreden over de diensten. Het bestel proces verliep heel soepel en binnen een dag hadden we de audio files al ontvangen. De bandjes zijn professioneel en zijn we dan ook zeer tevreden mee!
  Ans V.
  07:43 07 Sep 22
  Snel geholpen en goede service om professionele voice-mails op te maken voor ons bedrijf. Een aanrader!
  CJT Merelbeke
  07:32 07 Sep 22
  Voices heeft een aangename en vlotte manier van werken. Ze volgen alles goed op en werken zeer snel. Alles ging dus perfect en Michèle verwelkomt nu met de glimlach onze klanten.
  Districos NV Districos SA
  18:55 06 Sep 22
  Doet exact wat beloofd, ga zeker in de toekomst nog gebruik maken van hun diensten.
  Arno Sonderfeld
  13:47 06 Sep 22
  Schneller, kompetenter und super Service. Hat alles wie gewünscht zuverlässig funktioniert. Wird nicht das letzte Mal gewesen sein
  Hinnens Verzekeringen
  12:54 06 Sep 22
  Zeer tevreden van de snelle verwerking & professionele kwaliteit. Bedankt!
  arnoud van mancius
  12:49 06 Sep 22
  HKliving
  12:32 06 Sep 22
  Zeer tevreden over Voices. Snel, goede communicatie en follow up. Uitstekende service en zeer tevreden met het resultaat. Aanbevolen!
  Friso Mosselmans
  12:01 02 Jul 22
  Lightning fast, super friendly, very professional. I highly recommend!
  Crimilex Strafrechtadvocaten
  12:39 01 Jul 22
  Zeer gebruiksvriendelijk platform waar je bestellingen ook bewaard worden zodat ze altijd te vinden zijn. Daarnaast zijn de gevraagde opnames zeer snel beschikbaar (de dag na de bestelling) en is de kwaliteit van de opnames top en tegen een betaalbare prijs. Absolute aanrader !
  Peter Volders
  07:37 30 Jun 22
  Onze boodschappen klinken allemaal heel professioneel, het is het effect dat we zochten en we zijn er heel blij mee !We hebben ook al leuke reacties van de patiënten gekregen.
  NedZink
  07:43 29 Jun 22
  We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices.be en super geholpen door Johfrah.Het doorlopen van het hele proces van bestelling tot aan levering ging eenvoudig, duidelijk en werd compleet naar wens afgeleverd.Voices.be is een aanrader!
  Samuel Algoet
  07:33 29 Jun 22
  Broodbode Nederland
  06:26 29 Jun 22
  Snelle service, genoeg keuze aan stemmen!
  Philippe Trouillard
  12:33 22 Jun 22
  Hannibal Advertising
  10:25 21 Jun 22
  Vlotte service en zeer professionele opnamestudio.Een echte aanrader!Liesbet - Hannibal
  julie dekker
  07:01 17 Jun 22
  We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices. Bestellen ging heel eenvoudig, alles was duidelijk. We hebben een kwalitatief en professioneel product ontvangen. Zeer aangenaam om mee samen te werken! Snel, flexibel en kwaliteit!
  Senne Diels
  22:28 15 Jun 22
  Zeer professioneel en ontzettende snel!
  Koos Huizing
  09:05 14 Jun 22
  Super geregeld en prima service.
  # Urmek
  16:44 13 Jun 22
  Rudy V
  10:56 13 Jun 22
  Goede en duidelijke website. Wij hadden onze ingesproken bestanden al in een paar uur ontvangen! Super service!
  Kevin delache
  10:26 13 Jun 22
  Pro, rapide et flexible, merci !
  Brigitta De Raes
  06:45 13 Jun 22
  We are very satisfied with the work done.You can select a voice quickly and easily. The quote is competitive and the working method is very efficient. Moreover, the company is quick in answering questions.
  Marc Christiaens
  17:39 10 Jun 22
  Prima service !Wij zijn uitermate tevreden over de professionaliteit van Voices.eu en in het bijzonder over de snelheid waarmee wij de ingesproken tekst hebben ontvangen.Wij durven Voices.eu ten zeerste aanraden.
  Nachtrust Beuningen
  13:32 10 Jun 22
  Ons keuzemenu is zeer professioneel en snel ingesproken. Goede service en absoluut een aanrader.
  Steine Eyssen
  08:10 10 Jun 22
  leuke stemmen voor onze IVR centrale, een aanrader
  Olivier Levrouw
  08:08 10 Jun 22
  Professional, fast and friendly service. Very communicative and fast response on e-mail. Audio files are top quality and immediately useable in the telephone exchange. Top service!
  Sofie Timmermans
  08:00 10 Jun 22
  Zeer gebruiksvriendelijk website om teksten op te laden en voldoende keuze in verschillende stemmen. Zeer professionele en snelle service. Zeker een aanrader!
  Dimitri van Schendel
  07:41 10 Jun 22
  Snel en professioneel een stem laten inspreken voor onze telefooncentrale. Makkelijke site en alles keurig geregeld.
  Fine Dining And Living NV
  07:33 10 Jun 22
  Friendly & Fast service!
  Lieve Schellekens
  07:29 10 Jun 22
  Kwalitatieve dienstverlening met een heel fijne en persoonlijke opvolging! Geeft veel vertrouwen en je voelt je als klant geen nummer.
  Steven Roziers
  07:01 10 Jun 22
  De samenwerking met Voices.be was erg aangenaam. Naast de ruime keuze aan stemacteurs konden we rekenen op snelle, vriendelijke en professionele service. Een aanrader.
  Dries Vandenbruwaene
  15:29 09 Jun 22
  Professioneel geholpen door Johfrah. Goede tekst, aangenaam muziekstukje en vooral onze klanten worden meteen verwelkomt door een aangename stem. We zullen in de toekomst zeker en vast terug beroep doen op de diensten van Voices.
  Hugues Périmony
  15:17 09 Jun 22
  Très bon service, réactif, rapide, pro, qualitatif, et de bon conseil, aucunes hésitations à avoir, ce sera définitivement mon opérateur Voices
  Glenn Verdickt
  09:28 25 May 22
  Ongelooflijk kwalitatieve, snelle en betaalbare service. Het is steeds een plezier met hen te werken: ze bieden snel respons en denken ook actief mee aan VO suggesties die zich het beste bij jouw project lenen. Simpelweg nr. 1!
  Steven Vollebergh
  09:26 13 Apr 22
  Hartelijk dank voor de zeer vlotte, snelle en fijne samenwerking! We zijn zeer tevreden met het resultaat, alles staat al in onze telefooncentrale ondertussen!
  daniel VANWETSWINKEL
  06:07 05 Apr 22
  Zeer tevreden over de snelle en accurate service. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Vragen worden super snel beantwoord.Kan niet meer zeggen dan dikke proficiat.
  Nicolas Vandenbussche
  17:36 21 Mar 22
  Zeer vlotte communicatie, service top!
  Patrick De Latter
  13:07 21 Mar 22
  supersnel, zeer professioneel en vooral meedenkend.
  Dirk Stevens
  10:51 14 Mar 22
  Een aangename/professionele stem op uw telefooncentrale? Eén adres = Voices.be Zeer interactieve website met veel keuze en een snelle oplevering (1 werkdag). Top service ...Afval Alternatief NV
  Mca Vlaanderen
  13:54 03 Mar 22
  Marijke Migom
  15:53 25 Feb 22
  Deze firma is een absolute aanrader!Geen geknoei met zelf inspreken etc. Ik heb het jaren zelf gedaan voor ons bedrijf met elke keer opnieuw de nodige frustraties...Uiteindelijk hebben wij de beslissing genomen met een professionele stem te gaan werken van Voices.be.De website van Voices.be is rechttoe rechtaan en wijst zichzelf uit. Na de betaling kan je rekenen op een vlotte communicatie van Johfrah van Voices.be, factuur wordt onmiddellijk toegestuurd en nadat door jou gekozen stem alles heeft opgenomen ontvang je netjes de bestanden in je mailbox.Correcte samenwerking van begin tot het eind!
  Geert Briers
  12:01 24 Feb 22
  We waren met Delta Healthcare Consulting op zoek naar leuke stemmen voor onze telefooncentrale. De bestelling ging erg vlot en we kregen zeer snel een offerte. Eén werkdag na de goedkeuring van de offerte waren onze opnames al klaar! Zeer vlotte service en... leuke stemmen voor onze telefooncentrale :-)
  Arnold Pronk
  19:40 23 Feb 22
  Gisteren tekstberichten aangeleverd voor het inspreken van onze telefooncentrale en vandaag al de geluidsbestanden in huis. Echter was de uitspraak van onze bedrijfsnaam niet correct, dit was ik vergeten goed aan te geven. Na melding hiervan kreeg ik binnen een uur de bestanden opnieuw aangeleverd met de juiste uitspraak. Super blij ben ik met deze snelle en professionele service! Voices.be is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel en betaalbaar ingesproken bedrijfscentrale!
