Hoe kan ik de voicemail van mijn GSM professioneel laten inspreken?

Hoe kan ik de voicemail van mijn GSM professioneel laten inspreken?
  Inhoud

  Hoe kan ik een professionele voicemail instellen op mijn gsm?

  U kan uw eigen voicemail inspreken, maar onze klanten houden van onze professionele voicemail stemmen. U kan ze herkennen van bij Proximus, Telenet, Google en Tesla. En ons gebruiksgemak: kies uw geschikte stem en stuur ons uw tekst. Wij bezorgen u in no-time een audio-opname die u kan gebruiken op uw gsm. Heeft u dit audiobestand reeds ontvangen? Lees dan hieronder verder.

  Zo werkt het

  Stap 1: Bel uw voicemail nummer.

  Voor België is dit:
  1. Orange (5555)
  2. Proximus (1969)
  3. Telenet (5555)
  4. MobileVikings (1996)
  5. Scarlet (1991)
  6. Base (1933)
  Voor Nederland is dit:
  1. Simyo (1233)
  2. T-Mobile (1233)
  3. KPN (0842-333)
  4. Vodafone (1233)
  5. Simpel (1233)
  6. Tele2 (1233)

  Stap 2: Speel ons audiobestand af na de biep.

  1. Van zodra u mag spreken, drukt u op uw computer op afspelen. Houdt uw telefoon dichtbij uw luide speakers terwijl het geluidsfragment afspeelt.
  2. Stop uw de opname door op hekje te drukken op je telefoon. Dit kan verschillen per provider.
  3. Herbeluister eventueel uw opname om te controleren of het goed gelukt is.

  Tips bij het afspelen van uw audio

  1. Tip 1: speel het niet af op je laptop, maar gebruik (bluetooth) speakers die je luid kan zetten en zoveel mogelijk als je stem klinken.
  2. Tip 2: de microfoon van je gsm zit onderaan, ter hoogte van je mond als je spreekt.
  3. Tip 3: Als het voor een gsm-nummer is, zorgen wij er altijd voor dat de audiobestanden luid genoeg afgewerkt zijn.

  Zo schrijft u een zakelijke voicemail

  1. Begroet de beller op een vriendelijke manier.
  2. Vermeld dat je tijdelijk gesloten bent én wanneer het bedrijf terug open is.
  3. Verwijs eventueel naar de website, waar klanten met algemene vragen terecht kunnen.
  4. Vraag om een boodschap achter te laten.
  5. Beloof dat je de vragen zult beantwoorden van zodra je terug bent.
  6. Bedank voor het begrip en hun interesse in het bedrijf
   • Hou het kort: Maak uw bericht niet langer dan 50 woorden of 20 seconden. Informeer uw bellers zo kort en simpel mogelijk. Door te verwijzen naar uw website of veelgestelde vragen biedt u ook oplossingen als u afwezig bent.

   Voorbeeldteksten voor uw voicemail

   Welkom bij voices.be. Momenteel zijn we gesloten wegens een deugddoende jaarlijkse vakantie. Heb je vragen? Spreek dan een bericht in na de toon of bezoek www.voices.be. We zijn terug op 31 augustus en beantwoorden dan alle vragen. Alvast bedankt voor je oproep.
   Goeiedag, welkom bij mijbedrijf. Van 1 tot en met 15 juli ben ik er niet. U kunt een bericht achterlaten na de toon. Vanaf 16 juli neem ik dan terug contact met je op.
   Hallo, wegens onze jaarlijkse vakantie, zijn wij van 1 juli tot en met 15 juli niet bereikbaar. Gelieve ons terug te bellen na 16 juli. Of een email te sturen naar info@mijnbedrijf.be. Uw vragen worden vanaf 16 juli terug behandeld. Bedankt voor uw begrip.
   Welkom bij Janssens. Op dit moment zijn we gesloten. U kunt ons elke werkdag bereiken van 9 tot 18 uur. Bedankt voor het bellen.
   Hallo, u bent bij Janssens. Al onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek. Gelieve op een later tijdstip terug te bellen, of een bericht achter te laten na de toon.
   Goeiedag. Dit is Janssens. Wegens drukte zijn we momenteel niet bereikbaar. Laat uw naam en vraag achter na de biep en we bellen u zo snel mogelijk terug.
   Hoi, met Janssens. Ik ben er even niet. Spreek iets in na de biep! Bedankt.
   Welkom bij Janssens. Helaas kunnen we u op dit moment niet te woord staan. We bellen u spoedig terug. Voor meer informatie, boekingen en openingsuren kan u ook steeds terecht op onze website. Bedankt!

