Logo

SLV Belgium | Voices.be geeft ons een professioneel jasje

SLV Belgium | Voices.be geeft ons een professioneel jasje
Inhoud

Dé reden waarom SLV Belgium een voicemail liet inspreken …

Waarom SLV Belgium – een internationale fabrikant van verlichting richting de B2B-markt – koos om een voicemail te laten opnemen door Voices.be? Wel, daar kan Jan Joostens wel een aantal glasheldere redenen voor opsommen. Wij luisteren graag even mee naar zijn verhaal en waarom hij tevreden is over de services van Voices.be.

Waarom heb je op een bepaald moment gekozen om een professionele partner te zoeken voor je voicemails?

“Wel, tot voor kort gebruikten we onze eigen stemmen om de berichten in te spreken. We zaten nog met een klassieke telefooncentrale met een oud antwoordapparaat. Waren er last minute veranderingen in de openingsuren of wijzigingen door bijvoorbeeld corona, dan moesten we zelf aan de slag. Vaak na de uren en op een kort tijdsbestek, wat voor heel wat stress zorgde. We vonden eigen stemmen niet professioneel genoeg en waren haastwerk beu. Het matchte simpelweg niet met het door ons gewenste imago.”

Verloor je veel tijd met het inspreken van het antwoordapparaat?

“Wees maar zeker! Ik herinner me nog een moment dat het hard regende en ik 3 uur moest wachten voor ik het bericht kon inspreken. Het kletterend achtergrondgeluid was simpelweg te storend.”

En wat was de trigger om uiteindelijk een externe partij te contacteren?

“Toen we tijdens corona met de TEAMS-applicatie gingen werken en niet of minder op kantoor waren, hebben we besloten dat er een professionele voicemail moest komen in lijn met de door ons gewenste uitstraling.”

Hoe ben je bij Voices.be terecht gekomen?

“Stomweg via social media. Het leek ons meteen een makkelijk platform en we waren aangenaam verrast door de snelheid van de reacties en professionaliteit. We voelden meteen een match. We konden zo snel schakelen en dat was cruciaal. De website was makkelijk navigeerbaar en de eerste indruk ontzettend goed. We hebben dan ook eigenlijk geen seconde getwijfeld om voor Voices.be te kiezen.

En hoe beviel de samenwerking?

Top, we raden het iedereen aan! Het ging razendsnel, ze beschikken over een ruim bestand aan warme radiostemmen en het feit dat alles onderbouwd is met de juiste muziek, maakt het nog sterker.

Hoe reageren de klanten?

Stuk voor stuk positief. Ze vinden de stemmen aangenaam en ze worden positief verrast. Bovendien weten ze meteen perfect wat ze moeten doen, wat efficiënt is. Dat is een aangenaam gevoel, want de stemmen geven perfect het imago weer dat we willen uitstralen. We zijn nog elke dag blij met onze keuze.

Zou je Voices.be aanraden?

Wees maar zeker, zonder Voices.be was onze business een stuk minder professioneel. Bovendien schoten onze eigen stemmen tekort en bespaart het ons heel wat tijd, terwijl een professionele voicemail helemaal niet veel kost. Het boost zonder twijfel je bedrijfsimago.

Ook nood aan een professioneel voicemail bericht?

Wil jij in de voetsporen van SLV Belgium treden en je bedrijfsimago een boost geven? Neem een kijkje op Voices.be of contacteer ons. Zoals je hebt gelezen reageren we razendsnel en zorgen we voor een pasklare oplossing!

Gratis downloads van voices.be:

Meest gelezen in de categorie Case Studies:

Andere blog-categoriën:

Over onze stemmenwebshop:

Een vraag? Wij reageren binnen het uur.

"*" indicates required fields

Uw naam
Beschrijf uw vraag zo volledig mogelijk, zo kunnen we u nog sneller helpen!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.