NKC | Onze klantendienst evolueert dankzij Voices.nl

NKC | Onze klantendienst evolueert dankzij Voices.nl

De Nederlandse Kampeerauto Club investeert in professionele stem 

De Nederlandse Kampeerauto Club krijgt zo’n 35.000 telefoontjes per jaar te verwerken. Een glashelder keuzemenu met een duidelijke stem is dan ook onontbeerlijk. René Norbart – teamleader service & contact – verduidelijkt waarom er beroep werd gedaan op een professionele stem van Voices.nl. 

Een inhaalbeweging qua professionalisering

“Het aantal telefoontjes per dag kan tot 200 oplopen en al die mensen moeten snel hun weg vinden in ons keuzemenu. Waar we vroeger iemand uit de eigen organisatie hadden die het menu insprak, besloten we een tijdje geleden dit een stuk professioneler aan te pakken. We hebben zelf geen studio dus er was altijd wel achtergrondgeluid, ruis, … kortom we vonden het zelf niet goed genoeg voor onze leden.”

Een stem passend bij de doelgroep

René zocht al een tijdje naar de geknipte stem voor hij bij Voices.nl terecht kwam. “Ik zocht al even naar de passende stem toen ik op de site van Voices.nl belandde. Daar ontdekte ik een enorme waaier aan stemmen. Voor ons was het belangrijk dat het een rustige, duidelijke maar toch enthousiaste stem was. Een stem passend bij onze wat oudere doelgroep. Uiteindelijk konden we makkelijk de perfecte stem uit het enorme aanbod plukken. Het feit dat je de stemmen stuk voor stuk in actie kunt horen is zeker een voordeel.”

Enthousiaste reacties van leden 

De leden reageren alvast enthousiast. “We krijgen ook effectief complimenten over ons nieuw keuzemenu. We werken efficiënter en iedereen wordt meteen correct doorverbonden. We komen nu een heel stuk professioneler over en dat is exact de bedoeling.”

Neem je tijd om te kiezen

Een tip van René bij het kiezen van de juiste stem? “Neem je tijd om de juiste stem te kiezen. Beluister meerdere stemmen en denk goed na over hoe je wil overkomen. Er is een enorme keuze, je vindt dus vast wel een stem die matcht. Kies je voor een stem van Voices.nl dan word je ook razendsnel verder geholpen. Binnen de 2 dagen is alles opgenomen en afgerond. Fijn dat tempo!”

Ook nood aan een professioneel voicemail bericht? 

Wil je ook een professionele voicemail zoals NKC? Neem een kijkje op Voices.nl of contacteer ons. Wij helpen je met plezier aan een geweldig keuzemenu. 

De 10 mooiste telefoonstemmen van België en Nederland.

Logo
Tempur, Tesla, Trivago
Vlaams
& Engels, Frans
Logo
Canvas, Hema, Radio 1
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Logo
Eén, Ketnet, Radio 1
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Logo
MIVB, Studio Brussel
Vlaams
& Engels, Frans, Spaans
Logo
Pullman, Storytel
Nederlands
Logo
StuBru
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Logo
Vlaamse Overheid
Vlaams
& Engels, Frans
Logo
Blue Band, KPN
Nederlands
& Duits, Engels, Frans
Logo
Goodyear, P&V, Studio100
Vlaams
& Duits, Engels, Frans
Logo
AB, Ketnet, Radio 1
Vlaams
& Engels, Frans
Logo
KPN, Radio 538, Sky Radio
Nederlands
Logo
Miele, NN, Vodafone
Nederlands
& Engels

Even geduld

Uw bestelling wordt toegevoegd aan uw winkelmandje.