   5,0

   5 sterren
   4 sterren
   3 sterren
   2 sterren
   1 ster
   0
   snel
   0
   aanrader
   0
   professioneel
   0
   mooie stem
   Voices.eu
   5.0
   Based on 306 reviews
   Tim Van Hool
   09:32 17 Mar 23
   Snelle en correcte service. Gebruiksvriendelijke website.
   Kim De Vrieze
   10:59 06 Mar 23
   Heel tevreden over de service en over de audio, alles is precies verlopen zoals we gehoopt hadden.
   Alex Dini
   10:06 03 Mar 23
   Super service et résultat optimum. De plus les fichiers sont réalisés en seulement quelques jours.
   Anke Strubbe
   09:39 02 Mar 23
   Zéér snel geholpen op een professionele & duidelijke manier. Niks op aan te merken :-). We gaan zeker nog opnieuw samenwerken.
   Sociare vzw
   11:16 16 Feb 23
   De samenwerking verliep prima. Vlot, snel en duidelijk. Met een prima resultaat. We zijn heel tevreden met onze nieuwe voice-prompts!
   Foot Care Solutions FCS
   20:46 15 Feb 23
   Goed vindbaar op het www en ook snel een reactie met een zeer snelle service.Wij hebben nu een professionele voicemail met een hele mooie stem !
   Ruben Maas
   20:19 14 Feb 23
   Wij waren al een tijdje op zoek naar een professionele stem voor onze telefooncentrale en zo zijn we bij Voices terecht gekomen. We zijn super tevreden van de aangeleverde spraakberichten. Grote keuze, zeer gebruiksvriendelijk portaal en snelle en correcte afhandeling. Zeker een aanrader!
   joerivanalsenoy
   13:28 14 Feb 23
   Perfecte service & topkwaliteit !
   Tine Moonens
   15:50 02 Feb 23
   Uitermate tevreden met het resultaat. Er moest na de eerste versie nog iets kleins worden aangepast naar uitspraak toe, dit werd meteen aangepast. Goede kwaliteit en klantenservice. Snelle oplevering
   Johannes Jodocy
   08:30 29 Dec 22
   zeer goede service en professionele afwerking!
   Hong Thi Ha
   08:12 20 Dec 22
   Veel keuze tussen verschillende stemmen. Perfecte opnames. Snelle service. goede prijs.
   Daniël Steffens
   16:52 17 Dec 22
   Vlotte service, transparante prijzen, professioneel resultaat. Alleen maar lof voor dit bedrijf.
   Robby Van Sande
   16:02 14 Dec 22
   Zeer intuïtief systeem van bestellen, snelle aanlevering van de ingesproken tekst en vlotte afhandeling nadien.De teksten zijn zo goed ingesproken dat er nu klanten zijn die boos worden als we de telefoon op tijd oppakken, omdat ze dan de ingesproken stem niet horen.
   Jo Guido
   13:57 14 Dec 22
   Super service, heel snel!
   Laetitia Herckenrath
   13:12 14 Dec 22
   Na 2 jaar heb ik opnieuw gebruik gemaakt van de dienstverlening van Voices voor aanvullende opnames. Nog steeds 200% topservice. Snelle communicatie!
   Bizbike bvba
   11:58 14 Dec 22
   Super goede, snelle, professionele en correcte dienstverlening. De website is echt gebruiksvriendelijk. En via de live chat wordt ik steeds snel geholpen, zelfs bij last minute issues.Niet echt goedkoop, maar zijn centen dubbel en dik waard. Kortom : een echte aanrader!
   Gino Schaekers
   08:28 13 Dec 22
   Zeer professioneel, correct en makkelijk werken!
   Sasha Mure
   18:23 09 Dec 22
   Zeer tevreden over de kwaliteit en zeer duidelijke en vakkundige stem van Johfrah! Een echte aanrader!
   Floris V
   15:28 03 Dec 22
   Heel erg tevreden over de open en vlotte communicatie. In no-time heb je als bedrijf een voice-over om heel erg trots over te zijn.
   Emanuel Hoornaert
   12:54 30 Nov 22
   B-Close B-Close
   12:56 29 Nov 22
   Top service! Snel, gemakkelijk en Kwalitatief aan een mooie prijs.
   Johan Delauw
   09:02 29 Nov 22
   Super ervaring en resultaat, makkelijke en duidelijke website om te bestellen en stip geleverd. Zeer betaalbare en toegankelijk professionaliteit.
