Fost Plus | Technologische vooruitgang en een warme aanpak

Gebruiksklare audio voor uw voicemail

Heeft uw bedrijf nood aan een professionele uitstraling in verschillende talen? Wij werken met voicemail stemmen in elke taal. Handig als u buitenlandse klanten of leveranciers heeft.
Fost Plus | Technologische vooruitgang en een warme aanpak
  Inhoud

  Dé reden waarom Fost Plus een voicemail liet inspreken … 

  Waarom Fost Plus – als organisatie de drijvende kracht achter de recyclage van huishoudelijke verpakkingen in België –  koos om een voicemail te laten opnemen door Voices.be? Wel, daar hadden ze een aantal goede redenen voor. Wij luisteren graag even mee naar het verhaal van Valerie Bruyninckx. 

  De beller op een warme manier door het menu loodsen 

  Een oplossing voor hun telefoonmenu. Dat was wat ze bij Fost Plus zochten toen ze Voices.be contacteerden. “We hadden een duidelijke nood om onze telefooncentrale te moderniseren. Als partners, klanten of anderen ons probeerden te bereiken of met vragen zaten, moesten we een beter systeem hebben om deze vragen in goede banen te leiden en te zorgen dat ze bij de juiste departementen terecht kwamen. Dat was voor een stuk een technische oplossing, maar los daarvan hadden we ook nood aan een goede telefoonstem die de beller door het menu kon loodsen. Meteen dé reden waarom we Voices.be contacteerden”,  geeft Valerie mee. 

  Professioneel, vlot, aangename stem en native tweetalig, dat waren de basiseisen voor de stemmen van Fost Plus. “We krijgen heel veel vragen van onze leden, onze partners en de buitenwereld. We willen ze het gevoel geven dat ze welkom zijn bij ons. Dat we hun telefoontje en vraag belangrijk vinden. Vandaar dat we een duidelijk telefoonmenu nodig hadden, maar ook een aangename stem. De stem en het menu dat we hadden was niet zo professioneel en het vervangen van de telefooncentrale was het uitgelezen moment om te kiezen voor een warm menselijk contact. Een ‘echte’ persoon die de bellers kon begeleiden.”

  Een shortlist op maat zorgde ervoor dat we snelheid konden maken 

  De samenwerking met Voices.be? Die liep vanaf minuut één gesmeerd. “We hadden in het verleden al met Voices.be samengewerkt. Zo hadden ze al stemmen aangeleverd voor animatievideo’s. We konden de kwaliteit dus perfect inschatten. We kenden hun input en meerwaarde, dus eigenlijk was het een logische keuze. Professionaliteit, korte deadlines, tweetalig en heel wat mogelijke stemmen: Voices.be heeft het allemaal. We konden bovendien ook kiezen voor stemmen die écht bij ons passen. We kregen op basis van onze briefing al meteen enkele stemmen voorgesteld. Omwille van die shortlist konden we snel schakelen. We selecteerden twee gelijkaardige stemmen, elk in de eigen moedertaal”, blikt Valerie terug. 

  En nu? “Wel, onze telefooncentrale is er een stuk professioneler op geworden en de receptioniste moet niet meer elk telefoontje doorverbinden. Het handige menu lost dit allemaal op. Dankzij de voicemaiil stemmen van Voices.be hebben bellers toch het gevoel dat ze persoonlijk worden geholpen en dat hun telefoontje belangrijk is. Exact wat we wilden bereiken”, besluit Valerie. 

  Ook nood aan een professioneel voicemail bericht? 

  Wil jij in de voetsporen van Fost Plus treden en je bedrijfsimago een boost geven? Neem een kijkje op Voices.be of contacteer ons. Zoals je hebt gelezen reageren we razendsnel en zorgen we voor een pasklare oplossing!