Jokershop.be | Investering in een warm onthaal

Een professionele stap voorwaarts

Jokershop.be, dat is een zeer ruim assortiment aan verkleedkleding en feestartikelen. Zowel in de shop als online vind je alles wat je nodig hebt voor een verkleedpartij of fijn feestje. Sinds kort kun je ook een stem van Voices.be aan de lijn krijgen als je het bedrijf opbelt. Waarom Roel van Jokershop.be voor Voices.be koos? Hij vertelt het graag.

Een correct en warm onthaal

“Net als heel wat andere ondernemingen zijn we klein begonnen zonder een professionele telefooncentrale. Op een gegeven moment wil je dat toch professioneler aanpakken en je klanten correct verwelkomen als ze telefonisch contact opnemen. Zeker met het succes van de webshop krijgen we heel wat telefoontjes te verwerken, waardoor we niet altijd zelf kunnen opnemen. Dat gaf eigenlijk best wat stress. Meteen een bijkomende reden om te investeren in een gepaste voicemail.”

Een onmiddellijke klik

“Tijdens onze zoektocht op het internet kwamen we al snel bij Voices.be uit. Ik moet zeggen: de klik was er meteen. Hun manier van communiceren voelt goed en natuurlijk aan en we kwamen dan ook al snel tot en samenwerking”, blikt Roel terug.

De stem die Jokershop.be zocht? “We waren op zoek naar een warme, professionele stem. Man of vrouw maakte ons niet uit, maar wel dat de stem vrij van dialect was. Op die manier konden we de stem zowel in België als in Nederland gebruiken. We kwamen uiteindelijk uit bij de stem van Johfrah en zijn daar nog steeds heel tevreden over. De stem past perfect bij wat we als onderneming willen uitstralen.”

Aan iedereen aan te bevelen

Of Roel Voices.be aanbeveelt? “Wees maar zeker. Geregeld wordt ik door collega-ondernemers aangesproken op mijn voicemail. Ik krijg er regelmatig complimenten over. Telkens geef ik aan dat een professionele voicemail voor iedereen haalbaar is en dat ze met een gerust hart voor Voices.be kunnen kiezen”, besluit Roel.

Ook nood aan een professioneel voicemail bericht?

Wil je ook een professionele voicemail zoals Jokershop.be? Neem een kijkje op Voices.be of contacteer ons. Wij helpen je met plezier aan een geweldig bericht.

De 10 mooiste telefoonstemmen van België en Nederland.

U kunt vandaag nog uw teksten laten inspreken door één van onze prachtige stemmen.

Johfrah
Vlaams
& Engels, Frans
Tempur, Tesla, Trivago
Christina
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Canvas, Hema, Radio 1
Kristien
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
Eén, Ketnet, Radio 1
Kirsten
Vlaams
& Engels, Frans, Spaans
MIVB, Studio Brussel
Gwenny
Nederlands
Pullman, Storytel
Machteld
Nederlands
& Duits, Engels, Frans
Blue Band, KPN
Michèle
Vlaams
& Duits, Engels, Frans, Spaans
StuBru
Mark L
Nederlands
KPN, Radio 538, Sky Radio
Carolina
Nederlands
& Engels
Miele, NN, Vodafone
Serge
Vlaams
& Duits, Engels, Frans
Axe, Domino's, Q-Music
Jokershop.be | Investering in een warm onthaal