   Vivendi Vastgoed Turnhout
   08:38 29 Nov 22
   Top service, zeer professioneel, overzichtelijk en accuraat!
   Mike De Witte
   10:55 20 Nov 22
   Snel en Professioneel
   Dimitri Bryssinck
   11:24 07 Nov 22
   Ik heb voor mijn bedrijf beroep gedaan op deze firma voor onze wachtmuziek, en stemmen voor het keuzemenu.Zeer snelle en correcte afhandeling.Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.Ik zal zeker en vast opnieuw beroep doen op deze firma voor nieuwe stemmen.
   Ju liiee
   08:49 02 Nov 22
   Je travaille pour le compte d'une société française dans le domaine du médical et nous avons fait appel aux services de voice.be pour notre message du répondeur de l'entreprise. Nous sommes ravis du produit, le fichier est de très haute qualité, le service et la communication également. Je recommande vivement ce professionnel et il est certain que nous ferons à nouveau appel à eux pour d'autres besoins.
   Olivier Fabre
   15:24 01 Nov 22
   mooi assortiment stemmenzeer snelle service, top kwaliteit en zeer correcte prijs.Geeft onmiddellijk een zeer professionele indruk voor bellers.
   Matthias Laga
   23:37 31 Oct 22
   Simon Setz
   21:33 31 Oct 22
   Voices is snel in het aanleveren van de opname. De klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel. Ik ontvang positie feedback van klanten op de stem en het professionele karakter er van.
   B2B Wopa
   08:50 25 Oct 22
   Super ervaring met dit bedrijf.Ze zijn enorm flexibel en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
   Sven Gerets
   08:31 25 Oct 22
   De garage waar ik werk als marketingverantwoordelijke. investeerde in een nieuwe telefooncentrale en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe voicemail bij. Voices.be was me op LinkedIn al eens opgevallen, dus daar maar eens gaan kijken.Aangezien het over een heel aantal tekstboodschappen ging met doorschakelmenu's heb ik eerst even telefonisch contact opgenomen met Johfrah. Dit contact was heel duidelijk en aangenaam. Binnen no-time wist ik precies hoe ik de boodschappen moest doorgeven.Ook de offerte was zeer interessant in vergelijking met andere bureau's waar we vroeger mee gewerkt hebben.Als kers op de taart wilden we een speciale intro met een autotoeter, hetgeen Johfrah zonder aarzelen heeft geïmplementeerd in onze geluidsfragmenten.Uitlevering van de boodschappen gebeurde binnen de 3 dagen, zoals beloofd. Een kleine misser (van ons zelf) werd ook heel snel rechtgezet door Johfrah.Met andere woorden: Topservice! Zeker een aanrader!
   Xavier Schuermans
   20:23 12 Oct 22
   Binnen de dag alles beschikbaar! Gewoon top!
   Frank Deboutte
   14:10 23 Sep 22
   Perfecte samenwerking, en een professionele voicemail voor een heel aanvaardbare prijs. Heel tevreden!
   jcaest
   12:30 07 Sep 22
   J'ai du trouver très rapidement une voix off dans le cadre de la réalisation d'un court metrage pour la société où je travaille. J'avais déjà fait appel à voices pour renouveller le message d'une messagerie centrale et j'en avais été satisfait.Pour ma voix off, ils ont répondu très rapidement en fournissant une offre adaptée et abordable. La voix était conforme aux attentes et la personne a même proposé plusieurs prononciations ou manière de s'exprimer à certains moments afin de laisser l'embarras du choix.A conseiller donc, sans aucun doute.
   Ramon de Pauw
   08:48 07 Sep 22
   Zeer tevreden over de diensten. Het bestel proces verliep heel soepel en binnen een dag hadden we de audio files al ontvangen. De bandjes zijn professioneel en zijn we dan ook zeer tevreden mee!
   Ans V.
   07:43 07 Sep 22
   Snel geholpen en goede service om professionele voice-mails op te maken voor ons bedrijf. Een aanrader!
