ASBL | Een professionelere voicemail dankzij Voices.be

Gebruiksklare audio voor uw voicemail

Heeft uw bedrijf nood aan een professionele uitstraling in verschillende talen? Wij werken met voicemail stemmen in elke taal. Handig als u buitenlandse klanten of leveranciers heeft.
ASBL | Een professionelere voicemail dankzij Voices.be
  Inhoud

  Dé reden waarom ASBL een professionele voicemail liet inspreken … 

  Waarom ASBL- een specialist in terrasoverkappingen, zonwering, ramen/deuren, rolluiken, garagepoorten en meer –  koos om een voicemail te laten opnemen door Voices.be? Wel, daar had zaakvoerder Steve Van den Broeck een aantal goede redenen voor. Wij luisteren graag even mee naar zijn verhaal en waarom hij tevreden is over de services van Voices.be. 

  Waarom hecht je belang aan een professionele voicemail? 

  “Een kwalitatief opgenomen voicemail komt professioneel over. Voor onszelf was het ontzettend lastig om er zelf eentje op te nemen. Ik moest me in een stille ruimte kunnen afzonderen, zelf de teksten schrijven én regelmatig opnieuw beginnen omwille van de vele stopwoorden die in de opnames slopen. Kortom, ik verloor er heel wat kostbare tijd mee. Dat moest naar mijn idee toch een stuk efficiënter en beter kunnen. ”

  Hoe was de situatie voor je beroep deed op Voices.be? 

  “Ik stoorde me aan mijn eigen stem. Ik hoor mezelf niet zo graag praten, dus daar had ik het lastig mee. Qua professionaliteit schoten we ook tekort en mijn Antwerps accent valt onmogelijk te verbloemen. Regionaal kan dat wel, maar als we verder kijken gaat het ten koste van de professionaliteit.”

  En wat waren de concrete problemen met wat je insprak? 

  “Door de grote ruimte waar ik de voicemail opnam was deze heel stil. Ik nam het echt met een GSM op wat voor een slecht resultaat zorgde. Verder was het steeds hopen dat er geen achtergrondgeluiden waren en dat niemand me kwam storen.”

  Wat heeft je overtuigd om voor Voices.be te kiezen? 

  “Op Facebook kwam ik het filmpje van Johfrah tegen. Ik hoorde hem praten en dacht onmiddellijk dat zijn oplossing wel wat voor ons kon zijn. Ik heb direct doorgeklikt naar de website die heel professioneel overkomt. Ik heb er enkele stemmen beluisterd en eigenlijk meteen een contactformulier ingevuld. De dag erna kreeg ik al een mailtje terug met glasheldere prijzen die zeer goed meevielen. We zijn dan ook direct aan de slag gegaan.”

  En hoe beviel de samenwerking? 

  “Het was al leuk om de stemmen te kiezen. Je kon perfect voor een passende stem bij je bedrijf kiezen. Er zitten zelfs enkele bekendere stemmen tussen. De service en begeleiding was top en in enkele dagen tijd was alles afgerond.”

  Wat is voor jou goede service? 

  “We kregen onmiddellijk feedback. Alles verloopt razendsnel en soepel. Er wordt bij Voices.be kort op de bal gespeeld en zo heb ik het graag.”

  Hoe kijk je naar de huidige situatie? 

  “Ondertussen zijn er 3 voicemails opgenomen. Eentje voor als we gesloten zijn, eentje voor in wacht en eentje die we afspelen tijdens de vakanties. De selectie gebeurt automatisch via de telefooncentrale wat het makkelijk maakt. We zijn er qua professionaliteit op vooruit gegaan en de voicemails zitten als gegoten.”

  Hoe kijk je naar bedrijven die het zonder professionele voicemail doen? 

  “Het komt bij mij vaak eerder koud en amateuristisch over. Dat was ook één van de redenen waarom we hebben besloten het zelf anders te doen. Het gaat zelfs zo ver dat ik me er soms aan erger en dat wil ik bij mijn eigen bedrijf voorkomen. 

  Ook nood aan een professionele voicemail? 

  Wil jij in de voetsporen van ASBL treden en je bedrijfsimago een boost geven? Neem een kijkje op Voices.be of contacteer ons. Zoals je hebt gelezen reageren we razendsnel en zorgen we voor een pasklare oplossing!