Ticket Team professionaliseert het rommeltje 

Een professionele stem als ideaal en uniform visitekaartje

Of Bart Cornelisse, operationeel directeur bij Ticket Team tevreden is met de nieuwe voicemail? Wees maar zeker, het rommeltje aan stemmen werd achterlaten en een duidelijke stem gidst de klanten snel en professioneel verder. 

Een uniforme stem als visitekaartje

Een tijdje geleden kwam Bart bij Voices.nl terecht. “Er heerste binnen de organisatie geen eenduidige aanpak op het vlak van telefoonstemmen. We hadden verschillende collega’s ingeschakeld voor het opnemen van de bandjes, maar we vonden dat dat uniformer en beter kon. We gingen dan ook op zoek naar een professionele partner om de mensen die ons contacteerden beter te helpen en meer rust uit te stralen.”

Waarom de ingesproken stemmen niet voldeden? “De ene stem was totaal anders dan de andere qua stemgeluid en volumes. Klanten moesten zelfs schakelen in het belvolume, alles behalve professioneel. Dat visitekaartje kon beter.”

Een groot aanbod aan stemmen, scherp geprijsd

Na een kleine marktanalyse kwam Bart terecht bij Voices.nl. “Ik heb inderdaad niet op één paard gewed. Zo werd ook de huidige leverancier van de telefooncentrale gecontacteerd. Zij hadden slechts twee stemmen en het bleef robotachtig klinken. Een totaal ander verhaal dan bij Voices.nl. De snelle service, uitstekende pricing en het brede aanbod aan stemmen vielen onmiddellijk op en gaven uiteindelijk de doorslag. We kozen voor de stem van Mark, een bekende radiostem. Het duidelijke en rustige stemtimbre wist ons te charmeren.”

De meerwaarde werd al snel duidelijk. “We behandelen elke klant gelijk en kunnen nu ondanks de automatisatie toch persoonlijk elke klant helpen. De processen werden beter ingericht, waardoor klanten altijd snel verder geholpen worden, dit terwijl onze voicemail toch heel menselijk overkomt.”

Zowel Nederlandse als Vlaamse stemmen in het bestand 

Of Bart Voices.nl zou aanraden? “Wees maar zeker. Voices.nl heeft een mooi scala aan stemmen in verschillende dialecten. Zowel Nederlanders als Vlamingen zitten in het bestand. De mensen van Voices.nl schakelen snel en de dienstverlening is scherp geprijsd. Dat weten wij Nederlanders wel te waarderen!” 

Ook nood aan een professioneel voicemail bericht? 

Wil je ook een professionele voicemail zoals Ticket Team? Neem een kijkje op Voices.nl of contacteer ons. Wij helpen je met plezier aan een geweldige voicemail. . 

33 voorbeeldteksten voor jouw telefooncentrale

25 tips voor een betere klantenservice

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Of Bart Cornelisse, operationeel directeur bij Ticket Team tevreden is met de nieuwe voicemail? Wees maar zeker, het rommeltje aan stemmen werd achterlaten en een duidelijke stem gidst de klanten snel en professioneel verder. 
De Nederlandse Kampeerauto Club krijgt zo’n 35.000 telefoontjes per jaar te verwerken. Een glashelder keuzemenu met een duidelijke stem is dan ook onontbeerlijk. René Norbart – teamleader service & contact – verduidelijkt waarom er beroep werd gedaan op een professionele stem van Voices.nl. 
Jokershop.be, dat is een zeer ruim assortiment aan verkleedkleding en feestartikelen. Sinds kort kun je ook een stem van Voices.be aan de lijn krijgen als je het bedrijf opbelt.
We zeggen altijd: bij ons ben je geen nummer. Daarom hebben we gekozen voor echte professionals met een warme stem.
Waarom Fost Plus koos om een voicemail te laten opnemen door Voices.be? Wel, daar hadden ze een aantal goede redenen voor.

Maak uw keuze

Kies eerst de stem. Daarna kunt u de tekst invoeren.

Controleer uw teksten in uw winkelmandje.