   CJT Merelbeke
   07:32 07 Sep 22
   Voices heeft een aangename en vlotte manier van werken. Ze volgen alles goed op en werken zeer snel. Alles ging dus perfect en Michèle verwelkomt nu met de glimlach onze klanten.
   Districos NV Districos SA
   18:55 06 Sep 22
   Doet exact wat beloofd, ga zeker in de toekomst nog gebruik maken van hun diensten.
   Arno Sonderfeld
   13:47 06 Sep 22
   Schneller, kompetenter und super Service. Hat alles wie gewünscht zuverlässig funktioniert. Wird nicht das letzte Mal gewesen sein
   Hinnens Verzekeringen
   12:54 06 Sep 22
   Zeer tevreden van de snelle verwerking & professionele kwaliteit. Bedankt!
   arnoud van mancius
   12:49 06 Sep 22
   HKliving
   12:32 06 Sep 22
   Zeer tevreden over Voices. Snel, goede communicatie en follow up. Uitstekende service en zeer tevreden met het resultaat. Aanbevolen!
   Friso Mosselmans
   12:01 02 Jul 22
   Lightning fast, super friendly, very professional. I highly recommend!
   Crimilex Strafrechtadvocaten
   12:39 01 Jul 22
   Zeer gebruiksvriendelijk platform waar je bestellingen ook bewaard worden zodat ze altijd te vinden zijn. Daarnaast zijn de gevraagde opnames zeer snel beschikbaar (de dag na de bestelling) en is de kwaliteit van de opnames top en tegen een betaalbare prijs. Absolute aanrader !
   Peter Volders
   07:37 30 Jun 22
   Onze boodschappen klinken allemaal heel professioneel, het is het effect dat we zochten en we zijn er heel blij mee !We hebben ook al leuke reacties van de patiënten gekregen.
   NedZink
   07:43 29 Jun 22
   We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices.be en super geholpen door Johfrah.Het doorlopen van het hele proces van bestelling tot aan levering ging eenvoudig, duidelijk en werd compleet naar wens afgeleverd.Voices.be is een aanrader!
   Samuel Algoet
   07:33 29 Jun 22
   Broodbode Nederland
   06:26 29 Jun 22
   Snelle service, genoeg keuze aan stemmen!
   Philippe Trouillard
   12:33 22 Jun 22
   Hannibal Advertising
   10:25 21 Jun 22
   Vlotte service en zeer professionele opnamestudio.Een echte aanrader!Liesbet - Hannibal
   julie dekker
   07:01 17 Jun 22
   We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Voices. Bestellen ging heel eenvoudig, alles was duidelijk. We hebben een kwalitatief en professioneel product ontvangen. Zeer aangenaam om mee samen te werken! Snel, flexibel en kwaliteit!
   Senne Diels
   22:28 15 Jun 22
   Zeer professioneel en ontzettende snel!
   Koos Huizing
   09:05 14 Jun 22
   Super geregeld en prima service.
   # Urmek
   16:44 13 Jun 22
   Rudy V
   10:56 13 Jun 22
   Goede en duidelijke website. Wij hadden onze ingesproken bestanden al in een paar uur ontvangen! Super service!
   Kevin delache
   10:26 13 Jun 22
   Pro, rapide et flexible, merci !
   Brigitta De Raes
   06:45 13 Jun 22
   We are very satisfied with the work done.You can select a voice quickly and easily. The quote is competitive and the working method is very efficient. Moreover, the company is quick in answering questions.
   Marc Christiaens
   17:39 10 Jun 22
   Prima service !Wij zijn uitermate tevreden over de professionaliteit van Voices.eu en in het bijzonder over de snelheid waarmee wij de ingesproken tekst hebben ontvangen.Wij durven Voices.eu ten zeerste aanraden.
   Nachtrust Beuningen
   13:32 10 Jun 22
   Ons keuzemenu is zeer professioneel en snel ingesproken. Goede service en absoluut een aanrader.
   Steine Eyssen
   08:10 10 Jun 22
   leuke stemmen voor onze IVR centrale, een aanrader
   Olivier Levrouw
   08:08 10 Jun 22
   Professional, fast and friendly service. Very communicative and fast response on e-mail. Audio files are top quality and immediately useable in the telephone exchange. Top service!
