Logo

Winkelmand

Categorie: Testimonials

Jokershop.be investeert in een warm onthaal

Jokershop.be, dat is een zeer ruim assortiment aan verkleedkleding en feestartikelen. Sinds kort kun je ook een stem van Voices.be aan de lijn krijgen als je het bedrijf opbelt. Lees verder hieronder.

Een professionele stap voorwaarts

Jokershop.be, dat is een zeer ruim assortiment aan verkleedkleding en feestartikelen. Zowel in de shop als online vind je alles wat je nodig hebt voor een verkleedpartij of fijn feestje. Sinds kort kun je ook een stem van Voices.be aan de lijn krijgen als je het bedrijf opbelt. Waarom Roel van Jokershop.be voor Voices.be koos? Hij vertelt het graag.

Een correct en warm onthaal

“Net als heel wat andere ondernemingen zijn we klein begonnen zonder een professionele telefooncentrale. Op een gegeven moment wil je dat toch professioneler aanpakken en je klanten correct verwelkomen als ze telefonisch contact opnemen. Zeker met het succes van de webshop krijgen we heel wat telefoontjes te verwerken, waardoor we niet altijd zelf kunnen opnemen. Dat gaf eigenlijk best wat stress. Meteen een bijkomende reden om te investeren in een gepaste voicemail.”

Een onmiddellijke klik

“Tijdens onze zoektocht op het internet kwamen we al snel bij Voices.be uit. Ik moet zeggen: de klik was er meteen. Hun manier van communiceren voelt goed en natuurlijk aan en we kwamen dan ook al snel tot en samenwerking”, blikt Roel terug.

De stem die Jokershop.be zocht? “We waren op zoek naar een warme, professionele stem. Man of vrouw maakte ons niet uit, maar wel dat de stem vrij van dialect was. Op die manier konden we de stem zowel in België als in Nederland gebruiken. We kwamen uiteindelijk uit bij de stem van Johfrah en zijn daar nog steeds heel tevreden over. De stem past perfect bij wat we als onderneming willen uitstralen.”

Aan iedereen aan te bevelen

Of Roel Voices.be aanbeveelt? “Wees maar zeker. Geregeld wordt ik door collega-ondernemers aangesproken op mijn voicemail. Ik krijg er regelmatig complimenten over. Telkens geef ik aan dat een professionele voicemail voor iedereen haalbaar is en dat ze met een gerust hart voor Voices.be kunnen kiezen”, besluit Roel.

Ook nood aan een professioneel voicemail bericht?

Wil je ook een professionele voicemail zoals Jokershop.be? Neem een kijkje op Voices.be of contacteer ons. Wij helpen je met plezier aan een geweldig bericht.

Meer inspirerende artikelen.

Elke week posten we interessante inzichten. We helpen u graag om uw klanttevredenheid te verhogen.

Of Bart Cornelisse, operationeel directeur bij Ticket Team tevreden is met de nieuwe voicemail? Wees maar zeker, het rommeltje aan stemmen werd achterlaten en een duidelijke stem gidst de klanten snel en professioneel verder. 
Jokershop.be, dat is een zeer ruim assortiment aan verkleedkleding en feestartikelen. Sinds kort kun je ook een stem van Voices.be aan de lijn krijgen als je het bedrijf opbelt.
We zeggen altijd: bij ons ben je geen nummer. Daarom hebben we gekozen voor echte professionals met een warme stem.
Waarom Fost Plus koos om een voicemail te laten opnemen door Voices.be? Wel, daar hadden ze een aantal goede redenen voor.
Ik stoorde me aan mijn eigen stem. Ik hoor mezelf niet zo graag praten, dus daar had ik het lastig mee. Qua professionaliteit schoten we ook tekort en mijn Antwerps accent valt onmogelijk te verbloemen.

Veelgestelde vragen.

Wij helpen u met professioneel advies.

Gratis muzikaal geschenkje 🎉

U denkt aan mooie stemopnames voor uw telefooncentrale? Topkeuze. Zelfs indien u nog twijfelt, laat u deze welkomstpromo best niet liggen… Want via deze weg bieden we u éénmalig gratis €49 korting op de muziek bij uw eerste bestelling. Wees snel.. want deze popup tonen we slecht één keer…

Genereer uw unieke -€49 kortingscode.

Uw naam

Wees snel want onze actie eindigt bijna…

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is verlopen.

Gebruik geldige gegevens: uw unieke kortingscode wordt automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres.