Logo

Winkelmand

Categorie: Testimonials

Tienduizenden bellers rekenen op een warm onthaal

We zeggen altijd: bij ons ben je geen nummer. Daarom hebben we gekozen voor echte professionals met een warme stem. Lees verder hieronder.

ACLVB koos voor de warme aanpak van Voices.be 

ACLVB oftewel de liberale vakbond, opteerde voor Voices.be voor hun nieuwe voicemail. Het waarom van die keuze? Tom Van Droogenbroeck, kwaliteitsverantwoordelijke van de liberale vakbond, vertelt er ons graag meer over. 

140 verschillende verwelkomingen

“Al onze kantoren doorheen het land, konden in het verleden individueel gecontacteerd worden. Afhankelijk van het kantoor waarin de medewerkers werkten, kon er al dan niet een boodschap afgespeeld worden. Ze konden dit zelf inspreken, waardoor dit niet altijd uniform en duidelijk was. Meer nog, er waren zo’n 140 verschillende verwelkomingen. Niet echt professioneel dus”, blikt Tom terug. 

Om het voor onze leden én medewerkers eenvoudiger te maken, hebben we ervoor geopteerd om per zone nog maar één telefoonnummer te hebben. Tegelijkertijd wensten we een professioneler menu en wilden we het menu beperken. Minder opties, meer gebruiksvriendelijkheid. We hadden dan ook nood aan ‘goede” stemmen die onze bellers de weg wijzen naar de juiste contactpersoon. Geen koude robotstem, maar een vriendelijke en warme stem die past bij onze werkwijze en uitstraling.”

Bij ons ben je geen nummer 

De wensen van ACLVB? Helder. “Intern zeggen we altijd: bij ons ben je geen nummer en dat moest dan ook in ons telefoonmenu tot uiting komen. We kozen resoluut voor een persoonlijke aanpak, maar wel los van de persoon bij wie je terecht komt. Ons menu moest dan ook overkomen alsof je een mens van vlees en bloed aan de lijn krijgt. Daarvoor hebben we gekozen voor echte professionals met een warme stem. Toen we de zoektocht naar stemmen begonnen, botsten we al snel op Voices.be. We moeten zeggen dat de gebruiksvriendelijke en vlotte aanpak, zeer overtuigend was”, geeft Tom mee. 

Het resultaat? “Door het systeem opnieuw aan te pakken, hebben we ontdekt dat we massaal veel telefoontjes te verwerken krijgen. Echt professionele stemmen scheppen dus zeker meerwaarde. Mensen worden op die manier beter geholpen en hebben het gevoel in een warme omgeving terecht te komen. Het is elke keer opnieuw cruciaal om een professionele indruk te maken. Die impact is bij ons ontzettend belangrijk omdat het over tienduizenden bellers per jaar gaat. Keer op keer een kans om een geweldige indruk te maken.”

Voices.be, een verstandige keuze 

Waarom ze bij ACLVB met Voices.be in zee gingen? “De stemmen zijn top, de aanpak professioneel en iedereen was bij ons alvast zeer tevreden met het eindresultaat. Bovendien vallen de opnames makkelijk te integreren in je telefooncentrale. Waarom zou je niet voor een warme aanpak gaan?”, besluit Tom.  

Ook nood aan een professioneel voicemail bericht? 

Wilt u in de voetsporen van ACLVB treden en uw bedrijfsimago een boost geven? Neem een kijkje op Voices.be of contacteer ons. Zoals u heeft gelezen zorgen we sowieso voor de juiste stemmen en een aanpak op maat. 

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Of Bart Cornelisse, operationeel directeur bij Ticket Team tevreden is met de nieuwe voicemail? Wees maar zeker, het rommeltje aan stemmen werd achterlaten en een duidelijke stem gidst de klanten snel en professioneel verder. 
Jokershop.be, dat is een zeer ruim assortiment aan verkleedkleding en feestartikelen. Sinds kort kun je ook een stem van Voices.be aan de lijn krijgen als je het bedrijf opbelt.
We zeggen altijd: bij ons ben je geen nummer. Daarom hebben we gekozen voor echte professionals met een warme stem.
Waarom Fost Plus koos om een voicemail te laten opnemen door Voices.be? Wel, daar hadden ze een aantal goede redenen voor.
Ik stoorde me aan mijn eigen stem. Ik hoor mezelf niet zo graag praten, dus daar had ik het lastig mee. Qua professionaliteit schoten we ook tekort en mijn Antwerps accent valt onmogelijk te verbloemen.

Veelgestelde vragen.

Wij helpen u met professioneel advies.

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.