   Sofie Timmermans
   08:00 10 Jun 22
   Zeer gebruiksvriendelijk website om teksten op te laden en voldoende keuze in verschillende stemmen. Zeer professionele en snelle service. Zeker een aanrader!
   Dimitri van Schendel
   07:41 10 Jun 22
   Snel en professioneel een stem laten inspreken voor onze telefooncentrale. Makkelijke site en alles keurig geregeld.
   Fine Dining And Living NV
   07:33 10 Jun 22
   Friendly & Fast service!
   Lieve Schellekens
   07:29 10 Jun 22
   Kwalitatieve dienstverlening met een heel fijne en persoonlijke opvolging! Geeft veel vertrouwen en je voelt je als klant geen nummer.
   Steven Roziers
   07:01 10 Jun 22
   De samenwerking met Voices.be was erg aangenaam. Naast de ruime keuze aan stemacteurs konden we rekenen op snelle, vriendelijke en professionele service. Een aanrader.
   Dries Vandenbruwaene
   15:29 09 Jun 22
   Professioneel geholpen door Johfrah. Goede tekst, aangenaam muziekstukje en vooral onze klanten worden meteen verwelkomt door een aangename stem. We zullen in de toekomst zeker en vast terug beroep doen op de diensten van Voices.
   Hugues Périmony
   15:17 09 Jun 22
   Très bon service, réactif, rapide, pro, qualitatif, et de bon conseil, aucunes hésitations à avoir, ce sera définitivement mon opérateur Voices
   Glenn Verdickt
   09:28 25 May 22
   Ongelooflijk kwalitatieve, snelle en betaalbare service. Het is steeds een plezier met hen te werken: ze bieden snel respons en denken ook actief mee aan VO suggesties die zich het beste bij jouw project lenen. Simpelweg nr. 1!
   Steven Vollebergh
   09:26 13 Apr 22
   Hartelijk dank voor de zeer vlotte, snelle en fijne samenwerking! We zijn zeer tevreden met het resultaat, alles staat al in onze telefooncentrale ondertussen!
   daniel VANWETSWINKEL
   06:07 05 Apr 22
   Zeer tevreden over de snelle en accurate service. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Vragen worden super snel beantwoord.Kan niet meer zeggen dan dikke proficiat.
   Nicolas Vandenbussche
   17:36 21 Mar 22
   Zeer vlotte communicatie, service top!
   Patrick De Latter
   13:07 21 Mar 22
   supersnel, zeer professioneel en vooral meedenkend.
   Dirk Stevens
   10:51 14 Mar 22
   Een aangename/professionele stem op uw telefooncentrale? Eén adres = Voices.be Zeer interactieve website met veel keuze en een snelle oplevering (1 werkdag). Top service ...Afval Alternatief NV
   Mca Vlaanderen
   13:54 03 Mar 22
   Marijke Migom
   15:53 25 Feb 22
   Deze firma is een absolute aanrader!Geen geknoei met zelf inspreken etc. Ik heb het jaren zelf gedaan voor ons bedrijf met elke keer opnieuw de nodige frustraties...Uiteindelijk hebben wij de beslissing genomen met een professionele stem te gaan werken van Voices.be.De website van Voices.be is rechttoe rechtaan en wijst zichzelf uit. Na de betaling kan je rekenen op een vlotte communicatie van Johfrah van Voices.be, factuur wordt onmiddellijk toegestuurd en nadat door jou gekozen stem alles heeft opgenomen ontvang je netjes de bestanden in je mailbox.Correcte samenwerking van begin tot het eind!
   Geert Briers
   12:01 24 Feb 22
   We waren met Delta Healthcare Consulting op zoek naar leuke stemmen voor onze telefooncentrale. De bestelling ging erg vlot en we kregen zeer snel een offerte. Eén werkdag na de goedkeuring van de offerte waren onze opnames al klaar! Zeer vlotte service en... leuke stemmen voor onze telefooncentrale :-)
   Arnold Pronk
   19:40 23 Feb 22