  Kristof Vandecasteele
  12:49 14 Feb 22
  Zoek niet verder. Super professionele mensen die meedenken met je bedrijf.Snelle reactie en vlotte en correcte levering van de digitale bestanden.Aanrader!
  Céline NOUZILLE
  10:47 14 Feb 22
  Un service très professionnel : rapide et qualitatif !Merci à l'équipe !
  Martine Verhoeven
  07:55 04 Feb 22
  Snelle service, professioneel resultaat. Tevreden!
  Sèmir Mabrouk
  12:41 03 Feb 22
  We waren voor onze business op zoek naar stemmen voor onze automatische antwoordapparaten. Aangezien dit in alle landstalen moest + nog bijkomende talen, was het niet evident om snel iemand te vinden die dit met het juiste timbre kon inspreken. Via via terecht gekomen bij voices.be, keuze aan stemmen van sympathieke bekende Vlamingen, persoonlijke service, het contact verloopt heel vlot en vriendelijk, kortom, zonder twijfel, een aanrader!
  David Pauwelyn
  15:35 02 Feb 22
  Snel, efficiënt en erg klantvriendelijk! Bedankt Johfrah
  Sebastien Engels
  11:02 27 Jan 22
  Zeer duidelijke en efficiënte service! Een aanrader!
  Antonino Barbetta
  21:44 23 Jan 22
  Very professional studio. Staff really nice and helpful, punctual payments and fast!
  Davy Lannoo
  13:38 17 Jan 22
  In letterlijk 1 uur was mijn bestelling al klaar. Wat een service!10 op 10
  Jarne
  14:57 31 Dec 21
  Top team, zéér snelle reactie.Wij hebben gevraagd om enkel berichten in te spreken voor onze telefooncentrale, de klank is 100% zuiver, en duidelijk verstaanbaar.Ook een zéér snelle & goede service.Zeker aan te raden, prijs kwaliteit TOP!
  #James the BnB Butler
  14:01 22 Dec 21
  professioneel, snelle oplevering, top kwaliteit
  Multiline Services
  13:16 22 Dec 21
  zeer professionele service en klantvriendelijk
  Tony Brugge
  12:29 22 Dec 21
  TOP Service.Dag na bestelling de perfecte files ontvangen.Zeer duidelijke site met groot aanbod van stemmen.Sterk aan te raden.
  Arjan de Jong
  07:41 21 Dec 21
  Uitstekende kwaliteit en service.
  Dave van Wijngaarden
  07:42 15 Dec 21
  Supersnelle service en slim meedenken over de teksten en aantal woorden. Fijn en snel contact per e-mail. Kwaliteit van de opnames is prima en voices is flexibel als er nog iets aangepast moet worden! Top!Trivision Automatisering & ICT Services
  Alex Casteels
  14:24 14 Dec 21
  Leuke service en snelle levering. Professionele voice-over aan een correcte prijs. Bedankt hiervoor!
  André van Offeren
  14:16 14 Dec 21
  Snelle levering. Super kwaliteit! Nette afhandeling. Kortom, ik ben helemaal tevreden en kan Voices zeker aanbevelen!!!
  Xavier Detaille
  13:26 09 Dec 21
  Professioneel, bestand snel ontvangen, zeer goede customer service
  Deutz Benelux
  08:54 02 Dec 21
  Perfecte service en erg Klantvriendelijk!Binnen één dag meer dan 50 audio opnames in drie verschillende talen ontvangen. Petje af!
  Bombaerts Fany
  08:49 01 Dec 21
  Très bonne expérience! Bonne communication, rapide et effice, je recommande les yeux fermés!
  Mourade Djaouti
  11:49 25 Nov 21
  Stijn Derison
  14:45 20 Nov 21
  Vlot proces. Verlopen zoals afgesproken. Goede kwaliteit. Aanrader!
  Jan Joostens
  16:59 19 Nov 21
  Zeer aangename ervaring om met deze professionele firma samen te werken. Snel, kwalitatief werk, correct en betaalbaar. Een aanrader!
  js_loader