   Gisteren tekstberichten aangeleverd voor het inspreken van onze telefooncentrale en vandaag al de geluidsbestanden in huis. Echter was de uitspraak van onze bedrijfsnaam niet correct, dit was ik vergeten goed aan te geven. Na melding hiervan kreeg ik binnen een uur de bestanden opnieuw aangeleverd met de juiste uitspraak. Super blij ben ik met deze snelle en professionele service! Voices.be is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel en betaalbaar ingesproken bedrijfscentrale!
   Kristof Vandecasteele
   12:49 14 Feb 22
   Zoek niet verder. Super professionele mensen die meedenken met je bedrijf.Snelle reactie en vlotte en correcte levering van de digitale bestanden.Aanrader!
   Céline NOUZILLE
   10:47 14 Feb 22
   Un service très professionnel : rapide et qualitatif !Merci à l'équipe !
   Martine Verhoeven
   07:55 04 Feb 22
   Snelle service, professioneel resultaat. Tevreden!
   Sèmir Mabrouk
   12:41 03 Feb 22
   We waren voor onze business op zoek naar stemmen voor onze automatische antwoordapparaten. Aangezien dit in alle landstalen moest + nog bijkomende talen, was het niet evident om snel iemand te vinden die dit met het juiste timbre kon inspreken. Via via terecht gekomen bij voices.be, keuze aan stemmen van sympathieke bekende Vlamingen, persoonlijke service, het contact verloopt heel vlot en vriendelijk, kortom, zonder twijfel, een aanrader!
   David Pauwelyn
   15:35 02 Feb 22
   Snel, efficiënt en erg klantvriendelijk! Bedankt Johfrah
   Sebastien Engels
   11:02 27 Jan 22
   Zeer duidelijke en efficiënte service! Een aanrader!
   Antonino Barbetta
   21:44 23 Jan 22
   Very professional studio. Staff really nice and helpful, punctual payments and fast!
   Davy Lannoo
   13:38 17 Jan 22
   In letterlijk 1 uur was mijn bestelling al klaar. Wat een service!10 op 10
   Jarne
   14:57 31 Dec 21
   Top team, zéér snelle reactie.Wij hebben gevraagd om enkel berichten in te spreken voor onze telefooncentrale, de klank is 100% zuiver, en duidelijk verstaanbaar.Ook een zéér snelle & goede service.Zeker aan te raden, prijs kwaliteit TOP!
   #James the BnB Butler
   14:01 22 Dec 21
   professioneel, snelle oplevering, top kwaliteit
   Multiline Services
   13:16 22 Dec 21
   zeer professionele service en klantvriendelijk
   Tony Brugge
   12:29 22 Dec 21
   TOP Service.Dag na bestelling de perfecte files ontvangen.Zeer duidelijke site met groot aanbod van stemmen.Sterk aan te raden.
   Arjan de Jong
   07:41 21 Dec 21
   Uitstekende kwaliteit en service.
   Dave van Wijngaarden
   07:42 15 Dec 21
   Supersnelle service en slim meedenken over de teksten en aantal woorden. Fijn en snel contact per e-mail. Kwaliteit van de opnames is prima en voices is flexibel als er nog iets aangepast moet worden! Top!Trivision Automatisering & ICT Services
   Alex Casteels
   14:24 14 Dec 21
   Leuke service en snelle levering. Professionele voice-over aan een correcte prijs. Bedankt hiervoor!
   André van Offeren
   14:16 14 Dec 21
   Snelle levering. Super kwaliteit! Nette afhandeling. Kortom, ik ben helemaal tevreden en kan Voices zeker aanbevelen!!!
   Xavier Detaille
   13:26 09 Dec 21
   Professioneel, bestand snel ontvangen, zeer goede customer service
   Deutz Benelux
   08:54 02 Dec 21
   Perfecte service en erg Klantvriendelijk!Binnen één dag meer dan 50 audio opnames in drie verschillende talen ontvangen. Petje af!
   Bombaerts Fany
   08:49 01 Dec 21
   Très bonne expérience! Bonne communication, rapide et effice, je recommande les yeux fermés!
   Mourade Djaouti
   11:49 25 Nov 21
   Stijn Derison
   14:45 20 Nov 21
   Vlot proces. Verlopen zoals afgesproken. Goede kwaliteit. Aanrader!
   Jan Joostens
   16:59 19 Nov 21
   Zeer aangename ervaring om met deze professionele firma samen te werken. Snel, kwalitatief werk, correct en betaalbaar. Een aanrader!
   js_loader